Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Dau o cafea dubla ca sunt trezita de la 04.30 (asta dupa ce ne-am culcat abia pe la 12) cand Ada s-a trezit plangand ca a uitat sa se spele pe dinti , cred ca a visat ceva . Apoi atat s-a tot foit pana s-a facut dimineata si i-a trebuit sa stea pe olita si gata somnul !!
Am si o tona de lucruri de facut azi, trebuie sa merg si intr-o agentie pt ceva probleme iar maine am sedinta de analiza pt care trebuie sa pregatesc niste materiale asa ca o sa fiu in priza azi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Novus, merci de cafea Spor la trebi, sa le termini rapid!

Io vin cu ceaiul cu lapte.

Slaba activitatea azi-noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

HOla!
Vin si eu cu un lichior de cafea in cafeaazi face sotul cinste, sper sa nu se opreasca aici.

E necesar dupa o noapte groaznica, visez numai anomalii, si situatii ciudate, plus ca o colega de-a noastra face chimo, cancer mamar, si deja poarta turban...de seama cu noiau de toate, un copil le lipsea, atat

dar ignorati-ma si veniti cu alte vesti,

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Si eu sunt dupa o noapte albastra...a fost luna plina.
Si la noi a nins in noaptea asta. In sfarsit! Ca aseara fost un ger de credeam ca or sa-mi pice toate cele. Se vad firele de iarba prin zapada, dar.....exista.
Olga- Aparatul asta nu-i pentru ce vrei tu. E folositor insa la gatit fiindca e un steamer. Intr-un sfert de ora ai legumele fierte si are si mixer. Partea cu decongelatul e pentru mancarea gatita anterior si congelata. Si nici nu-ti trebuie cine stie ce retete + ca are si carte.
E un steamer a carui cuva din plastic nu contine chestia aia nociva, bisphenol http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155778&whichpage=2 , care e periculoasa la temperaturi inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata !

Imi beau si eu cafeaua cu voi dupa o noapte alba, unde m-am conversat cu sotul cand SMS cand telefoane. Dupa cele 11 ore petrecute in Rm.Sarat a ajuns in Bucuresti pe la 2, la 3 era in aeroport iar avionul a plecat la 7.
Era supt de oboseala si inghetat bocna...

Deci, am ramas singurei pana in iulie

Omu` rosu a intarziat 3 zile, nu stiu daca o fi vre-o "miscare" la burtica sau de la emotii ... va tin la curent , deh, visez si eu...

Stiti cate grade sunt in Bacau ? - 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Ramona, sper ca intarzierea sa iti implineasca dorinta! Si eu am treaba al greu, dar chef zero...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !

Chato, da, desigur ca glumeam ! De-acu fac si eu ca Ilinca ieri, pun emoticoane ca sa nu fie loc de dubiu :)

Bebe, imi pare rau !

Novus, si noi am avut o noapte agitata, cu suturi in cap trase lui tas-su, care pina la urma s-a suparat si a inceput sa bodogane ca asa-i trebuie, daca sta ca prostul sa incaseze....de m-am enervat instant, dar nu am avut chef azi-noapte sa lamuresc ce inseamna asta (desi el s-a dus de fiecare data si a bagat si cite o jumatate de tigara...), am lasat pe azi.

Hai ca scriu la mesajul asta de 2 ore, il trimit si vad ce s-a mai intimplat intre timp pe frontul de vest :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ramona, sa dea Domnul sa fie bine! Bine ca a ajuns sotul la avion...

Si la Iasi dimineata la 8 erau -26, acu poate s-a mai incalzit :))))

azi sunt la serviciu, a ajuns bona acasa, a plecat la 10 dimineata din Bucuresti, a venit prin Brasov, la 10 seara m-a sunat sa imi spuna ca au reusit sa treaca de Roman si de-acum ajunge in Iasi. Io nu stiu, oare prin tarile nordice, sau prin Canada, tot asa, paralizeaza jumatate de tara daca ninge 3 zile...?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haaa, io-s la scoala si am intrat numa sa ma laud ca Phiphi a dormit de la 19.10 pana la 8 fara 10!!! Record absolut!
E drept ca atunci cand m-am dus si io la culcare era invers in pat, deci s-o foit/rotit ceva in orele alea cat am profitat de libertate:))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!
Dau si eu ceai, dar din ala verde antiadipos (si cacacios ) pentru amatoare!
Noi am dormit tun (fara treziri, fara foiri) pana la 7.30 cand dra si-a luat ipadul si ne-a pus muzica (rock) la maxim, si facea ture din sufragerie in dormitor strigand "Buna dimineata soare !" . Cum sa nu te trezesti cu zambetul pe buze

trec si eu imediat la facut tema, ca treaba nu prea am deocamdata

Amalia

Mergi la inceput