Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gaitica ce test de sarcina ai facut? ti-a iesit slab pozitiv in interval?

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Bun venit si ramonei ca uitam si lucianei is un pic mai confuza zilele astea...

Miha ce situatie ciudata acum sa vedem ce zice testul de maine??

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonabb

Buna, dragelor!

Ingros si eu randul aspirantelor cu speranta ca, intr-o zi anume, la randul meu, o sa-l subtiez .

bine ai venit si sedere cat mai scurta!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da fetelor chiar e ciudat dar sper sa vina ciclosul si sa scap si testul sa iasa negativ tura asta, ma pastrez pentru luna viitoare mai in forta, poate ies si eu maine prin oras sa imi iau niste catinofort de asta, auziti da la barbati nu este bun?
Ca sotul meu munceste saracul si are si stres mult pe cap.
Ramona bine ai venit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele.
M-am reintors, tot asa in ceata ca si atunci cand am plecat de acasa, punctul din uter parca nici nu se mai vede, adica foarte putin, chisturile au scazut de la 2,8 la 0,8 doctorul mi-a zis sa mai fac un test maine dimineata, se teme si el de extrauterina, am vrut sa merg sa fac beta dar era blocata strada, test barza si sure chec nu am gasit asa ca am luat 2 parnai de teste pe care sa le fac dimineata si sa sper ca ies negative si imi vine ciclul mai repede ca altceva nu am ce face, deci sarcina normala nu are cum sa fie si din celelalte prefer dereglare decat extrauterina.
maine o noua zi cu suspans.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

uffffffffffff, ce aiurea situatia asta, sa dea DD sa fie bine

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

paula am intrat special pentru tine, ma mai stii, nu? mi-a zis bb_yasmi ca esti gravi, ce ma bucur
iti doresc o sarcina usoara, frumoasa, la termen si sa tii in brate o minune mica sanatoasa

cu ocazia asta le salut si pe fetele vechi, camcris, lorena, katy

bebelu am vazut ca mai intrii pe la fete. ce mai faceti? ce-ti face printesica? pe la noi n-ai mai intrat

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da kmy dar am zis si mai sus chiar nu sunt suparata ca de atata timp de cand o tari cu teste si una alta m-am invatat.
Acum ca am intrat si la doctor o sa ma tin de el, o sa incep analizele si tot ce trebuie si sigur o sa reusesc.

Mergi la inceput

miky

iti faci curaj sa o suni pe Monique sa stim si noi cum mai este?

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor, si lorena este gravi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor, si lorena este gravi?

cam asha zicem noi dar asteptam cele II accentuate, doua teste arata o a doua liniuta pala!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput