Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Happy pai saculetul ala se poate desface si ramane asa cum e si al tau. Eu ma gandesc ca n-o sa fie incomod pt ca el oricum e obisnuit din burtica sa stea in spatiu restrans.
Dara ufff... imi pare rau de marirea dozei de insulina. Hai ca mai e putin si scapi de ea

Pup fetele

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Mamaaaa, ce de activitate. Eu am avut curentul intrerup si ieri si azi si n-am putut scrie. Apa ioc, caldura ioc, caci n-am reparat unica soba pe lemne care o am in casa, centrala...pauza si tot asa. Nu mai zic de maldarul de 3 metri de zapada din curte cu care se lupta si acum 3 oameni
Ah! sa nu uit... suna si asistenta ca gravidele in trim 3 de sarcina sa ne ia sa ne duca nu stiu unde.
Bineinteles ca i-am transmis sa le dea nr de telefon daca nu se intelege cu ei. Ei nu stiu ca flacaul meu sta asa bine la ma-sa in burtaaaa!!!

Dana, fina mea are landou detasabil cu parte plasticata jos, de la Chicco si sa stii ca mi se pare foarte util. O tine pe pitica acolo cand vine cu ea de la plimbare si doarme sa n-o deranjeze. E foarte util. Unul cu landou o sa primesc si eu de la sora mea.
Chito cred ca se agita bebe ca a picat guvernu'
Si al meu e mai nebunatic ca nicodata mai ales la culcare seara.
Si eu am gasit un goblen neterminat de 8 ani... Se numeste Prima Zapada, dar imi vine sa-l cos in alb tot la ce-i afara
Strumfy nu mi-as dori sa trec prin ce ai trecut tu cu bebe.

Dara sa dea Dumnezeu sa ajungi cu bine la termen cu bebelusa ta caci mor cand vad ca te chinui atat cu tratamentele. Eu zic ca e si pe stres si poate ai o perioada mai agitata sufleteste si poate de-aia nu scade. Asa e la mine cu pulsul asta, care nu e mare tare dar deranjeaza enorm.

Fetelor nu va mai speriati de aparatorile alea asaa, ca n-am vazut cazuri zilnice, Doamne fereste!, incat sa zicem ca nu-si au utilitatea. Eu chiar am cautat zilele trecute si am luat la set cu pilota cu tot. Am dat banii pe lenjerie mei mult pentru alea caci eu puteam sa-mi iau si material sa-mi faca soacra si ajungeam ieftin.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Mai am o intrebare: pe voi va dor sanii? asa destul cat sa ii simtiti... si mai ales sfarcurile. Si parca si ustura/mananca uneori. Nu gasesc lichid pe ei dar sunt niste cojite care se aduna la intrare in canal. Nu am apasat ca mi-a fost teama, dar asa ma gandesc ca o sa fie dureros la prima alaptare

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Amy pe mine nu ma dor sanii. Cojite de alea aveam si eu dar mi-am luat crema de aia de la Lansinoh (lanolina) si ma dau o data pe zi pe sfarcuri si vad ca acum nu mai sunt asa uscate (si folosesc crema doar de 2 zile). Citisem ca e bine sa te dai in ultimele luni de sarcina ca se pregatesc sanii pt alaptat. Scrie si pe tubul de crema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Scuze ca am fost mai lenesa, dar am fost ocupata in alta parte. Noi suntem bine, agitati si nu prea stam, ne tot intoarce si lovim. In rest nimic nou. Cred ca ne-am racit putin si eu si Edi ca am tot fost la sanius.
O sa mai intru. Va pup

