Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Poftiti la CAPITOL NOU dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

Buna dimineata fetele,
Yna, prin zona sunt de vreo 4 ani, dar nu am fost prea activa.
Am facut si cel de-al doilea test si tot slab pozitiv, dar ceva mai intens decat prima data. Mi-am facut programare la dr, ca sa elimi misterul, dar abia maine poate sa ma primeasca.
Asa ca revin dupa ce am raspunsul doctorului.
O zi frumoasa si calduroasa,

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Eu zic ca e sarcina sigur...asa a fost si la mine in decembrie..Eu te felicit de pe acum!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Ufff Yna, eu cred ca sunt intr-o peioada nu buna, pt ca sufar enorm. Inima-mi plange neincetat de cateva zile, lacrimile nu-mi mai curg pe obraz pt ca nu le mai am. Dar odata cu suferinta, durerea atat de adanca il simt si pe DD tot mai mult langa mine si simt cum imi mangaie suferinta zicandu-mi ca totul va fi bine. Viata mea nu este deloc roz, dar merg inainte ca nu am de ales si incerc sa "culeg" doar partea poztiva a paharului si sa ma bucur de aceste binecuvantari, chiar daca inima-mi plange si doreste cu totul altceva acuma.
Mi-e greu enorm fetelor ca scriu cu lacrimi in inima.
Hai ca prea m-am intins

Iti doresc sa vii de la dr cu vesti bune

pe toate fetele si va doresc o zi minunata cu DD langa voi

Imi pare asa de rau sa aud ca treci prin momente asa de grele, stiu cum e si eu am avut acum o luna o perioada cam la fel in care spuneam ca "durerea si suferinta si-au facut casa la mine in suflet!", dar cred ca Bunul Dumnezeu m-a intarit si ma ajuta sa merg mai departe. La fel o sa te ajute, draga mea, si pe tine! Asta e viata, picam, ne ridicam, mai mergem un pic si tot asa... Sunt alaturi de tine si cel mai important, cum spui si tu DD e langa tine.

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput