Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu tot citesc pe site la Cheile Cibinului si nu prea pricep. Iaca textul pt. analiza: Cabana Ana Cu o capacitate maxima de cazare de 20 de locuri, are living cu baie, bucatarie proprie, semineu si tv, 4 camere duble, fiecare dotata cu baie proprie (cu dus) si tv, 2 camere duble deservite de o singura baie (cu dus), dotate cu tv si cablu, 2 priciuri a cate 4 paturi fiecare cu baie proprie (fara dus) Cabana Kara Are living cu baie proprie, bucatarie proprie, semineu (folosit ca zona de relaxare de toti cei din cabana) si tv, 10 camere duble cu baie proprie (cu dus) si tv. La mansarda este o zona de relaxare foarte mult vitrata care ofera o panorama deosebita asupra intregii zone. 1) Deci prima cabana are capacitate de maximum 20 de locuri, dar 8 dintre ele sunt in "priciuri"(ce-i aia?!) de cate 4 paturi, fara dush?...Nu-nteleg ce-i aia "camera dubla", e pt. o familie sau 2?...E un fel de apartament?.. 2) A doua cabana are 10 camere duble...asta ce inseamna, ca poate adaposti 10 familii? Sau 20 de familii? Caci io sper sa ne strangem cat mai multi...la "Ghiocei party"! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai 20 de locuri, 10 camere. Oricum nu cred ca ne strangem mai mult de 10 familii. Si chiar asa, pe mine una nu ma deranjeaza sa stau intr-o cabana alaturata, chiar cred ca ra fi mai indicat asa, bebe o sa mai planga noaptea. Oricum seara ne strangem toti intr-un loc si nu o sa fie iarna, asa ca nu-i mare bai sa te muti dintr-o cabana in alta.
Camera dubla inseamna cu pat din acela mare, matrimonial. Nu cred ca sunt camere fara dus. Adica nu stiu cine ar mai construi acum asa ceva. Eu sigur vreau cu baie in camera, ca si toata lumea de altfel.
Sigur ne lumineaza Novus. Mai ales ca maine este luni si poate sa ceara mai multe detalii
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
Anaan spune:
Noi am dormit si a fost!
Ilinca, pai in prezentare detaliile sunt clare: camere duble (camera dubla=camera cu doua paturi/pat matrimonial) cu baie cu dus (deci nu cu vana). Nici eu nu cred ca se vor strange mai mult de zece familii.
novus spune:
No sa va povestesc ce a facut Ada in timp ce eu vorbeam la telefon cu Olga : s-a desenat toata cu cariocile pe maini, bluza, ciorapi ,, si nu cu cele lavabile desigur
Bun, o iau si o duc la baie si incerc sa o curat timp in care o rog sa-mi explice de ce s-a desenat asa mai ales ca ea nu prea face din astea , la care imi raspunde: mami cred ca nu am fost eu , a venit un alt copil care m-a desenat pe la spate !!
No, ce sa mai zic ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui pisigri Olga, bravo ! asta e o super veste ! http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Multumesc
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Novus, vezi poate mai gasesti un copil prin casa! |
Anaan spune:
Olga, ma bucur ca valorile viremiei sunt bune! Si eu cred ca, atunci cand o sa fii cu toate gata, o sa vina Leon, ca pana acum s-a dovedit un bebe tare cumsecade.
Novus, vezi poate mai gasesti un copil prin casa!
novus spune:
Iar a luat-o razna forumul imi apare mesajul inainte celui al Anei, adica am anticipat ce avea sa spuna
Tufetelot, tablita magnetica dar nu ff mare unde gasesc ? ca Ada e toata ziua la frigider cu literele si cifrele ei magnetice, parca i-as lua o tabla mica pt camera
AlexAndra_81 spune:
Salutare!!!
Aici ninge fara oprire, n-am reusit sa scoatem masina din parcare azi Am scos-o totusi pe Amalia cu saniuta vreo ora si a fost chiar fain. In rest am stat mult in casa dar au venit prieteni pe la noi, asa ca nu am reusit sa ne plictisim deloc, dar nici sa ne odihnim
Legat de ieseala, oricare dintre cele trei perioada este ok pentru noi si vom incerca sa ajungem . Ca locatie, cu cat mai aproape de noi, cu atat mai bine
Vazut pozele cu Maria, care este o printesa minunata
Amalia