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Monna: acum mi-a picat fisa, vazand saculetul ala de dormit, daca prin cautarile tale gasesti pe-acolo ceva magazine/site-uri de copii cu preturi f. bune imi zici si mie in PM? Prin mai are sotul delegatie si vreau sa-i fac lista cu ce sa-mi ia si cam de pe unde
Aredwynn: chiar ca fain patut ai gasit Eu n-am nevoie, dar tot imi place sa-mi clatesc ochii
Sovietica: cat de bine fixat sta jumper-ul ala in tocul de la usa? Eu am schimbat usile, nu mai am din alea clasice cu tocul bine incastrat in perete, ci din astea mai fancy dar mai firave si mi-e teama sa nu se pravaleasca ce parere ai, am sanse totusi sa tina jumper-ul?
Dara: cam scump incubatorul la Bucuresti, mie mi-au zis de 80 eur/zi pt bebe daca sta la incubator (ATI) si 60 eur/zi pe salon pentru zilele ce depasesc cele din contract (3 la nastere vaginala si 5 la cezariana).
In ce sens sa fie celulele stem incluse? Banui ca te referi la recoltare doar, procesarea si stocarea nu prea are cum sa fie inclusa. Da, recoltarea cred ca e inclusa, o sa mai intreb exact cand trece zapada si ajung pe la ei. Stem Cells Bank astia din TM chiar au laboratorul langa maternitate si ghiseu de relatii cu publicul in interiorul maternitatii, de aceea imi si convine sa recoltez cu ei. Mai mult, au kit-uri pregatite permanent in maternitate, poti anunta ca vrei sa recoltezi chiar in momentul in care mergi in travaliu sa nasti si rezolvi dupa actele, ceea ce mi se pare f. comod. Si aici e o diferenta de pret daca optezi pt medicul tau dar mi-o asum, cred ca de regula mamicile opteaza asa pt ca ti se cam zice direct suma cu medicul personal inclus. Screening neonatal metabolic nu stiu daca se face la maternitatea aleasa de mine, va trebui sa intreb. Stiu ca la cealalta maternitate privata din TM se face si costa 50 eur. Cred ca-l voi face daca e valabil si unde nasc eu.
Bafta cu insulina, ma gandesc ca nu ti-e usor
Happylica: imi pare rau de noptile tale grele Nu stiu sa-ti spun legat de adeverinta daca trebuie sau nu in original, iar legat de acte pt 'inmatriculat' vad ca deja te-au lamurit fetele.
Chitosenia: bucura-te ca e activ, asa stii ca e sanatos Spor la crosetat.
Strumfy: waaa, ce chestie cu screening-ul asta auditiv, bine ca ne-ai zis sa nu ajungem sa trecem prin acelasi cosmar.
Tala: ai dat si click pe 'Trimite datele' dupa ce ai incarcat poza de dimensiunea ceruta asa cum a zis Dara?
Dia_tm: sa va fie de bine zapada!
Irinaelena: eu nu am inteles din legea aia ca mama trebuie sa mearga la servici in acea luna in care tatal e acasa, decat ca ea sta 1 an si 11 luni acasa si tatal sta o luna (probabil la inceputul perioadei) sau deloc, daca nu profita de lege.
Amy: bine ca a revenit curentul, sper sa nu mai cada ca ma gandesc ca e tare incomod fara caldura si apa calda. De cateva zile mi-a revenit si mie sensibilitatea la sani, nu chiar ca in primele saptamani ale sarcinii dar oricum mai intens decat in rest. Din cand in cand dau si pe ei cu crema anti vergeturi sa fie hidratati.
Titi: aveti grija cu raceala.

34+ Bianca

Mergi la inceput

Ronina eu iti spun numai sa-mi zici ce anume te intereseaza ca sunt multe pt bebei pe aici ca te doare capul cand intri intr-un magazin la raionul de bebei . Ca si magazine eu ce-am luat pana acum am luat din Target, Walmart, Kmart dar sunt mai multe... Produse de bebei se gasesc cam in toate magazinele. Eu acum vanez lichidarile de stoc ca sunt preturi super: de ex. am vazut salopeta de iarna faina, plusata la 25$ fata de 65$ pretul normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara..ce faceti?

ati avut activitate nu gluma,sunt ff frumoase lucrsoarele care le-ati cumparat,sa le purtati cu placere(sau bebeii sa le poarte?

am pus si eu poze special pt Aredwynn nu sunt asa reusite,dar merg,nu sunt fotogenica deloc,asta e.
aseara nu am mai apucat sa scriu,am avut musafiri pana la 10 si nu am mai intrat.
de la noi nimic nou,schimbam si noi semnatura,totul ok,am terminat tratamentul cu ovule sper sa fi disparut infectia,ce am observat ca am o secretie cam ciudata de azi dimineata,spre maroniu,e dopul?
va pup nu sunt intr-o dispozitie prea buna imi trece pana maine sper.. pupe multe[

mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai in detaliu, pentru cine are rabdare aici despre sceeningul auditiv..sincer eu m-am cam aruncat cu capul inainte, fara sa ma documentez..nu faceti ca mine! totusi vad ca se practica pe afara si pe linkul asta nu am gasit nimic despre primele 24-72 ore.

steamerul avent este... , mai ales ca eu sunt fan avent (am avut la matei pompa de san manuala, bibe..si nu mai stiu exact ce)...si au trecut testul timpului.

chito, explicatia ca ar semana cu tine mi se pare extrem de plauzibila..si eu ma stresez cand misca mult, pentru ca ma intreb daca e ceva ce nu ii convine..oricum ma stresam si daca misca prea putin, vorba sotului, asa ca...

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: pai mai degraba hainute, paturici si maruntisuri, ca nu l-as pune sa care chestii mari si grele. Ma intereseaza genul de magazine care au reduceri consistente din cand in cand, poate prinde sezon de reduceri.

34+ Bianca

Mergi la inceput