Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
Mranescu imi pare rau pt pierderea sarcinii. si fii tare. stiu cum este, si eu am pierdut o sarcina. dar la 3-4 luni am ramas iar si acu am o minunatie de fata.
i-am trimis acum mesaj Lorenei sa vad ce face. astept sa raspunda. va tin la curent
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Offf, tot astept ocazia potrivita sa intru sa stau de vorba cu voi fara sa stric toata bucuria instalata aici. Am pierdut vineri sarcina, la 5 saptamani. Motivele inca nu le stiu. Investigam. Medicul mi-a spus ca e posibil sa nu se fi facut implantarea cu succes sau diviziunea celulara. Am fost amarata tot weekendul. Am mai plans pe ascuns si m-am gandit sa nu intru la voi sa stric atmosfera de sarbatoare. Acum imi "ling ranile" si ma rog doar sa nu fie extrauterina. Doctorita mi-a dat sa repet beta sambata si marti si apoi, dupa ce se opreste sangerarea sa facem o ecografie sa ne asiguram ca uterul e curat si totul este in regula ca sa ne dea din nou verde la bebe. Sunt tare amarata dar incerc sa iau partea buna a lucrurilor si sa ma gandesc ca e mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu. |
ufff Maria, imi pare foarte rau
Yna85 spune:
mrenescu, imi pare asa de rau, draga mea, suntem toate alaturi de tine. Stim ca sunt grele momentele prin care treci acum dar ma rog ca Bunul Dumnezeu sa aibe grija de tine si sa iti dea o minune cat mai repede!
Cum sarcina a fost foarte mica, poate iti da voie medicul ca dupa prima menstruatie sa incerci din nou. Te pup!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
xdidi spune:
mrenescu ce rau imi pare ...chiar nu stiu ce sa-ti zic , decat ca il rugam pe Dumnezeu sa-ti dea putere atat tie cat si celor care au trecut prin asa ceva ...
miky82 spune:
citat din mesajul lui mrenescu Offf, tot astept ocazia potrivita sa intru sa stau de vorba cu voi fara sa stric toata bucuria instalata aici. Am pierdut vineri sarcina, la 5 saptamani. Motivele inca nu le stiu. Investigam. Medicul mi-a spus ca e posibil sa nu se fi facut implantarea cu succes sau diviziunea celulara. Am fost amarata tot weekendul. Am mai plans pe ascuns si m-am gandit sa nu intru la voi sa stric atmosfera de sarbatoare. Acum imi "ling ranile" si ma rog doar sa nu fie extrauterina. Doctorita mi-a dat sa repet beta sambata si marti si apoi, dupa ce se opreste sangerarea sa facem o ecografie sa ne asiguram ca uterul e curat si totul este in regula ca sa ne dea din nou verde la bebe. Sunt tare amarata dar incerc sa iau partea buna a lucrurilor si sa ma gandesc ca e mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu. |
Offffffff Maria imi pare nespus de rau. nici nu stiu cum sa iti alin suferinta.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna dimineata.va citesc de ceva timp si mi-am facut si eu curaj sa intru....sper sa ma primiti si pe mine in frumosasa voastra casuta Despre mine.....am o fetita superba de 4 anisori si imi doresc din suflet un bebita care se lasa cam asteptat de 3 lunite incoace, dar sper sa fie bine anul acesta si sa ne indeplineasca Dumnezeu visul. Va doresc din suflet sanatate si un capitol nou cu multi, si sper sa ma primiti si pe mine pentru fiecare |
Bine ai venit Luciana, iar pe aici sa stai cat mai putin, sper sa pleci mai repede la odisee.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Ma scuzati fetelor nici nu v-am salutat ,, Buna dimineatza,, sunt tare trista pentru Maria
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui miky82 Ma scuzati fetelor nici nu v-am salutat ,, Buna dimineatza,, sunt tare trista pentru Maria |
Da, Miky, si eu sunt trista tare pt Maria de am uitat si eu ce vroiam sa mai scriu.
Bun venit Luciana2008. Iti doresc sedere placuta aici la aspirnate dar cat mai scurta ca sa pleci si tu la odisee.
Mihaelafalt spune:
Luciana 2008 bine ai venit.
Eu trebuie sa ma duc la doctorul de familie sa iau reteta babei si nu am nici un chef.
Fetelor care ati mai facut HSG ce analize trebuie sa aveti facute inainte?
Ma gandesc ca daca ma duc maine la doctor sa ii propun sa imi verifice trompele ca sa nu stau eu cu piticii pe creier daca imi intarzie ciclu 1 zi sa ma temm de o extrauterina.
Si cat costa?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor care ati mai facut HSG ce analize trebuie sa aveti facute inainte? Si cat costa? |
1. analize din col (secretii, papanicolau, mycoplasma+ureaplasma la zi)
2. la spital zero lei (de fapt am platit 50 lei substanta de contrast), dar am pierdut jumatate de zi pe acolo / la privat am platit 4 mil si am terminat povestea in 10 minute.
Bebe dragonel la bord !