Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
M-am reintors, tot asa in ceata ca si atunci cand am plecat de acasa, punctul din uter parca nici nu se mai vede, adica foarte putin, chisturile au scazut de la 2,8 la 0,8 doctorul mi-a zis sa mai fac un test maine dimineata, se teme si el de extrauterina, am vrut sa merg sa fac beta dar era blocata strada, test barza si sure chec nu am gasit asa ca am luat 2 parnai de teste pe care sa le fac dimineata si sa sper ca ies negative si imi vine ciclul mai repede ca altceva nu am ce face, deci sarcina normala nu are cum sa fie si din celelalte prefer dereglare decat extrauterina.
maine o noua zi cu suspans.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
anne_marie79 spune:
Gaitica ... , iti pot raspunde eu , pentru ca stiu cate ceva : cumnata mea a luat vreo 5 luni catinofort si e convinsa ca datorita lui a ramas insarcinata . Cu atat mai mult , cu cat tu spui ca a iesit testul slab pzitiv , cred ca sunt sanse mari de tot sa fie bebe!@ Doamne Ajuta sa fie asa!
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaitica78 Salutari la toata lumea, N-am mai trecut de mult pe aici, dar imi permit sa va intreb ceva: a facut cineva tratament cu catinfort? eu am citit ca pe langa multe alte beneficii, catinofortul stimuleaza fertiloitatea atat la femei cat si la barbati. Eu am inceput sa iau catinofort, din prima zi de CM, cam cate 3-6 pe zi. Ideea a fost sa iau pentru imunitate, oboseala, mai ales ca trec printr-o perioada incarcata. Totusi constat ca sunt in ziua 30 si cm nu mai vine, desi in ultimele 2 luni nu am mai facut nimic cu scopul de a face bebe. AM facut si un test, dar a iesit slab pozitiv. A mai luat cineva catinofort si i-a mai intarziat? sau pot sa sper la o minune :) Test nu as mai face chiar acum, as vrea sa mai astept cateva zile. Mentionez ca in ultimii 4 ani, am facut cam tot ce se putea face.. :( Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
Pentru ce este acest medicament?
daca a iesit putin vizibila repeta testul maine cu prima urina dar eu cred ca ai mari sanse sa fie pozitiv.
Da-ne mai multe detalii despre medicament, cat costa, cum se ia, pentru ce
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
anne_marie79 spune:
Offf , Miha prin cate trebuie sa treci si tu! Asteapta ziua de maine si poate te clarifici intr-un fel sau altul , nu ai ce altceva face!
anne_marie79 spune:
Eu stiu de la cumnata mea ca acest catinofort este un complex enzimatic din pulpa prelucrata a fructului de catina, spirulina si uleiuri esentiale. Nu mai stiu exact pentru ce il lua ea , i-l prescrisese dr naturist parca pentru oboseala cronica sau asa ceva dar stiu ca pe prospect scria ca este adjuvant si in fertilitatea feminina . Erau capsule si ea lua cate 4 pe zi . Mai multe cred ca stii tu , Gaitica.
gaitica78 spune:
Eu am inceput sa iau catinofort ca am o perioada mai aglomerata si la servici si acasa, deci muulta oboseala si stres. Mama mea ia in fiecare an, de ani de zile si ma tot batea la cap sa iau si eu ca o sa ma simt mai bine. Catinofortul este facut din pulpa prelucrata a fructului de catina, spirulina si uleiuri esentiale. Prospectul cuprinde mai multe si se recomanda pentru: asigurarea unui aport nutritiv bogat in substante bioactive recomandat pentru echilibrarea dietei in afectiuni hepatice; hipercolesterolemie; hiperlipemie, afectiuni functionale ale sistemului nervos central; afectiuni cardio-vasculare; osteoporoza; suprasolicitari intelectuale si fizice; oboseala cronica; insomnii; obezitate, preventiv pentru munca in conditii toxice, cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta dupa acestea. Catinofortul este un supliment alimentar cu proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale, de protectie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotica, antioxidanta, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit, antianemica.
Este produs de Hofigal, un flacon are 60 de pastile si costa intre 10-15 lei, depinde de unde il cumperi. Eu iau in fiecare zi cam 3-6 capsule, dupa fiecare masa, doar dimineata si la pranz. Nu iau seara ca este si energizant si noaptea stau ochii pe pereti :) Daca cumva uit sa iau la pranz nu mai iau deloc. Eu acum sunt la al treilea flacon si pot sa spun ca vad deja efectele, adica ma odihnesc mai bine noaptea, ma concentrez mai usor, pot sa merg regulat la toaleta, ma simt mai usoara si pacrca chiar s-a mai dus un pic si din grasimea de pe burta - la cantar nu se vede, dar simt la haine..
In prospect nu scrie ca se recomanda pentru infertilitate, dar eu am gasit pe net, ca, catina ar fi buna atat pentru infertilitatea la femei cat si la barbati. Sper sa va ajute.
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Anne, sper sa fie asa. Dar eu am luat doar o luna si as fi vrut sa stiu daca a mai luat cineva catinofort si daca i-a intraziat. ms
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
miky82 spune:
citat din mesajul lui ramonabb Buna, dragelor! Ingros si eu randul aspirantelor cu speranta ca, intr-o zi anume, la randul meu, o sa-l subtiez . |
Bine ai venit Ramona si sedere cat mai scurta. Mai spune cate ceva despre tine
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetele. M-am reintors, tot asa in ceata ca si atunci cand am plecat de acasa, punctul din uter parca nici nu se mai vede, adica foarte putin, chisturile au scazut de la 2,8 la 0,8 doctorul mi-a zis sa mai fac un test maine dimineata, se teme si el de extrauterina, am vrut sa merg sa fac beta dar era blocata strada, test barza si sure chec nu am gasit asa ca am luat 2 parnai de teste pe care sa le fac dimineata si sa sper ca ies negative si imi vine ciclul mai repede ca altceva nu am ce face, deci sarcina normala nu are cum sa fie si din celelalte prefer dereglare decat extrauterina. maine o noua zi cu suspans. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Offfff Miha pana la urma cum va fi sa fie bine, sunt alaturi de tine.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi