Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Desi noi ne serbam tocmai de Sf Gheorghe, ma gandesc de pe acum ce sa fac. Acasa nu mai vreau, ca am facut la doi ani si nu am inteles mare lucru, asa ca am de ales intre un spatiu de joaca, destul de scump (150 lei/h pentru 20 copii, insa nu stiu inca ce includ acesti bani) sau mers la cabana (300 lei cabana pe noapte plus tot ce tine de mancare, decor etc), unde am facut la 1 an si a fost chiar frumos, insa cam stresant pt noi ca organizatori. Sa nu mai zic ca, vrand sa iasa totul perfect, s-au dus o multime de bani pe bautura si mancare, cred ca lejer am ajuns la 1500 lei cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLGA, erau cam asa:
http://bibabijoux.blogspot.com/2008/02/filmstrip.html ?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

OLGA, erau cam asa:
http://bibabijoux.blogspot.com/2008/02/filmstrip.html ?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Nu, dar ii am si pe acestia

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pentru ziua de astazi ma declar chiar multumita: am facut curatenie in camera lui Leon, am sters si aspirat in toata casa si mai am un pic si termin de lustruit si baia. Si am stat si toata ziua pe forum "Noroc" cu vremea de-afara ca ma tine izolata in casa

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asa, sa vad ce-mi mai amintesc!
Tare frumoasa Maria, cu codite sau cheliuta, e o dulceata!
Anna, ce oameni buni bat la usa voastra! Pupam Andreiul!
Novusache, eu sunt pt laptop. Keutu a invatat si alfabetul cu ajutorul unui si ceva cuvinte, numai ca asta ce-l avem nu-i pt varsta lui, o sa ma uit si eu dupa altul.
A, Annna, noi ne luptam cu ultimele maselute!
Ilinca, nu, n-am zis ca ma tem de o noua sarcina, mi-era teama sa ma si gandesc, dar sa mai ssi spun! In urma cu cateva saptamani am avut o pata fina rozalie si am crezut ca-mi revine menstruatia, dar nimic. Apoi mi-a trecut prin cap ca o fi nidarea si de aici sperietura.
Bianca ma intrebase mai demult cat are bb. Peste 3 zile, implineste 5 luni. Habar n-am cand au trecut, ca mai mult mama a stat cuel. pot sa zic ca l-au crescut bunicii( in a treia camera).
Olga, eu te sfatuiesc sa-ti faci un plan, ca sa ai ajutor pe termen mai lung, nu doar pt prima saptamana.'Mie in primele saptamani mi-a fost cel mai usor, apoi au inceput colicii, gelozia keutului... O luna a fost plecata mama in ro si a fost o adevarata loterie somnul de pranz al keutului, care adoarme numai cum mine, iesitul afara la fel, cand il alaptam pe bebe il apuca foamea pe keutu si plangea sa-i sau nu stiu ce si tragea de mine ca gata, gata. Des K il iubeste pe bebe, multe mingi zboara in directia lui, multe masini se plimba pe langa capul lui. Tot timpul trebuie sa fiu atenta.
Fug la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la Navodari pe jos e sticla,caci a plouat azi noapte.
Astfel am deschis noua moda...sosete peste incaltaminte...important ca Bogdi a ajuns la scoala fara sa fie nervos(e nervos cand nu poate merge sau ii e teama ca o sa cada) iar Isabella se straduia sa se dea pe gheata

Las cafa

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo desi nu e de ras cand am citit mesajul tau l-am vazut pe Bogdi ca pe Bambi pe lacul inghetat.

Of, mai da ce chin pe capul tau. De cand am vb cu tine ma tot gandesc sa iti zic. Nu ai nici o vecina, o ceva mai apropiata, sa stea cu Iza cat dai tu fuga pana la scoala pe ghiforul asta?

Te compatimesc si mi-e asa mila de Iza.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

V-ati prins am intrat pe lInux. dar nu spuneti la nimeni, da?

Si daa tot is in aer sa spunem frumos si civilizat

Buna dimineata, Soare...pe unde ai fi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La mine!
Dar am si frig.
Ieri doar am traversat orasul si am schimbat peisajul si anotimpul...Muzeul era in partea inzapezita.

Va povestesc mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric normal ca am o vecina ,o fata fff de treaba dar imi e tare rusine sa o zapacesc,desi ne intelegem f bine.Pe Isabella o lass la ea doar cat nu se poate altfel,sincer imi e rusine.Si cand era mai mica o caram pe huna...daca ne intalneam sau ma pandea asa ii lasam fata sau daca era fff mare nevoie.

Sunt crizata caci fratele meu e izolat in B ,a plecat din Olanda sambata dimineata( e poveste cu final trist-povestea olandeza).desi prin contract are bilet platit pana in Braila,dimineata fiind drumurile inchise erau in gara ne N unde au vazut ca acc spre Br e anulat pana deseara au masa si cazare la hotel(nu stiu care) apoi e liber fara bani decat sa-i cumpere de tren... ..deci sunt crizata...ignorati-ma azi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput