Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Doarme Ian? Eu m-am intors de la vin, care pana la urma a fost ceai verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Adela doarme!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai daca nici tu nu i-ai dat curs... Noi cum sa ne facem curaj?

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Holario,

Eram precisa ca o sa se inghesuie lumea buluc la tema asta!
No, io am incercat, mie mi-ar fi placut sa dam curs provocarii

Pisigri, nici io n-am PeMeu'.

Tocmai am mincat fasole -da, da, din nou!- cu cirnatzi, costite si varza murata! Habar n-am ce-i cu mine dar numai din astea "light" as minca!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Adela doarme! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Si Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Oli felicitari pentru Leon...auzi la acele paturi suprapuse pot sa-mi stric elanul si cu un pret?Daca da unde pot vedea costurile??

Ilink azi n-am toate cuvintele la mine..poate maine revin si fac si tema.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Imi cer scuze, nu am mai apucat sa caut in istoric linkul. Nu stiu daca sunt si preturi acolo, dar cred ca te poti inspira si apoi sa gasesti pe cineva sa faca mobila la comanda. Cu siguranta iese mai ieftin decit in (orice alt) magazin. Eu si sora-mea am avut mobila din camera facuta la comanda si a fost super si a rezistat f bine, ea o foloseste si acum (bine, patul e demontat ca nu ii mai trebuia suprapus decit ca sa aiba unde dormi mitzele...)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Dodo abia acum m-am prins Si eu tot la comanda vroiam sa fac patul...

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Olga- Eu am avut de la o prietena un Philips, care avea si adaptator. L-am tinut cam degeaba ca ma obisnuisem cu cratita. Cand l-am descoperit cu adevarat, n-a mai vrut Anastasia borcane. Mi s-a parut util si rapid, cat l-am utilizat.
Ce am folosit cu succes si as recomanda cu ochii inchisi e asta http://www.beaba.com/flash/#/fr_FR/produits/details/16-23-Robot+cuiseur-vapeur+mixeur-Babycook . Cred ca lui Kea i-am tot povestit si n-am mai apucat sa o intreb, daca-i multumita.

La articol nu ma bag la comentat, ca atat am fost in ultimii ani confident in povesti de tipul asta, ca un sigur lucru stiu sigur: viata bate presa!

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Multumesc mult Roro Philips as vrea si eu , mi se par cele mai ok, dar n-am vazut cu adaptor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
[

Oli, grasanul sa vina dupa ce trece ghiforul asta. Am zis grasan caci m-am gandit ca Rares avea la o luna de viata 3200...iar Leon are in burta atat si inca mai are de stat si de crescut.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Eu nu vreau sa astept sa treaca frigul, caci pot sa astept mult si bine pana la primavara si nu vreau asta Oricum mi-e frica deja sa nu fie prea mare si sa ma chinui sa-l scot

Mergi la inceput

Eu ma dormit pana acum si sunt fresh, desi a venit david de vreo 5 sa ma trezeasca pt nimicuri, n-a reusit sa-mi strice somnul, asa praf eram...

Fug sa culc si eu copiii

Mergi la inceput

Roro inca o intrebare pt tine, caci tu ai folosit aparatul (aici ma refer la Beaba). Am vazut la detalii ca dezgheata mancarea. Crezi ca-l pot folosi ca sa dezghet laptele din congelator? Eu o sa-l tin in paharele din acelea de la Avent. Se pot incalzi si biberoane cu el?
Multumesc.

Scuze de offtopic

Mergi la inceput

Eu sunt fresh, dar se pare ca nu am cu cine sa ma distrez la ora asta Mi-e groaza de noaptea asta, nici nu ma chef sa ma culc sau sa ma intind caci ma dor toate oasele Ma bag la un film!

Mergi la inceput