Nasterea la spitalul Malaxa - Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 12
andabaragau spune:
Buna,pai ce sa fac...acasa cu bebita,am inceput sa iesim si pe afara dupa cele 8 zile de stat in casa,a venit Preotul ne-a citit si a zis ca putem iesi afara dar sa nu ne prinda apusul cu ea afara,in rest ce sa zic,e cumintica,daca e mancata si schimbata nu prea avem probleme,pe 11 iese si certificatul de nastere,vineri merg la control sin nou sa vada dr cum arata "zona",daca s-au resorbit firele,am stabilit si botezul...asa ca per total suntem foarte bine,desi ma simt obosita...ma bucur de copilul meu! nu-mi vine sa cred ca sunt mamica tu cat mai ai,Gabitza? va pup!
Gabitzza_86 spune:
Ma bucur ca sunteti bine,eu cam 3 saptamani cam asa cred ca mai am,pe 17 ma duc la consult si atunci voi afla mai exact.mai e putin,acum trec.ce bine ca e frumos afara si poti sa o scoti la plimbare cu caruciorul.pupici
catavali spune:
Iti multumesc , din ce in ce incep emotiile , nu stiu la ce sa ma astept :-s .. A si apropo iti da copilul cu tine in camera , cate paturi sunt intr.o camera , conditiile sunt ok ?:D
Gabitzza_86 spune:
Catavali in cate sapt esti?da copilul ti-l da in camera,am inteles ca sunt cate 3 paturi in salon.
andabaragau spune:
Bebe sta cu tine in salon sau rezerva de la cateva ore dupa nastere,ti-l ia doar pt baie:)
andabaragau spune:
Gabitzza,asteptam vesti dupa controlul de maine,banuiesc ca sunteti ok,pregatiti sufleteste si cu tot ce ii trebuie bebitei cand vine pe lume? va pupammm
Gabitzza_86 spune:
Mersi frumos Anda,suntem bine,vineri mergem la consult la spital,iar cand ma intorc iti spun ce am facut.am niste emotii,numai la nastere ma gandesc,tu esti o feicita,ai scapat.Am cumparat cam tot ce ne trebuie,in caz ca am omis ceva il trimitem pe tati sa ia.Sambata montam patutul,abia astept! Te
Gabitzza_86 spune:
Am fost la consult,suntem bine si eu si bebe iar pe 1 ma duc la spital si s-ar putea sa ma interneze,iar pe 2 sa nasc.daca nu a zis ca sigur pe 5.mai am putin,abia astept!pupici
andabaragau spune:
Ma bucur ca sunteti bine,mai e putin asa ca sanatate multa si sa decurga totul lin...va pupa fetele!