Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Neata si de la Deva !!!!
Haideti la cafea, eu am baut deja una la sedinta dar mai fac uan ca mi-e cam somn ![]()
Kea, mersi pt sfat
, l-am comandat deja , sper sa-i placa chiar daca nu e in lista ei de dorinte care conform spuselor ei de aseara contine : un peste in acvariu (asta e ca si luat), apoi un sarpe, un delfin si o meduza 
Am intrebat-o unde o sa le tinem si mi-a zis ca le punem in pat cu noi ![]()
Dodo 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Neatza!M-am saturat de zapada...sunt nameti de-a dreptul. Ieri am mauncit vreo 20 min la dat zapada din fata blocului si dupa o ora nici nu se mai cunostea
Ah, si sunt si deprimata, caci cantarul imi arata din ce in ce mai mult, nesimtitul!
Gina, tu cum stai cu kg? Merge Rina?
chatonel spune:
Buna dimineata tufete ![]()
Dodo merci pt cafea, sintem cu tine
la greu 

Kea ai deja flacai mari 

novus, merci pt pledarea "cazului" meu ![]()

oli, ai muncit ceva ieri, nu gluma! Bravo! Eu am gresit data plecarii, plec in 21 mai din bucuresti, asa ca pot sa vin la botezul lui Leon, daca ma inviti ![]()

Aici e un sfert din efectiv la munca, vad ca aparu si-un sef... nametii sint inca peste tot, doar axele principale sint dezapezite. Eu am venit cu soferul personal, motanul... insa din pacate va trebui sa stau cu el, peste program (adica peste programu meu, ca al lui asa e, prelungit
).
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
Ma bag si eu la cafea!!!
Si aici zapada e cat casa, literalmente
Nici nu mi-am batut capul sa scot masina ca mi se parea imposibil, asa ca am venit la munca ca o doamba cu taxiul
Si pe mine ma deprima nametii astia
Acum imi astept barbatul cu lopata sa-mi curete zapada din fata biroului ca face primaria razii si amenda-i destul de mare, cica
Uff Dodo, eu zic sa mai lasi rusinea si sa apelezi la vecina, mai ales daca zici ca e si draguta pe deasupra. Pe nametii astia chiar nu-i moft sa lasi fata cat il duci pe Bogdi la scoala. Nici nu pot sa-mi dau seama cum te descurci. 
Novus, ia sa te vad cum dormi cu meduza in pat 

