Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 22
Katy82 spune:
Laurica scuze, nu stiu cum de mi-a aparut asa numele tau, nu a fost cu intentie.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Acum va rog sa ma ajutati putin...cam de duminica am inceput sa am un mucus, ca albusul de ou...asta inseamna ca am ovulat??sau ca ovulez?sau ca sunt in perioada cand pot ramane gravida?? Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
Inseamna ca esti in perioda in care poti ramane insarcinata, secretia de tip egg apare la unele persoane inaintea ovulatiei si se opreste in ziua ovulatiei sau apare inainte cu 5 zile de ovulatie si se termina la 2 zile dupa, tu presteaza sa nu pierzi nimic
La mine de exemplu apare prin ziua a 9 a si ma tine pana dupa ovulatie, dupa ovulatie intradevar este in cantitate mult mai putina, sper ca ai inteles ceva , nu ma prea pricep la exprimare
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Katy82 Laurica esti in perioada fertila. Miha eu zic ca nu tb neaparat sa fie vorba despre extrauterina, ar putea fi vorba despre o sarcina incipienta cu amenintare de avort. De aceea e cel mai bine sa te vada un doctor. Deny, cunoastem sentimentul! pe toate, bun venit fetele noi si sanse cat mai mari de bebe sa aveti, sa nu apucati sa treceti prin ce trecem noi ,aspirantele mai vechi. http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Katy dar am fost ieri la doctor la eco si nu se vede nimic, sa ma duc si azi, ma da pe usa afara daca ma vede iar, am luat 7 zile arefam si de la ala trebuie sa imi vina menstra.
La 43 de zile ar trebuie sa se vada daca ar fi acolo.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Miky tu ce faci, cate zile mai ai pana te testezi?
Nu ai nici un simptom nimic inca?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Gata fetelor eu fug sa fac mancare ca imi apare sotul la masa si eu stau pe net.
miky82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Miky tu ce faci, cate zile mai ai pana te testezi? Nu ai nici un simptom nimic inca? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Tocmai vroiam sa va scriu ca de azi aseara au inceput sa ma dor sanii, dar la mine este normal, iar balonarea mea de care va spuneam acum cateva zile era de la constipatie , in rest nici un simptom care sa imi dea de banuit ca ar fi ceva, oricum pana nu vad II nu mai imi fac sperante.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Katy82 spune:
Miha scuze, nu am fost atenta. Eu inainte de menstra sunt cam zombi, nu-mi functioneaza bine neuronii.
Miky a cata zi esti?
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
DenyAnd spune:
Uuuuuupppsss s-a intins capitolul la 22 pagini
Fusesem sa mananc si cand revin deja s-au scris 2 pagini. Tare harnicute sunteti fetele
Ma pun sa fac repede un capitol nou, si apoi sa citesc din urma unde am ramas.
gaitica78 spune:
Buna dimineata fetele,
Yna, prin zona sunt de vreo 4 ani, dar nu am fost prea activa.
Am facut si cel de-al doilea test si tot slab pozitiv, dar ceva mai intens decat prima data. Mi-am facut programare la dr, ca sa elimi misterul, dar abia maine poate sa ma primeasca.
Asa ca revin dupa ce am raspunsul doctorului.
O zi frumoasa si calduroasa,
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
IuliaCospy spune:
Fete dragi,
Bun venit noilor aspirante! sedere scurta si ”productiva”
Maria, Deny, Mihaela, Lore Stiu prea bine ce simtiti. Am incercat incercat pe propria piele si durerea, si neputinta si neintelegerea celor din jur. Din fericire Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce si asa cum spuneati si voi Dumnezeu are un plan pentru fiecare, iar fiecare incercare ne face mai intelepti si mai rabdatori. Stiu ca nimic din ce v-as putea spune nu va alina suferinta, dar va imbratisez pe toate cu mult drag Capul sus si cu multa putere mergeti mai departe. Nu uitati sa ”dati timp, timpului” ca sa vindecati ranile si sa va vedeti visul implinit!
Mihaela, sper din tot sufletul sa te linistesti cat mai repede si sa stii exact ce s-a intamplat. Eu am patit de cateva ori sa am intarzieri asa mari pe fond emotional. Si asta venea pe fondul unor ovare micropolichistice. La un moment dat am facut niste dozari hormonale, in afara de analizele standard, si desi erau teoretic in intervalul de referinta, dra. mi-a explicat ca faptul ca sunt spre o limita sau alta inseamna totusi niste dezechilibre si mi-a dat sa iau niste brocriptin (pe care l-am suportat f greu) care a rezolvat lucrurile. Ce iti sugerez este sa ceri si aceste dozari ca asa poate se vede si de unde dereglarea asta.
Despre mine, nimic interesant: sotul bolnav cu febra 39 tot week-end-ul asa ca am avut grija de cei doi copii ai mei - unul mic si unul mare.
tuturor si o zi usoara!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0