Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 28

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Am vazut si eu pozicile cu burticile frumoase

Nu mai stiu cine intreba de suzete, eu am luat un set de 2 de la Nuk (0-6 luni) sa am acolo pt orice eventualitate dar n-as vrea sa-l invat cu ea. Doar daca-l vad cu degetelele in gurita.
Sac de dormit eu o sa primesc de la spital de www.walmart.com/ip/Halo-SleepSack-2-in-1-Fleece-Swaddle-Baby-Blue-Small/15841528" target="_blank">asta

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Interesant saculet monna! Dupa cum vad eu, principiul e tot de infasare usoara, sa nu stea cu manutele afara.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Neata fetele!

Vad ca ati fost foarte active, imi place
Eu am avut vizite peste vizite we asta, dar mi-a placut. Mai nasol e cand ma vad cu persoane pe care nu le-am vazut demult si imi spun oamenii usor incurcati "haaai ca.. nu esti asa mare.. ma rog, pt o gravida".. fara sa se uite macar in ochi mei :))

Azi jurasem ca merg la dentist dar de ieri de la pranz nu mai doare asa tare. Sper sa ma mobilizez sa ma duc, dar tare mi-e teama ca o sa incep sa ma mint singura, numai sa nu merg.

Si ultimul update - am facut calcule peste calcule si patutzul lui Gaza nu incape neam la noi in dormitor. Asa ca m-am hotarat sa iau un cosulet pe care sa-l tin langa patul nostru si sa doarma noaptea in el. ZIua va sta la el in patutz in living, si eu pe langa el. Nu e situatia ideala, dar nu am ce sa fac..

Pup fetele si ne "auzim" mai incolo, ca la ce zapada e probabil stam toate in jurul ograzii

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Neata fetele! si o saptamana excelenta sa avem (desi la cum arata afara...)
Dara un prosop este suficient, iar eu n-am folosit bavetica pana la momentul diversificare. Poate ca e utila in timpul suptului, dar mie mi s-a parut greu sa o prind si sa o dau jos in conditiile in care nu-si tine capul, asa ca am folosit acele prosopele (bune la toate din punctul meu de vedere)
Monna e super paturica sau saculetul pe care l-ai aratat!
Ronina cu cactusii cred ca nu e nimic demonstrat stiintific, doar folclor cum am zis (iar mie nu-mi plac din principiu pt ca au tepi si par neprietenosi, desi unii fac flori f frumoase)
Am vazut si eu burtici frumoase (cu pupicii atasati )

Mergi la inceput

Dana si mie imi plac la nebunie cosuletele astea, dar avand in vedere ca mult timp nu poate fi folosit am renuntat. Ce vei face cand n-o sa mai incapa in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Da, Tala, si eu m-am gandit la asta. M-am uitat la niste tabele de crestere pe net si am vazut ca pe la 4 luni ar avea 60-65cm. Daca seamana cu ta-su care are 1.90, atunci va fi probabil la limita de sus. Deci clar mai mult de 4 luni nu-l folosesc, insa nu stiu ce sa fac. Vreau sa doarma cu noi la inceput si patul lui chiar nu are loc.

Oorice sugestie e binevenita

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Scoate un dulap ceva (eu oricum sunt genul care muta si stramuta orice si continuu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, sunt f f frumoase cosuletele de rachita, chiar daca pentru putin timp.. si mie mi-ar fi placut, doar ca la noi ar fi doar de moft. la voi inteleg ca e necesitate..si poate, cine-stie..il pastrezi pentru bb2 daca ai in plan asa ceva . ma bucur ca te-a mai lasat maseaua, poate o amani pentru dupa nastere. in alta ordine de idei: am retinut bine, tu vreoi sa nasti la isis? ai ceva curaj sa te incumeti la asa drum...dar pana la DNP poate trec nametii si ies ghioceii!

dilema mea la ora asta este cum ajung cu matei la karate; cu masina nu am sanse sa ies din cartier, si chiar daca ies nu cred ca pot parca si apoi pleca de la scoala unde are antrenamentul..pot merge pe jos, nu e departe, doar ca nu prea ma mai cuprind hainele si e cam vant..si in plus e o problema cat il astept, parintii nu au voie in scoala si nu va vad stand in viscol o ora..ma mai gandesc, dar daca o sa continue asa ninsoarea cred ca sarim ora de azi.

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Dana, ar mai fi varianta asta: http://www.amazon.de/Tobi-Babybay-maxi-Verl%C3%A4ngerung-lackiert/dp/B003HV098W/ref=sr_1_72?s=baby&ie=UTF8&qid=1328517960&sr=1-72 . Poate gasesti si mai ieftin, nu stiu cat ar costa un cosulet. Sau am mai auzit de parinti care aleg sa culce bebelusul in landou pentru inceput.

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Uite aici mai sunt poze cu asa ceva: http://www.google.ro/search?q=beistellbett&hl=ro&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=2pQvT5rfF4KmhAenncD1Bw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBMQ_AUoAQ&biw=1366&bih=641 Poate gasesti pe ebay mai ieftin?

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput