Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Luciana2008 bine ai venit!!!
Lorena scumpo unde esti?
Fetelor eu aseara am avut crampeeeee Doamne imi venea sa ma urc pe pereti de durere, cred ca am ovulat,dar testul de ovulatie negativ,aproape pozitiv,of nici nu stiu.Voi ce parere aveti?

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

‘Neata, fetele!
Cum ati iesit din nameti? Pe mine cat pe ce sa ma inghita.

Heeei, sunt intr-o poezie! Asta inseamna ca tre’ sa m-apuc serios de treaba, ca sa pot etala burtica “ceruta”. Anne

Mrenescu

Luciana2008, bine ai venit.

Saptamana usoara si toate cele bune

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

YLARI
Mami de bebelunika

Trimis la: - 05/02/2012 : 13:24:00
--------------------------------------------------------------------------------

Yna, chiar daca se da la gura, imposibil sa nu inghita din crema, iti umezesti buzele din cand in cand fara sa iti dai seama, mai mananci ceva si mancarea iti atinge buzele, parerea mea ca nu e chiar locala terapia. Eu am preferat buba la gura decat vreun alt risc.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Ylari, aciclovir crema este un tratament local. Bineinteles ca dupa ce se aplica pe leziune, in strat subtire, aproximativ jumatate de ora (se poate si 10 min) nu bei si nu mananci nimic (in cazul in care herpesul e la niveul buzei), pentru a se absorbi local(si chiar daca ai ingera un pic din crema - nu se intampla nimic, crema se administreaza in strat subtire). Apoi poti sa mananci, sa-ti umezesti buzele, sa bei etc. Sincer chiar nu cred ca la fata despre care ai citit, s-a oprit sarcina in evolutie din cauza tratamentului local cu aciclovir. Eu ii spuneam la Miky ca poate sa aplice crema, ca in 10 zile pana se implanteaza bebe, herpesul deja e vindecat. Acum fiecare face cum vrea, ca Doamne fereste sa se intample ceva si sa mai vina vreun medic sa spuna ca din cauza Aciclovirului crema!
Ylari, te pup si pe tine si pe bebe si pe Eva cea dulce! Sper sa treceti si mai usor prin a doua jmatate a sarcinii! Dar cel mai important e sa treceti cu bine!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor care ati mai facut HSG ce analize trebuie sa aveti facute inainte?

Si cat costa?

1. analize din col (secretii, papanicolau, mycoplasma+ureaplasma la zi)
2. la spital zero lei (de fapt am platit 50 lei substanta de contrast), dar am pierdut jumatate de zi pe acolo / la privat am platit 4 mil si am terminat povestea in 10 minute.

Bebe dragonel la bord !

La spital o sa merg, presupun ca trebuie ceva la doctor, la radiolog se da ceva sau nu?
Papa stiti cumva in cat timp se lucreaza la sinevo, adica cat dureaza pana iti dau rezultatul asta sa vad daca le pot face ca sa prind luna asta Hsg.
Mersi Bob.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Buna dimineata fetelor, scuzati absenta, am citit pe sarite nu am putut intra ca am avut un verisor in vizita
Maria sunt alaturi de tine, i-ti doresc multa putere sa treci peste aceasta problema.
Luciana2008 bine ai venit in casuta noastra ,i-ti doresc sedere cat mai scurta.
Lore te rog da un semn de viata, cum te mai simti?
Paula tu cum te mai simti, ceva greturi, simptome de gravideala
o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Luciana 2008, bine ai venit! Iti urez o sedere cat mai scurta si un "dragonel" cat mai repede ca sa fugi la odisee!

Loreeeee, draga, pe unde esti? Intra si spune-ne ceva! Asteptam vesti de la tine!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Maria imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha mie la spital rezultatul la papanicolau mi-l da in 14 zile, acum nu stiu daca la privat ti-l da mai repede cel mai bine suna si intreaba sa vezi ce faci. Imi pare rau ca treci prin momente ca acestea dar sper ca pana la urma sa fie totul bine.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Bob_Pixel tu unde ai facut HSG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

va multumesc din suflet pentru urari....dar nu plec fara voi
cand o sa fie, plecam toate cu cate un
In rest....eu anunt Z1dupa o intarziere de 4 zile....off si vreo 3 teste negative...din pacate.
dar nu ma las eu usor asa....si va tin scai dupa mine...sa fim optimiste

Mergi la inceput