Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 22
elenus26 spune:
Hello tinerelelor
Atentie strig catalogul:
Sami - 2 cutii
Maria - 2 cutii
Ari - 1 cutie
Lyly - 1 cutie
Ady - 1 cutie
Cocolyso - 1 cutie
Sa inteleg ca este lista finala?
Pup fetele
maria81 spune:
si cu banii cum facem?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
elenus26 spune:
Revin cu unele amanunte ca sa stiti cam cum o sa se calculeze suma pe flacon...
Pe langa pretul produsului vor mai fi ceva taxe:
1 - transportul (nu stiu exact cat e, dar o sa vad spun cand fac comanda)
2 - TVA 24% din valoarea totala(produse+transport)
3 - taxe vamale (nu au stiut sa-mi spuna)
Deci mai sunt cateva necunoscute, dar impartit la cate sunteti...voi hotarati...va ganditi si-mi spuneti.
Cu banii? Pai in prima faza, voi face eu plata si vorbim apoi cum sa va "jupoi"
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aristica spune:
elenush multumim din suflet!!!
conform listutei tale (care e corecta), sunt 8 cutii de comandat. Hai sa le comandam pe toate cele 9 si cutia care este in plus o vom atribui in ordinea 1-simonia (ca ea a anuntat prima ca si-ar dori-o), 2-rsp (daca se multumeste cu o singura cutiuta, ca e stocul limitat)
taxele de transport (complete) le impartim la 7 (cine va lua ultima cutie va fi norocoasa castigatoare a unei parti din taxa de transport ce trebuie achitata)
inca odata, sar'naaaaaaa elenush ca asa voi inghiti si eu bulina cu numarul 10 ...aseara chiar ma gandeam ca inghit doar 9 buline/zi si ma intrebam cun as putea sa rotunjesc numarul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
Ari draga poti detalia ce "buline" iei ca eu iau doar 7/zi poate mai pot suplimenta si eu ceva in caz ca mi-a scapat ceva
aristica spune:
detaliez, sigur
1 - vit E
2 - femibion 800 (momentan iau elevit ca mai aveam in casa si expira in martie si-mi parea rau de banuti, dar in 3 zile revin la femibion)
3 - acid folic cu b-uri
4 - maca
5 - q 10
6 - extract orz verde
7 - l-arginina
8 - thrombo ass de 100
9 - omega 369 (cea care are un peste desenat pe cutie)
pentru 10 zile am de luat si zinnat, la 12 ore si niste ovule vaginale sa nu fac candida, dar astea-s bonus, asa ca nu le numar
zilnic circa 1-2 l ceai cretisoara amestecat cu ceai busuioc - cred ca deja sunt dependenta, dar beleaua e ca si colegii mei s-au invatat cu gustul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
rsp spune:
La mine nu este atat de urgent si pentru ca vroiam doua cutii voi astepta sa fac o comanda separata pentru amandoua cand vor fi disponibile
Multumesc oricum si bafta
elenus26 spune:
Fetele mele dragi,
Problem de anuntat :(
A venit soatza acasa si incercam sa facem o simulare si se pare ca magazinul respectiv de pe Amazon nu trimite si in Romania.
Am vorbit cu Ari si incercam si alte variante.
Va tin la curent cu ce mai aflu.
Imi pare rau
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
aristica, sorry, la mine e deformatie profesionala, chiar nu ma pot abtine, dar, cu voia ta, fac o simulare de calcul de cost:
Cost initial/cutie x 24% (TVA) x 9 (total nr. cutii) + taxe transport + taxe vamale = cost total comanda
cost total comanda : 9 (nr. total cutii, deci 9 si nu 7 care e nr. de pers.) = cost final/cutie
fiecare ii da elenushei suma proportionala cu nr. de cutii comandate (1 sau 2)
normal ca voi calculati fix cum vreti, dar ma "mancau deshtele"
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF