Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

M-am intors si eu de la epilat dar, spre nefericirea mea este ultima oara cand mai merg si cu Duracell dupa mine. A facut dezastru acolo...nu a avut stare o secunda. Am speriat fetele de la salon cu nazdravanul meu cel mega energic. De data viitoare merg singura si il las acasa cu tati ca altfel sigur nu ma mai primesc fetele.

Delia, scumpa sunt ffffffffff multe exercitii pe you tube de unde te poti inspira. Daca vrei eu iti pot spune cateva...dar,asa in scris ca altfel ”nu ne permitem„. Eu pentru zona aia de exemplu fac forfecari din sezut pe sol ,sprijin mai mult pe coate. Sunt de mare efect si pentru fesieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

eu mananc portocale si mai fac ture cu buburuza pe aici. vrea numai in picioare, cred ca in cateva zile mergem singurele, nu ne lasam

miki ce-as mai manca si eu o bucatica mica de praji. se simte ca este si sotul acasa, nu?

ally da si forfecarile si fandarile sunt pentru zona aceea. deci ailed baga mare

catank asa multe abdomene faci? ai nevoie de atatea? adica nu mai ai abdomenul ca inainte? eu fac doar 50 acolo maxim, abdomenul meu este lucrat, doar il intretin acum si de ceva timp am inceput sa insist mult mai tare pe extensii cu picioarele pentru fese.
masajul eu il fac pe burta, coapse si picioare. foarte dur este, de-ti rulezi pielea si iti masezi foarte bine carnea cu tot felul de miscari rapide, circulare, cu buricul degetelor....il fac cu o crema de corp hidratanta. este foarte relaxant, te sfatuiesc sa-ti faci

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ally, multam
miki iti dau reteta pe pm de la tocana, a iesit

Mergi la inceput

Mary, eu stiu ca fructoza pufoseste si ingrasa, mai bine fa cu zahar brun lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki as manca si eu o bucatica mica de praji
se simte ca-i sotul acasa, asa-i?

mary hai ca ai fost tare cu bormasina? cum cu bormasina?

fetelor, si la voi merge forumul tot asa greu ca la mine? alte site-uri merg imediat , asta merge greu.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

da roxy am pus bormasina pe maner ca e subtire si incape dar ce avea sa fac ca luam campi de atata invartit

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

sa vezi cum tineam de oala si sotul dadea cu bormasina si ne radeam amandoi eram ca in filmele cu prosti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

sa vezi cum tineam de oala si sotul dadea cu bormasina si ne radeam amandoi eram ca in filmele cu prosti

ar fi tb sa va filmati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..se pare ca nu il hidratez suficient dupa parerea pediatrei!!!
Nu stiu cum naiba arata asta fontanela..

Miki,prajitura aia arata demential si am vazut-o de mult timp!!
Dar mi-a fost greu sa o fac..

Miki am vrut sa te intreb ceva:iarasi sunt in ceata cu dosarul.O noua persoana de la Primarie i-a zis ca eu chiar daca ma intorc pe 2 aprilie este posibil sa nu ma incadrez sa duc actele si drept urmare adio stimulent!!!
Tu stii ce documente tb depuse??
Tu ai facut cererea de reintoarcere??Si ti-a facut deja decizia??
Caci nu mai stiu ce sa cred..poate ma intorc vreau nu vreau pe 15 martie...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

lalely, a fost greu de facut praji aia cu nucasi cioco de ai facut-o de rev?
S-ar preta sa fac doua portii sa o pun una peste alta ca tort?

Mergi la inceput