Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***
Raspunsuri - Pagina 24
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - ai pus benzina la masina? a propos de imbracaminte: mi-ai amintit de "tineretea" mea tumultoasa cand ma plimbam in ciorapei ultra subtiri si pantofi cu toc cui, desigur printre mormanele de zapezi de paseam delicat pe urmele facute de altii, cu grija sa nu alunec (nu de alta, dar imi umpleam de zapada haina de blana si-mi deranjam firul 15 si 2018 din coafura) si "atarnata" la fel de delicat de cate un El cu care faceam turul fabricii unde lucram ce vremuri Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 9 luni |
hahaha, gianina, e o poza pe facebook cu tinute de-astea pe timp de iarna :) nu ai vazut-o?
da, am pus benzina, nu era foarte curatat de zapada carrefour, dar mergea ... am lasat o geanta acolo, ca asta puteam sa iau de banii de pe plin: 78 de euroi
Gianina34 spune:
floricule - soare avem si noi si chiar -7 grade, problema e ca se simt ca -16
au auzit si eu de peripetiile cu acel tren
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
chatonel -1. nu am vazut ca eu nu exist pe facebook
2. cand am citit de cei 78 de euroi primul gand a fost ca ai o super masina daca are asa un rezervor iar apoi a venit curiozitatea - unde te pregatesti sa pleci?
avem 2 anisori si 9 luni
bebe_shtrumf spune:
geanta hermes?pfiuuuuuuuu
Gianina e de la raceala sau de la vreun crocobaur la burtica?
la noi -13
Ramonel macar tu sa fii cea care sparge gheata asta cu ghinion
Pisigri- ce bona curajoasa, maine sunteti asigurate
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
chatonel spune:
n-am frate nici o super masina, dar era pe rosu, adica mincasem si rezerva... asa ca au intrat vreo 60 de l. E benzina mea pe-o luna pt servici.
olishka spune:
Salutare!!!
Novus zici ca te-ai trezit la 4.30? Eu m-am culcat la 4 Mai un pic si te prindeam.
Gianina imi pare rau ca esti deprimata si ca ai probleme cu Micsu, dar o sa-ti revii asa-i? Ai de la mine multi Tu esti una dintre persoanele foarte puternice pe care le cunosc eu, asa ca stiu ca nu te lasi tu chiar asa usor doborata
O sa ma uit si eu inca o data dupa Philips, caci din acela asa vrea
Roro multumesc si tie . Eu am aparat de steamer, dar nu stiu sigur ce marca este. Acum m-ai facut curioasa si o sa ma uit de care este. Imi place si aparatul acela de la Beaba, dar m-am descurcat grozav si cu steamerul si blanderul, iar in calatorii am folosit cu succes borcanasele Hipp.
Floric si zici ca sunt oameni care stau de 48 de ore in tren Ingrozitor!!! Si mai trist este ce ne-ai povestit, ca fotbalistii au fost salvati, iar sarmanii copii au ramas acolo
Asta noapte am visat ca am nascut acasa un bebic mic, mic , dar frumos
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Gianina34 spune:
chatonel - eu am crezut ca la voi pretul benzinei este pe la 0.8 euro si facand calculele, mi-a rezultat un mega rezervor
si cand colo, e ca la noi
avem 2 anisori si 9 luni
olishka spune:
Da, am uitat de Ramona...sper din suflet intarzierea sa fie cu ochisori si sa fie totul bine Ma bucur ca a ajuns sotul la timp la aeroport
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Gianina34 spune:
bebe -nu-i nici de la raceala, nici de la vre-un crocobaut la burtica
e pacatasul nostru de reflux care o sensibilizeaza la vomitaciunile astea
avem perioade bune si perioade proaste
acum suntem in perioada proasta
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
olguta- cred ca ar fi bine daca ai ajunge sa pui mana pe un incalzitor din ala sa vezi exact cum este si ce incape in el
unele sunt mai largi si pot incalzi nu doar biberoane si borcanese de dimensiunile lor ci si vase , cutiute cu mancare...
aparatul de care vorbeste roro e super fain
pe mine m-a incantat si convins la vremea respectiva insa singura problema a fost ca... nu se gasea la noi
acum se gasesc mai multe modele chiar si-i tare ingenios
imi place ca pui legumele crude, de ex, si scoti pireul gata preparat si eventual si la ora pe care i-o stabilesti
avem 2 anisori si 9 luni