Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am comandat si noi pizza si a venit un baiat sa o livreze. Andrei a cugetat: "A venit cineva sa ne aduca pizza! Ce om bun!"

Eu numai acum am realizat ce putin mai este pana la ziua Anei si ca, apoi, o vom tine tot in aniversari. Eu inca n-am idei foarte clare referitoare la cum o sa-l sarbatorim pe Andrei. Nici idee de cadou n-am

Ce am ras

Inseamna ca si mama este un om bun, caci mi-a facut astazi pizza, multa pizza. Am mancat de m-am spart.

Nici eu nu stiu cum sa procedez anul acesta cu ziua lui david, tinand cont ca este pe 16 apr, iar pe 15 este pastele. Si nici cadou nu stiu ce sa-i mai iau. N-as vrea sa fie ceva voluminos caci nu mai am unde sa le pun O sa vad ce isi mai doreste pana atunci...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Am comandat si noi pizza si a venit un baiat sa o livreze. Andrei a cugetat: "A venit cineva sa ne aduca pizza! Ce om bun!"

E total Andrei

Abia astept sa il vad live !! la ziua Adei daca nu chiar si mai repede ca mai e o luna pana atunci

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Eu numai acum am realizat ce putin mai este pana la ziua Anei si ca, apoi, o vom tine tot in aniversari. Eu inca n-am idei foarte clare referitoare la cum o sa-l sarbatorim pe Andrei. Nici idee de cadou n-am

e mortal andrei

pai aniversarile la noi au inceput deja, pacat ca primii aniversati nu mai intra pe aici

nici io nu m-am gindit pina zilele-astea la aniversare; insa ne-au amintit de la clubul de engleza, cica sa o aniversam acolo... ceea ce nu se poate, cum sa zic parintilor: aveti copilul invitat 3-4 ore la clubul de engleza.... si ei ce fac in timpul asta? avem prieteni (de-ai iziei) la mai mult de 50 de minute dusul... si daca e sa ii tin la mine, mai bine invit tot poporu, cu copii cu tot, stiind foarte bine ca fiecare se va distra pe felia lui: micii cu micii si marii cu marii.
Cit despre cadou... nu stiu, nu cred ca am sa-i fac, de fiecare data cind imi spune ca vrea ceva ii cumpar imediat, asa ca nu cred ca am sa ma bag la surprize.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

M-a surprins foarte placut Ada, iti zic eu Novus ca peste cativa ani te va intoarce pe degete, ii merge mintea brici!

Normal, doar ma mosteneste !!

Sper ca nu te-ai simtit in vreun fel jignita! Ca nu a fost nici pe departe asta intentia mea!

Hai mai Anamariame asa sensibilicoasa ma crezi ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

INA, multumesc ca ma intelegi.Vom vedea pana la urma cum se aranjeaza lucrurile. Si da, normal ca iti dau "voie" sa imprumuti ideea de la ziua Anei.
Eu una ma agit destul de mult pt ziua Anei. Momentam ma agit mai mult mental, ca fizic nu stiu cat timp o sa am sa o fac, dar sper sa imi iasa frumos.
Eu una nu pot concepe ideea asta "nu ii fac/iau nimic, ca oricum nu stie". Defapt, pe mine ma stiti ca-s tacanita, am serbat eu fata in fiecare luna pana la un an, deci prea mari "pretentii" la mine sa nu aveti da?. Iarasi nu mi se pare ok (MIE da? fiecare e liber sa faca cum crede/ii place) sa tratezi ziua copilului ca pe o zi de adult, adica in afara de a chema invitati (de multe ori familia, fara copii) sa nu faci nimic copilaresc, de la decoruri, tematica, pana la preparate, tort, etc. Am in jur exemple o groaza.

Pana acum stiu asa pt ziua Anei:
- avem tematica Mickey Mouse of course, adica pahare, farfurii, paie, sevetele, coifuri, trompete si o cutie din aia in care se pun bobo si se sparge - pinata - toate cu Mickey + un banner de pus pe usa de imprumut (MADA). Nu avem baloane de niciun fel, caci stiti ca Ana nu le suporta mai nou
- avem tort cu Minnie - am comandat unul, dar e cam scumput, poate ma reorientez
- o avem pe Minnie ca animatoare - una din ursitoarele de la botez cu care am mai pastrat legatura si le-am recomandat la diferite botezuri
- avem surpriza care sper sa iasa si sa nu ma fac de poveste
- de mancare habar nu am ce fac, dar ma orientez eu

Cadou noi am luat ieri, ca altfel iar ramaneam fara bani si cine stie ce se mai intampla pana atunci. La noi e mare "surpriza" cadoul, in sensul in care Ana ne intreaba in fiecare zi daca a venit ziua ei si primeste trotineta cu Kitty. Dar na, copilul asta vrea, asta asteapta, cum ar fi sa o dezamagim doar ca sa fie surpriza? O sa primeasca destule cadouri de care nu stie.

OLGA, eu ii astept pe toti 3 - Cristi, Chiti si David, defapt va astept pe toti 4, dar mai vorbim pana atunci

Eu nu am gasit postarea LUCIEI, dar am inteles ca a suferit un deces in familie. Imi pare rau, condoleante

ANA, e total Andrei

Nu mai stiu cine a intrebat de umidificator, dar problema asta am avut-o si eu saptamana trecuta si m-a ajutat Gianina. Am luat unul de la Baby Moov. Eu am avut un soc, ma asteptam sa faca un aer mai placut, mi s-a parut ca face un aer greu, ca in sauna. Acum m-am obisnuit si mi se pare respirabil, mai ales ca am pus si esenta de pin in el, pt respiratia Anei si chiar face o mireasma placuta. Si in casa am pus in dispozitivul de aromoterapie esenta de menta si chiar se simte f placut

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, voi ce-i luati lui David?

Intrebarea e pentru toata lumea dar am observat ca ma potrivesc cu Olga la ideile de cadou pentru copii.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ma gandeam totusi la niste tobe, am vazut la Imaginarium unele f faine. Le place f mult la copii sa ne faca spectacole si de multe ori improvizeaza tobele cu ceva scaune si creioane. Desi un pic de imaginatie nu strica...Chiar nu stiu inca. O sa mai studiez si-ti zic

Mergi la inceput

Eu de ziua Adei deja am rezervat locul de joaca, fix de ziua ei de la ora 11 pt ca m-am lamurit ca ei se distreaza cel mai bine cand sunt odihniti iar dupa-masa nu garantam ca Ada e fresh de la 17 cand era ultima tura pt petrecere acolo

Seara o sa sarbatorim cu gasca acasa iar duminica in familie

Invit de pe acum toti ghioceii la Deva !! asiguram si cazare

Mergi la inceput

Pisik abia astept pozele de la ziua Anei , imi place cum te-ai organizat si astept cu nerabdare surpriza
Noi nu o sa chemam clovnul care mai vine la petrecerile de la locul de joaca pt ca Adei ii e frica de el si alte variante nu sunt pe aici dar sunt convinsa ca se vor distra

Mergi la inceput

Pisik ce fain te-ai organizat

Eu chiar nu stiu cum sa procedez anul acesta cu ziua lui David...Acasa nu prea sa face-o, tinand cont de bebe mic. As prefera si eu un loc de joaca si sa aduc ceva catering acolo, dar sunt scumpe ca naiba Si nu stiu daca o sa vina parintii cu copiii, fiind a doua zi de Pasti. Cine vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novusHai mai Anamariame asa sensibilicoasa ma crezi ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Nici pe de parte, doar ca mi-am recitit mesajul si parca nu a sunat tocmai ok

Mergi la inceput