Guvernul a demisionat
Raspunsuri - Pagina 16

copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Este la fel de eficient si www.hotnews.ro/stiri-politic-6268999-update-membrii-pnl-care-voteaza-impotriva-motiunii-vor-exclusi-din-partid.htm" target="_blank">degetul lui Crin Antonescu. |
Da numele unui singur exclus!

copiloi spune:
Eu iti dau un nume de la PDL, care a fost exclus pt ca nu a votat conform comenzii:
Mircia Giurgiu

marius spune:
Oricum am suci-o politica de partid nu se discuta, se executa - pe scurt o forma de dictatura de partid exista. Eu din afara asa vad. Cine nu-i cu noi e impotriva noastra.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

buli spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Da numele unui singur exclus! |
doi au lipsit, doi au fost exclusi: Dan Bordeianu si Dan Pasat
Q.E.D.

pardon, mai multi

si senatorii
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat luni ca Delegatia Permanenta; a decis excluderea din partid a deputatilor Ion Tabugan, Dan Bordeianu si Dan Pasat, precum si a senatorilor Ovidius Marcusianu si Cezar Magureanu.
"La votul motiunii de cenzura;, desi PNL a hotarāt ca; toti parlamentarii care vor absenta de la motiunea de cenzurta se vor considera īn afara partidului, doi senatori si trei deputati ai PNL au absentat de la votul motiunii de cenzura. Luni, Delegatia Permanenta a hotarāt prin vot secret cu o majoritate extrem de confortabila, excluderea din partid a senatorilor Ovidius Marcusianu si Cezar Magureanu, precum si a deputatilor Ion Tabugan, Dan Bordeianu si Dan Pasat", a anuntat Orban, sustinānd ca demisia anunaata saptamāna trecuta de catre Tabugan "nu a ajuns".

copiloi spune:
buli, aia au fost exclusi ca au absentat, nu ca nu au votat conform degetului.
E o diferenta, zic.
Iar www.amosnews.ro/2011/Dan_Bordeianu_reprimit_in_PNL-29-66825.html" target="_blank">Dan Bordeianu a fost reprimit atunci in PNL.

capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi aia au fost exclusi ca au absentat, nu ca nu au votat conform degetului. E o diferenta, zic. |
Intr-adevar este o diferenta! Daca absentul este un membru simplu PNL este exclus. Dar daca marele chiulangiu care absenteaza cu sutele de sedinte este chiar presedintele PNL ...

copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Intr-adevar este o diferenta! Daca absentul este un membru simplu PNL este exclus. Dar daca marele chiulangiu care absenteaza cu sutele de sedinte este chiar presedintele PNL ... |
Era vorba de o motiune, unde, intai de toate, conteaza numarul votantilor.
A lipsit Antonescu de la vreo motiune si NU a fost exclus?

ancadragoman spune:
Au anuntat la Antene?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!