Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aici sint -12°C, in februarie, cind temperatura obisnuita e in jur de 15°C.
Recordul dateaza din 1966 cind au fost -15°C, poate ca o sa il batem, ca cica dureaza frigul asta

La noi tot e bine, ca mergem si prin tari unde iarna e iarna si avem haine de frig, dar am colegi care vin in basketi si paltonas subtire, ca pt vremea de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor

mai vin cu o tura de cafea, sa rezistam la temperaturile de afara
din ce am citit eu, in noaptea asta va fi minusul-minusului

lipsa mea de aici nu a fost din motive... grave
am o perioada tare aglomerata, de citit am tot citit dar muuult in urma iar cand sa spun ceva constatam ca subiectul fusese de muuult inchis asa ca...
eu mi-am propus anul acesta sa nu ma mai plag, sa nu mai am atat de multe motive de nemultumire, sa.. sa...
nu am rezistat decat 1 luna
asa ca: ma termina episoadele vomitacioase pe care le avem la 2-3 zile fie la sfarsitul mesei, fie pe la 12 noaptea; a ajuns sa vomite ffff usor
ieri am stat consemnate acasa ca am crezut in prognozele lor, astazi am revenit la normal (chiar cu masina, asa ca nu am inchetat prin statii la -12 grade cat erau dimineata); mi-am si facut o strategie pentru diseara unde sa las masina, sa merg pe jos pana la gradi si apoi cu ea in brate pana la masina , apoi sa ajung sper pana la garaj si apoi iar cu andreea in brate/sanie/pe jos pana acasa
atunci cand v-am spus ca am o zi ingrozitoare, nu a fost de-ajuns faptul ca eram cu nervii praf, mi-a fost lovita masina in marcare in curtea firmei asta asa, ca sa puna capac
acum sunt mai linistita cu nervii, dar deprimata rau

cu ana si adela ne-am intalnit la opera si, dupa ce, la final, s-au tot alergat si pupacit, in fiecare seara ma intreaba: dimineata unde mergem? la ana si adela?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

olguta - tare m-am bucurat de pozele tale burticoase
pupacim uriasul-mic

bebe-

dodo - sa stii ca numai la tine m-am gandit cand vedeam pe geam cum se unduiesc copacii si, in primul rand pentru tine imi doresc sa vina primavara mai repede

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

iaca tot eu, ca se vede ca-s nevorbita

olguta - cand am aprofundat problema la vremea respectiva, la incalzitorul philips ma oprisem si eu; ba chiar l-am studiat intr-o farmacie si are si adaptor pentru masina (cel putin, modelul vazut de mine, ca or fi si mai simple)
dar, din ce-mi amintesc eu, aris si kea sunt cele mai in masura cred sa te sfatuiasca pentru ca au tot incercat unele-altele

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

chatonel - ai pus benzina la masina?

a propos de imbracaminte: mi-ai amintit de "tineretea" mea tumultoasa cand ma plimbam in ciorapei ultra subtiri si pantofi cu toc cui, desigur printre mormanele de zapezi de paseam delicat pe urmele facute de altii, cu grija sa nu alunec (nu de alta, dar imi umpleam de zapada haina de blana si-mi deranjam firul 15 si 2018 din coafura) si "atarnata" la fel de delicat de cate un El cu care faceam turul fabricii unde lucram
ce vremuri

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Tema

Povestea clasica in care el o lasa pe ea pentru alta dupa n ani de casnicie... Ok, whats new with that?
Motivul ar fi siguranta nevestei care zacea linistita in acea casnicie si-si vedea de treaba ei in loc sa-si controleze si sa-si verifice barbatul. WTF? Adica pe noi astea care nu umblam dupa barbat sa vedem pe unde se plimba, care nu-i verificam toate gadgeturile si buzunarele, care avem incredere in el si in relatia noastra asta ne asteapta?
Eu sunt pentru iesirea din rutina, incercarea mentinerii flacarii aprinse, surprize etc dar asta doar daca asa simti si daca o faci din iubire nu ca sa eviti, Doamne fereste, sa se duca dupa alta. Sunt total de acord ca o femeie trebuie sa se aranjeze, sa arate bine dar asta trebuie s-o faca pentru ea, pentru respectul de sine si pentru psihicul ei, nu pentru sot, care daca e sa se duca la alta se duce si daca nevasta miroase a ceapa si daca miroase a Chanel. Sunt pline televizoarele de adevarate doamne lasate pentru niste toampe. Oare ele unde au gresit?
Si santajul sentimental pe care il practica doamna din poveste mi se pare atat de degradant si umilitor, de ce sa fortezi un barbat care nu te mai vrea sa ramana langa tine??? Pentru ce? Nu mai bine il lasi sa se duca si-ti vezi linistita de viata si de linistea ta? Dar se pare ca frica de singuratate duce la dementa.
Clar nu exista o reteta pentru mentinerea unei casnicii, dar banii mei sunt pe intelegere, compatibilitate si comunicare. Si cativa poate si pe norocul de a gasi pesoana potrivita...

Amalia

Mergi la inceput

luni dimineata l-am auzit la radio pe Adrian Vasilescu (consilier/purtator de cuvant BNR) spunand ca , desi analistii financiari internationali estimeaza inceperea recesiunii in anul 2014, el este de parere ca Romania va intra in recesiune spre finalul acestui an
eu stateam cu sufletul la gura sa rezistam anul acesta si, cand colo, pana acum a fost deabia... incalzirea pentru ce va urma

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Offf Gianina, sanatate multa micsunicii
Dar nu i-ati dat de cap cu vomitatul asta?
Esti foarte curajoasa s-o duci la gradi pe vremea asta, la noi la gradi saptamana asta nu a fost niciun copil, pe motiv de boli si frig afara.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Cand v-am invitat la Braila ati ras in coltul gurii...Dar sa va spun ca la noi azi dimi erau -8 grade. Deci boierie fata de ieri. Si acum mijeste nitel soare cat sa te incalzeasca.
Deci, mentin invitatia cu precizarea daca puteti intra in Braila.
Apropo de asta...finul meu e tinut ostatic in trenul groazei Galati-Bucuresti de 48 ore. Asteptau totusi taburile armatei sa ii scoata de acolo. Si ca sa vedeti ce inseamna sa fii fotbalist...aseara tarziu au izbutit sa intre masinile armatei pana la acest tren si i-au luat de cei 9 membri ai echipei de fortbal Otelu Galati si i-au transportat la Bucuresti sa nu ratezi startul cantonamentului din Spania. Ei...asta da treaba, nu? Ce sa ii fac lu finu meu daca nu e fotbalist. Si nu numai lui si acelor cateva familii din acest tren care sunt cu copii....

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

alexandra -
sunt "curajoasa" de nevoie ca nu pot sa mai stau acasa cu ea
adica as putea, dar prefer sa pastrez pututul asta pentru cand chiar e o urgenta de vre-o boala ceva
vad ca la ea in grupa sunt 3 copii

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput