Nasterea la spitalul Malaxa - Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 13
andabaragau spune:
Gabitza,ce faceti?cum mai esti? acum ca mai e putin pana iti vei vedea printesa:) noi suntem bine,ne pregatim de botez,asta mica e o mancacioasa,are 4,400 54 de cm...mai avem colici din cand in cand,dar asta e,o sa treaca! va pup,sanatate multa!
Gabitzza_86 spune:
Da Anda mai am putin si emotiile cresc pe zi ce trece,cand ma gandesc ca pe 1 ma duc la spital si s-ar putea sa ma opreasca acolo ma iau toate gandurile.e o gasuna pitica ta,bravo e bine ca e mancacioasa si tu esti o norocoasa ca ai laptic.cand ii faci botezul?si unde?
andabaragau spune:
ee e greu cu laptele,nu a venit asa usor,inca ii mai completez uneori cu formula,beau ceai pt lactatie,dar asta e...pe 4 nov facem botezul,la Salon Traian...sper ca nu-i bai ca am scris numele...va pup!
aphro26 spune:
Buna mamici!! cine poate sa imi spuna si mie cam ce contine bagajul pt bebe, strictul necesar, noi mai avem cam 3 sapt si ne pregatim.
Va multumesc pt rasp
Gabitzza_86 spune:
eu pt bebe am pus:hainute,biberon,servetele umede,pampersi,bepanten,paturica si cam atat,sper ca n-am omis ceva.
aphro26 spune:
Gabitza, pentru baitza iti trebuie ceva de acasa, sampon sapun, prosoape, sau folosesc de la ei?
anushka_24 spune:
Aphro, pt baita nu iti trebuie decat bepanthen, baneocin pudra pt buric, 1 pampers si 1 body.Bebele il spala cu samponul lor. Acum ca e frig sa nu uitati de caciulite:) pe paginile anterioare este scrisa si lista cu ce iti trebuie la spital.
Anda, reusesti sa i pui caciulita la fetita ta? a mea urla cand o simte pe cap si in casa sta fara asa ca nu stiu cand o voi obisnui..
nasteri usoare si crestere usoara anda
andabaragau spune:
Buna,mamici! A mea sta cu caciulita fara probleme,semisca ea si ii mai cade pe ochi cand doarme,in special cand o scot afara ca in casa sta doar dupa baita cu caciulita,putin asa! :) Gabitza,asteptam vesti de la tine!!! Multa sanate si noroc!
aphro26 spune:
multumesc pentru raspuns! cine poate sa imi spuna si mie, in ultima luna, ce analize , eco se mai fac? mie nu mi-a mai dat nimic de facut, ultima eco am facut-o la 28 sapt, acum am 36, iar la spital doar i-a inregistrat bataile inimii....si a zis sa revin peste 2 sapt, adica la 38....e suficient?
anushka_24 spune:
Aphro,din ce stiu eu analize nu se mai fac, decat daca ai vreo problema de sanatate si vrei sa o tii sub control, cum am avut eu de exemplu nr de trombocite mici. Dar in ultimele saptamani stiu ca am fost o data la 2 saptamani la doctor pentru eco.Acum depinde si de doctori, fiecare te monitorizeaza cum stie el mai bine.Eu insa cred ca trebuia sa te mai duci la dr..adica 8 saptamani sa stai fara sa faci o eco, mai ales pe ultima suta de metri..Important e sa stii ca e bebe bine, si sa fii atenta sa miste in burtica..daca 5-6 ore n a miscat nici macar un pic atunci e motiv de ingrijorare.
Mamici, sa fiti atente atunci cand mergeti la dr cu bebe sau oriunde sa nu puneti copilul pe scutecele lor, sa aveti mereu un scutec de acasa.Fetita mea a luat stafilococul auriu, si cred ca din spital il are..dar e mai bn sa fiti precaute sa nu aveti probleme.
sanatate si cresteri usoare!