Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 21
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mamici de bb 2-3 ati folosit siropul antitusiv KOFLET de la hymalaia??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
nope, dar stiu caau produse bune
viss spune:
-buna dimineata!
-roxy, ally, irinuca- multumesc ptr aprecieri
- roxy- da, sunt vopsita de la craciun.imi pare rau ca nu m-am vopsit ptr botez, dar dc ma gandesc cat de varza eram atunci, la 3 luni..inca aveam anemie, si eram rupta de oboseala, nu mancam mai deloc, sergiu inca facea investigatii, deci ne plimbam prin spitale,era irascibil si urlatorasa ca, sunt indulgenta fata de mine, si imi zic ca in ciuda acestor intemperii, vopsita sau nevopsita, am fost superbana, depinde cum privesti un lucru, dintr-un unghi, sau pe ansamblu, din 2-3 unghiuri
- pe de alta parte, vad ca lucrurile incep sa se aseze, adica nu am facut eu neaparat ceva sa grabesc, ci ei au inceput sa stea pe jos, sa mearga in 4 labe, sa se catere, ati vazut cata treaba au la sertare, dulapuri, asa ca si eu mai am timp de facut o mancare ziua,de spalat vasele ziua,chiar m-am spalat pe cap intr-o zi- ziua, i-am pus in patut, si am fugit in partea cealalta a curtiifara sa ma gandesc ca se va intampla ceva grav si eu nu sunt acolo.
- irinuca- da, este foarte important sa vrei si sa te si simti - femeie. pe langa mama, sotie..un pic de respect de sine,echivaleaza ptr mine uneori cat un pahar de cola acidulata si rece, sau un capucino fiebinteaduc un plus de adrenalina si un pic din endorfine= cica ar fi, hormonii fericirii
ailed_dota spune:
neatza viss!
imi place cum te aud in dimineatza asta! esti ca o Cola rece ! Efervescanta si plina de optimism!
bb_yasmi spune:
viss, asa mami emana optimism!!!
eu am hranit juniorul acu ma prega sa il urc sus in patut sa se puna la nani..ca deja da semne...
si-a schimbat total programul de somn...
si treaba as avea o grmadaaaaaaaaaaaaaa.............. dar nu am chef de facut nimic!! sac-sac....o0 las pe joi-vineri cand vine mami la mine sau il duc pe picea la buni
ailed_dota spune:
si sunt de acord cu simtitul de femeie... e ff important pt noi si pt felul in care ne vad si ceielalti, mai ales sotul... mie imi place cand isi ridica al meu spranceana cand arat bine, face ca o mie de complimente
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi viss, asa mami emana optimism!!! eu am hranit juniorul acu ma prega sa il urc sus in patut sa se puna la nani..ca deja da semne... si-a schimbat total programul de somn... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
a schimbat saracul si el locul , obiceirile... oricum cred ca el e cel mai cumintel din odisee
bb_yasmi spune:
delia!! este mami!! este cuminte, mancacios, kkacios se zice ca, copilasii care sunt cumintei de mici sunt rauti apoi si viceversa eu si al meu am fost neastamparati de mici, iasmi la fel si acum suntem atat de "cuminti" sper ca juniorul sa fie exceptia de la regula
ailed_dota spune:
stiti ce se spune ca-ti trebuie 9 luni mama si cel putin 9 noua luni sa redevii femeie