Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara, Ronina multumesc pt explicatii, asa am facut, chiar de doua ori si se pare ca avatarul meu se incapataneaza sa ramana cu sacoul ala care nu-mi sta bine deloc
Dara e nasol ca trebuie sa stai iar prin spital si din cate stiu nu merge nici cu ceva de la medicul de familie.
Titi ai grija cu raceala, eu il boscorodesc de fiecare data pe tati cand vad ca nu are grija sau stranuta pt ca mi-a ajuns sarcina asta cu 4 raceli
Dana si Dara de ce nu incercati sa faceti un patut in modelul si la dimensiunea potrivita la un tamplar? Eu sigur imi faceam patutul dca nu-l primeam (oricum am refacut lateralele scurte pt ca sunt de pal si vreau lemn natur)
Amy si cum ati rezolvat cu caldura? eu stau cu sufletul cat un purice pt ca si aici in Ilfov cum bate putin vantul se taie curentul, iar primul lucru facut la primavara o sa fie soba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ronina, si noi am schimbat usile, nici nu se punea problema sa ne punem baza in tocuri, deci am investit intr-o gaura in tavan,si ii mai dadeam si uta cu acelasi jumper, de ii zapaceam :)). Gaura (surubul de fapt) care nu ia pauza, ca dupa jumper am agatat un leagan de la ikea, iar acum e o sfoara f groasa si inodata pe care se balangane ca tarzan pe liane, sau de care se tin cand sar pe trambulina.

Dara, posibil ca singura diferenta intre jumperul gasit de tine, mai ieftin, sa fie faptul ca cel ieftin e pe baza de banda elastica, si jolly are un arc. probabil ca maacr pt un singur copil sa tina suficient de bine banda aia cauciucata, nu am cautat prin reviews. oricum, diferenta de pret e substantiala si merita sapat. "corsetul" imi pare la fel de bun, si asta e important.
Imi pare rau ca ti-e asa greu sa duci sarcina mult a fost, putin mai este, o sa iti revii ca focul :)

Dana, nu te ingrijora daca nu ajungi la Isis pana la nastere, eu nu am fost inainte in vizita si a fost bine. doar am vorbit la tel, le-am zis ca am o sarcina normala, totul e ok, si a zis ca ma pot prezenta si in sapt 38, ceea ce am si facut, apoi am ramas la c-ta in asteptarea evenimentului.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina aici reducerile sunt de obicei la sfarsit de sezon, uite acu sunt foarte multe reduceri la produsele de iarna. Magazinele unde gasesti preturi mai bune sunt cele care ti le-am zis mai sus . Si ca si reducere sa urmareasca clearence (lichidarile de stoc), alea-s la reducerile cele mai mari. Acum depinde si in ce stat/oras merge ca fiecare magazin are stocul lui... e posibil ca unele produse care se gasesc intr-un magazin in altele sa nu se gaseasca. Poti sa urmaresti si tu pe site-urile lor si cauti magazinul la care merge. Ce e pe site nu e exact ca in magazin (s-ar putea sa gasesti mai multe in magazin decat pe site si invers) dar oricum macar iti faci o idee la ce vrei sa iei.

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Tala cred ca e o problema tehnica cu schimbatul avatarului. Si eu cand l-am schimbat a durat cateva zile pana sa se vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare fetelor!Ce faceti? Deabia am reusit sa va citesc si sper sa fiti bine.
Eu acum am ajuns acasa de la dr... Printesica e bine, sunt un pic ingrijorata ca e cam micuta,are 2600g, dar e o frumusica,dormea bineinteles. Mi-a spus sa stau cat mai mult in pat pt ca vrea sa mai tin sarcina vreo 2 saptamani. Acum depinde de bebelina cat vrea sa mai stea. M-a intrebat de ce vreau cezariana, bla bla bla... in final a zis ca daca vrea fata sa iasa si mi-i se deschide colul asta e,nasc si normal.
E cam micuta cred la 2600g, dar cik si eu knd m-am nascut am avut 2800g.
Acum m-a chemat saptamanal la control...deja am emotii.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

am schimbat semnatura nu pot sa cred ca a mai ramas asa putin.. nu e posibil,inca nu sunt pregatita....

off gata nu ma mai plang atat..nu-i ca pot sa stau ani de zile gravida nu??

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, ai dreptate, o sa-i intreb cu celulele. Nu stiu de ce retinusem ceva de la Aredwynn ca la Regina Maria in Brasov ar fi incluse, dar poate doar se referea ca daca naste acolo, face cu ei. Cre' ca am inteles eu gresit. Acuma daca reusesc eu s-ajung la 2500 g cu bebe sau 36-38 saptamani la ei, ma gandesc si la treaba cu cordonul 'clampat' mai tarziu (daca o merge si in caz de cezariana (?)), dar trebuie sa mai studiez, ca n-am apucat.

Wow, Amy, esti strong in conditiile alea, drumurile cum sunt la tine acolo?

Meg, eu ma gandesc sa o duc pe bebica dupa aia, la Medicover. Inteleg ca-i bine sa fie depistat sub 6 luni.

Sovi, voiam sa zic, de fapt, doar ca-s mai multe tipuri si la noi. Nu stiu daca fix ala e bun, ca nu m-am uitat. Mi-am trecut in lista vreo 2 feluri. Mai caut cand mai am timp.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

am uitat sa schimb si saptamanile,acum am vazut

vroiam sa va intreb,pe voi va dor sanii?eu simt de cateva zile ca parca imi urca ceva in sfarcuri,nu stiu exact sa descriu cum e senzatia,dar parca mi se infierbanta sfarcurile si ajunge ceva acolo si e fierbinte,sotul zice ca urca cisternele cu lapte la sani(rade de mine binenteles)

Bia mai ai putin si tu,oare cine naste prima dintre noi??

nu realizez ca mai avem asa putin..

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

wow Mada si Bia ce putin mai aveti
Bia felicitari pt vestile bune de la eco! Hai ca bebita mai are timp sa mai creasca, tu stai cuminitica in patut cum ti-a zis medicul

Fetelor mie mi se umfla picioarele nu foarte tare dar oricum... tre sa stau numai cu picioarele in sus, nici pe scaun nu mai pot sa stau bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Sa stii ca ai burta mai mare decat a mea...Ai mai fost la echo? Cate kg are fata ta? Sa stii ca si eu am emotii. La sani nu am avut nicio schimbare,nu ma dor, nu am nimic. Insa burta jos tot ma doare, mi-a zis dr sa stau in pat mai mult. Va poop,aveti grija de voi

36+ cu

Mergi la inceput