Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 19
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Alina06..ceai bea David..apa ioc!!! Dar il fac foarte diluat.... PAi apa nici nu vrea sa auda.... Miki...hai ca nu stiu nici eu care este faza,asa ca stai calma!! Cine stie ce a inteles sotul.Maine sper sa ma lamureasca!!! Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Aaaa, deci suntem in aceeasi situatie! Si eu il fac diluat. Ba uneori, daca mi se pare prea colorat mai pun apa peste el in biberon .
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
eu o mai pacalesc si cu apa in timpul zilei... si ceai ii dau noaptea dar bea max 90 ml
scrish spune:
mada, cami multumesc tare tare mult pentru raspunsuri, le-am salvat deja si o sa incep sa tot cumpar din ele asa pe parcurs!
cami cu mare drag o voi boteza, pentru mine e ca fetita surorii mele! cu asta cred ca spun tot
delia o sa beau un pahar de sampanie si pentru voi atunci pe 28
gata, fug la un film cu sotul! va
alehiam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
mai nu prea stiu nici eu despre ce vorbesti..eu am depus o cerere scrisa de mana cum ca vreau sa reincep pe 20. cand ma intorc efectiv ma duc cu cererile tip ce trebuie completate de angajator pt stimulent..deci pe urma, probabil in prima sau a doua saptamana sa depun dosarul pt stimulent..parca stiam ceva de 30 de zile la dispozitie pt depunerea actelor.. poate mai stie si altcineva ..ca acum sunt si eu in ceata mami de 2 prichindei |
Cam asa si eu... Am facut cererea de reincepere servici cu data de 20 februarie si astept sa incep efectiv munca sa mi se completeze adeverinta aia.
Mie la sectorul 6 mi s-a zis ca pot sa ma intorc si pe 4 martie pt stimulent. Actele se depun in 30 zile de la data inceperii serviciului.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaaa
scrish ce frumos ca e in familie
deci cu atat mai mult iti va fi drag sa ii iei cate lucrusoare poti
spor la multe cumparaturi frumoase si necesare atunci
delia da e suficient o singura lumanare
cat despre hainute si alte cele
tre sa vb intre voi
eu iau cerceii tu iei hainutele de botez
eu iau pt baita tu aduci lumanarea etc
pai e mai usor cand sunt mai multe perechi de nasi
miki e adevarat ca e un efort considerabil oricat de mic sau mare ar fi
nimeni nu a zis nimic in acest sens
doar ca daca accepti sa crestinezi pe cineva faci cat mai mult pt respectivul
eu asa gandesc
plus ca noi avem un caz al unor copii ramasi fara mama
si nasa baiatului si-a luat in serios statutul de nasa
si ii ajuta pe ambii copii cu sfaturi
mancare
etc
AlexinaA spune:
Am intrat sa va urez noapte buna
Teea se simte mai bine se pare Am sunat azi pediatra sa vad ce imi spune si mi-a recomandat un sirop care se da in caz de astm bronsic Pai vorba nasa-mii ,daca pt o raceala imi da medicamente de astm cand e ceva mai grav ce imi mai da? offff fetelor!!!
Maine am o zi full si stie cum ma plimb eu prin oras pe gheta asta.Macar mi-a lasat sotul masina lui
Scrish- sc nu ai luat si ciorapeii din state daca tot ai luat hainutele? au astia niste dresuri... la babyRus
fetele...ca tot vorbiti de ceai,apa- noi bem doar apa dar nu cred ca depasim 100ml pe zi
noapte bunaaaa
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
cami, multam, oricum e baiat, deci nu o sa fie vb de cercei...
mie nasa la Andra mi-a luat un lantisor de aur cu medalion ca azis ca cerceii ii raman mici
mandreeac spune:
Buna seara mamicilor! Noi suntembine,azi am fostcu tati acasasi am petrecut timpul impreuna
SIMO condoleante mami superba!l-am admirat pe Arsenie si sa stii ca ma gandesc zilnic la elca seama a cu puiutul de pe cutia de pasta de dinti Nenedent
ALLY l-am admirat si pe printul tau care efenomenal.Si noi avem pulovaras la fel.Poze nu am. Azut inca,intrucat filmuletul l- am. vazut devreme,de atunci nu am mai intrat
Cam atat,asteptam sa ne iasa di tisorii,dar ne maidau de furca.Si Rares se ridica singurel in picioare si e atat devesel,el imi bucura sufletul clipa de clopa.Nu stiu cum rad puiutii vostri,dar Rares rade din totsufletul, are un ras plin ca sa zic asa.Mai sunt 20 de zile si i gerul meu face un anisor.nuimi vine sa cred.
Inweek- end am fost la mici cumparaturi si i- am mai luat ceva hai ute.Am cumparat si pentru veridkara noastra
Vad ca tot vb de slabit, eu am luat 23 dekg insarcina si s- au topit fara diete,i sa pielea nu mai e asa ferma.Invata- ma Ly si pe mine ce sa fac.Daca erai i. Tara ne vedeam la un masaj:))
Ma duc samai citesc 3pagini dinurma ai apoi nani
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
AllyLaur spune:
Buna seara!
Mai este cineva pe frecventa ???
Am facut gimnastica de seara, apoi o baie mega fierbinte si lunggggga si binenteles dupa cremuit bine si masaj cat cuprinte la burtihan si picioare. Ma simt asa bine acum .
Va multumesc inca o data pentru aprecierile la adresa minunatului meu Duracell!!! Il iubesc de nu mai pot...este sufletul meu.