Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 22
scrish spune:
neatza fetelor!
delia se rezolva atunci si cu tortul
yasmi imi pare rau, asa se pun afurisitele astea de kg, doar in locurile unde nu le vrem
eu astept femeia sa vina la curatenie...lui luca sta sa ii iasa si cel de al doilea dinte de sus, al 4-lea in total si saracul si a pierdut toata pofta de mancare, aseara a baut 100 ml lapte (si culmea a dormit la fel de mult peste noapte) iar acum de dimi doar 80
bb_yasmi spune:
delia, eu dupa fiecare nastere m am simtit mai femeie si mai atragatoare si cu apetit "s" mai mult ca niciodata!!!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia!! este mami!! este cuminte, mancacios, kkacios se zice ca, copilasii care sunt cumintei de mici sunt rauti apoi si viceversa eu si al meu am fost neastamparati de mici, iasmi la fel si acum suntem atat de "cuminti" sper ca juniorul sa fie exceptia de la regula mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi delia, eu dupa fiecare nastere m am simtit mai femeie si mai atragatoare si cu apetit "s" mai mult ca niciodata!!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
si eu... culmea e cal cel ami sexi, ma simteam cand alpatam pe Maria si aveam 75 de kg, aveam si eu solduri si fund, iar saniii ce sa-ti spun , purtam 90 C
viss spune:
-ailed, yasmi ei mami delia- asa compliment -efervescenta, nu am mai primit, dar cred ca mi se potriveste, hi, hi, hi pot sa fac bule, si sa ma agit intr-un pahar,efectul; la sorbire este minunat..sau, dc agiti sticla, pot sa fac- poc, si sa te surpind cum reactionez, sau ce stropi pot aruncace de metafore pe mine azivoi m-ati racait..
viss spune:
-da, si eu ma simt sexi dupa ce am nascut, si mandra, de zici ca copiii astia i-am facut eu
-am avut o problema cu apetitul sexual- mai ales ca la sot a crescut invers proportional cu al meu care a scazut. parerea mea a fost ca- am fost indopata cu atatia hormoni atat de mult timp, incat organismul meu nu mai stia cum e farape vremurile cu hormoni, saream la usa cand venea sotul- uneori, si dupa 3 pasi ,in timp ce il intrebam cum a fost la servici, ii deschideam cureau de la blugiaveam droguri injectate intramuscular- nu iv, asa ca, eram ca o bombitaiar el era obosit mort, si fara hormoni suplimentari, asa ca, de multe ori il stresam, vroia si el o mancarica, un somnic..vad ca, am inceput sa-mi revin, dar incepusem sa-mi fac griji
viss spune:
-de fapt, erau injectate s.c.e surprinzator cum uita omul greul, cand da de bine- credeam ca o sa pastrez vie mereu amintirea celor injectii nenumarate, a nervilor, disperarii, frustarii..dar uite ca se estompeaza, si in curand, o sa devina doar o poveste ptr copiii mei cand vor creste
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mamici de bb 2-3 ati folosit siropul antitusiv KOFLET de la hymalaia??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da, dar in final a dat in bronsiolita si am schimbat si tratamentul..
bb_yasmi spune:
miki dar calmeaza tusea??? ce alte siropuri ati incercat??
asearaa tusit L si ma gandeam dacasa ii dau plantusin sau sa astept sacumpar koflet...sau coughend