Amalia
olishka spune:
Salutare!!!
Chato mi-ai facut ziua de astazi mai frumoasa
Nici nu stii cat ma bucur ca vii 
Dodo 
Novus cred ca trebuie sa-ti faci un ocenarium ceva, la cat de pasionata este Ada. Si David este la fel. De cand am fost in Budapesta la pesti n-am mai scapat de el si i-am luat un acvarium maree cu 4 pesti maricei. La inceput era f incantat, le dadea de mancare, dar acum nu prea mai este atras de ei, caci sunt mai ciudati pestii astia pe care i-am luat, stau mereu ascunsi, zici ca este gol acvariul. Ma gandeam sa iau din aceia mici, mici si jucausi.
Apropos, de Budapesta, aseara din geamul nostru se vedeau artificii, cred ca era ceva eveniment prin zona, la care Chiti fascinata: "Wooow, sunt mai frumoase ca in Budapesta!!!"
Va dati seama ce artificii faine am avut noi de revelion 
Astazi o las mai usor cu munca, caci aseara ma dureau toate oasele de nu puteam sa fac un pas. Nu mai zic ca noaptea m-am trezit de vreo 3 ori ca sa ma intorc de pe-o parte pe alta, iar la baie m-am dus taras. Asa ca mi-a cam ajuns
Fug sa pun rufe la uscat ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
37+
bebe_shtrumf spune:
Salutare de la Tgv!
Fete ce de ninsoare si parca nici nu vrea sa mai stea un pik. Fi-mea negociaza dc iese afara ce poate primi: Alba-ca-Zapada mica, sa o ia ea personal de pe raft de la Kaufland, ca si pe Rapunzel. Acum vrea toate papusile mici.
Merci de PM-uri Pisik, si de lamuriri Dr Oz(Denisamada
, sper ca nu te superi ca te vad asa, Oz
)
Dupa nicio lamurire de la dr mea, m-am planificta la Sp Filantropia si duminica(pacat ca a picat asa, ma rugam sa nu pice vinerea, acum na a pikat mai rau), o sa purced cu trista actiune, intrerupere de sarcina
.
Mai rau e asteptarea asta, iar de senzatii mirosuri(de abia am trecut strada de mirosul de covrigi
), stiti ca vb de carnati si alte cele ca nu le pot digera, deci avema niste simptome, pana in minunata de varicela.
Dodo
asa se chinuia si o vecina de a maica-mii, ca sotul era in Afghanistan, saraca pe vant -ploaie scotea bebelina cand mergea cu cel mare la scoala.
Novus- sarpele o sa te "imbratiseze" primul
. E bine ca Ada vrea din toate orataniile cate una, nu se opreste doar la pesti.
Olga ia-o mai usor.
cafeaua a iesit the strongest ever,
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
Bebe 
AlexAndra pana la urma merg singura, pe 8, la spectacol. De fapt nu merg singura, merg cu Leon ![]()
si
37+
andiaroro spune:
Cred ca diseara termin de recuperat....Hai sa va povestesc
.
Ieri, cand pregateam cele necesare excursiei, a sunat una dintre prietenele cu care trebuia sa plecam, ca ea renunta din cauza caderilor masive de zapada si a codului portocaliu. Cum a raspuns barbatul, mi-a transmis "uimit" mesajul, zicandu-mi ca amica mea cine stie la stirile din ce tara s-a uitat. Noi traversam doar orasul, ce asa caderi de zapada puteau sa fie acolo. M-am uitat pe internet si am vazut ca, de fapt, jumate din tara e in cod portocaliu (vezi ce-i la Chato) si restul galben. Bine, galbenul de la noi era motivat de interdictia de a face sport pe langa rauri, ca se puteau umfla.
In sf, Parisul era impartit in 2: partea estica cheala, partea vestica si departamenetele limitrofe cu zapada. Faimoasa zapada avea o palma, nu mai ningea si s-a circulat fara probleme. Anastasia, care anul trecut urla cand vedea zapada (motiv pt care nici n-am pus in program excursie la zapada anul asta), a schimbat macazul si vroia sa coboare de cum a vazut primele firicele, pe motiv ca-i grabita sa ajunga la
Craciun. Cum am coborat, a inititat o bulgareala si in holul muzeului a tras niste ragete ca si-a speriat toti spectatorii; Vreau afara din casa asta!. A inchis sonorul cand a vazut jucariile, dar n-am avut prea mult timp sa studiez exponatele ca fugea de la o vitrina la alta. Adevarul e, ca aveau aia niste papusi superbe de pe la 1800 si alte minunatii vechi.
Podul a fost ceva de vis.... Un circuit mare de trenuri(nu-i zic imens, ca noi am vazut unul de 3 ori cat asta la La Rochelle), teatru de marionete, casute de papusi. Am stat acolo si ne-am jucat vreo 40 de minute. Eu si 5 copii
. Cam atat le-a luat si celorlalti sa ajunga in pod.![]()
Apoi Anastasia a rupt usa la bulgareala si de atunci nu vorbeste decat de Craciun si de zapada.
Bine, ca nu m-am lasat influentata de codurile puse de astia ca sa se afle in treaba, ca ratam excursia iernii
noastre.
olishka spune:
Roro ce excursie faina
Bine ca nu v-ati lasat speriati de cod
Daca mai ajungem prin Paris bagam si noi o vizita la muzeu
Poze nu ai facut?
si
38+
pisigri spune:
Io am avut o zi desteapta.
Am plecat la 7.40 din casa, cu masina.
La 8.45 aveam pana, aproape de jobul Motanului (am derapat la plecarea de pe loc in panta pina am scos cauciucul de pe janta. Dar sa vedeti ce aderenta buna aveam pe pana !)
Am facut pana.
Am ajuns la serviciu. Unde nu am avut unde sa opresc masina. La strada trecuse plugul pe sosea si inzapezise trotuarele si asa necuratate. Am incercat sa intru pe alee, m-am inzapezit, pina la urma m-a impins portarul si m-a scos.
La 12 eram acasa injurind.
Nu mai spun ca bona ar trebui sa aterizeze in seara asta la 19 in Bucuresti si de acolo nu are cu ce ajunge la Iasi. Bine, nu-i bai mare, ca oricum am zis ca nu ma mai duc nicaieri pina nu se deszapezeste.
Si ninge...
ca-n povesti.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)