Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 23
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
va spun cu mana pe inima ca nu am vazut zapezi mai mari ca astazi in viata mea.
de-o parte si de alta a drumului erau portiuni unde zapada avea peste 3m.
pai dacanu se poate face livrarea catre Romanika...atunci fata despre care zicea ari cum a facut comanda???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
elenus26 spune:
Deci eu ma bat cu astia de pe Amazon imediat!![]()
Am intrat pe link-ul de la Ari, dar nu stiu cum m-au aruncat la un alt magazin la acelsi produs, dar care nu trimit in Romania.
astia
http://www.amazon.com/gp/product/B000PJAHIG?ie=UTF8&seller=A2E1FWZW39GVGU&sn=NaturalFreshLook4U
Intru iar si vad ca nu era acelasi magazin si incerc si la cei la care trebuia initial. Astia cica trimit in Romania. Iau totul de-a cap-a-coada si imi da eroare...ca e ceva cu adresa mea.
M-am enervat si le-am scris. I-am intrebat direct: daca au ceva cu tarisoara noastra? Sper sa dea un semn cat mai repede.
Fetelor imi pare rau ca va bulversez si ca va zapacesc 
Lara detectiva
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aristica spune:
fata care a facut comanda a primit-o de la niste prieteni care nu-s in Romania
lara in capul meu de filoloaga lucrurile stau astfel:
24% se pune pe fiecare produs si la suma asta sami si maria inmultesc cu 2. Si la ce a rezultat fiecareia adaugam cat ne zicea elenush ca ar fi costat transport + vama. Doar ca transport + vama impart la 7, ca banui ca se transporta un colet, nu 9 colete mici, iar vama o platesc o singura data, pentru un colet, nu pentru 9 colete mici.
ce zici tu acolo - nu stiu, nu inteleg, eu am vazut o nava spatiala in locul literelor![]()
deseara incerc sa-l conving pe un prieten care locuieste in NY sa faca el comanda. beleaua e ca trebuie sa efectuam noi plata, ca el e foarte stramtorat cu banutii. deci ar trebui sa strangem banutii in avans. Apoi, dupa ce da comanda, cand o primeste el, trebuie sa-mi calculeze cat il costa sa o trimita in Romania.
a doua varianta e sa il conving pe fratele finului sotului meu, care sta in Miami sa dea el comanda si sa o trimita moca prin frima unde lucreaza
ambele variante is grele din cale-afara!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
deci Lara nu e medic
QED !
Am venit si eu de la Albu si am auzit exact ceea ce ma asteptam. sunt baba, sansele la urmatorul FIV or sa fie mai mici decat la asta. rata de succes la ei pe anul trecut peste 40 de ani a fost cam de 30%, din care sarcini finalizate cu nasteri cam 5%.
Cum nu am de unde sa vin cu donatoare tinerica, cu copil la activ si AMH bun, iar pana strangem bani pt FIV in Cehia ies la pensie, ne mai raman 2 variante: o barza chioara care sa nu ma vada cat sunt de baba si sa-mi livreze un oracaitor mic sau adoptie.
Asa ca eu nu ma trec pe lista cu unicorn, nu are la efecte grabirea procedurii de adoptie ![]()
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
elenus26 spune:

Qiqo
cu barza ta chioara cu tot
Hai ca am facut riduri de cat de incrancenata eram in fata calculatorului.
Fug sa dau niste acte la contabila. Cred ca vrea sa ma bata si asta acum, cam asa am simtit-o la voce![]()

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
adrianaady
..imi cer scuze![]()
in alta ordine de idei, ca tot vorbeati de ceaiuri:
am invadat in ultimele zile neshte site-uri din UK, in cautare de viziuni noi asupra vesnicei probleme de implantare si am citit acolo, ca imunologii prescriu fetelor in pregatire si in timpul fiv (pe langa medicamentele respective) o cura de ceai de frunze de urzica (nettle leafs):
urzica, spun ei, are un dovedit si un puternic efect imunosupresor, scade producerea de IL 1 (Interleukyn 1) care e cea "rea" si concomitent producerea de TNFa (factor necroza tumorala alfa), amandoua interdependente si puternic toxice pentru trofoblast (in valori ridicate impiedica implantarea), antialergenic, detoxifiant, etc.
frunzele de urzica se consuma sub forma de ceai, (1 ling. frunze la 1 cana de apa fierbinte) x 3 ori pe zi (cu cel putin 1 luna inainte de fiv si cel putin pana la testul beta)
semintele de urzica pisate, sub forma de praf sunt un accelerator tiroidian..beneficiile sunt fara numar..partea mai putin buna e, ca nu se recomanda la hipertensivi, deoarece creste (intr-o oarecare masura tensiunea arteriala)..
hugs la fete

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
samira33 spune:
aristico,mie mi se pare foarte intortocheat cum zici tu.
qiao,sa ma ierti...30% rata de succes la Fiv peste 40 de ani??!!
hahahaha...mda...si marmota invelea ciocolata.
e bun rau bai nene Albisorul asta.
io cred ca 5% e de fapt rata de succes la Fiv peste 40 de ani da in fine.
iar sa spui ca rata e de 30% iar bebelusi rezultati din astia 30% sunt 5%....vrea sa spuna ce cu treaba asta???
ca a obtinut niste Beta pozitive si atat...pai nu asa se face statisitca.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
Lara eu sunt economista nu de alta ti-am zis ![]()
Deci eu notez tot si promit ca de luni ma apuc de ceaiuri, vitamine&co....
Auziti mi=am amintit zilele astea de tineretile mele cand faceam amor cu prezervativ, si o data ni s-a parut ca exista o mica bresa in siguranta noastra si ne-am dus disperati sa cumparam pastila de a doua zi
Ufff ce mai vremuri