gata , maine am programare la dermato pt bb, oricum poate imi da ceva si pt uscaciunea pielii, si mai avea ea o pata pe picior cand s-a nascut si pediatra a zis ca aproape de un an sa merg la un dermatolog sa vad...mai astau un pic sa -i dau fructele si sa o culc ca azi s-a trezit devreme... nu stiu ce sa-i fac papica...cred ca conopida cu rosii, ardei, praz morco etc...cu carnitza de gaina de casa, maia m de la soacra.
Buna dimineata
Offf, eu am o mare problema cu meniul zilnic pt Mihai.
Ieri toata ziua am cautat pe internet retete peste retete.
Voi cum va descurcati astfel incat sa includeti tot in meniul zilnic al copilului? Cate mese au copiii vostri?
Ieri citisem ca masa de pranz trebuie sa contina carbohidrati (cartof, pate, orea, quinoa, mei, bulgur, linte,etc) + legume + carne sau galbenus + ulei sau unt. Iaurt oare cat de des? Dar branza? Aici nu se gaseste branza de vaca si nu stiu ce sa-i cumpar
Voi ce fel de cereale folositi? Eu i-am cumparat de la organix si sunt pe baza de lapte, ieri am stat juma de ora sa ma mulg si cred ca am adunat vreo 60 de ml de lapte
A devenit foarte stresanta treaba asta cu mancarea.
miki laptisor de matca crud ai incercat?? pt imunitate. eu vreau sa cumpar sa le dau la amandoi.