Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**
Raspunsuri - Pagina 5
JadeJador spune:
ola ola !
seidana exact modelul de scaun ce l ai postat ieri vreau sa l cumpar si eu , sper sa l si gasesc
o sa l cumpar de la chicco sau farmatei , depinde unde o sa fie mai ieftin
andreea imi pare rau pt socrul si fratele tau
pinky cu ce crema ai zis ca l ai dat pe dani pe fata pt bubutele alea ?
nanna un pupic dulce lui Inez
de ce nu mai pui si tu poze cu ea ??
_
de T 5+
JadeJador spune:
desprecopii iti multumim
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170183&whichpage=14
_
de T 5+
hellena_d spune:
Vreau si eu sa MULTUMESC moderatorilor pentru initiativa luata si sa-mi cer inca odata scuze pentru deranjul intregului forum de ieri.
Noaptea de ieri a fost una infernala, pentru mine. Mi-a fost fff rau, pe la 4 dimineata credeam ca o sa chem salvarea. Am avut o criza de bila banui eu, insa foarte puternica-dureri de cap infernale, voma, smd.
Revin sa mai vb despre voi si bebei dupa ce-mi mai revin putin.
Inca odata tin sa multumesc tuturor fetelor si in special Lali un mare buchet de
Tre' sa citesc 3 capitole sa ma pun la curent cu noutatile
Pup strugurimea!
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
pinkysor spune:
Lena
Jade, l-am dat cu Advantan milk, asa ne-a recomandat dr atunci. L-am dat de 3 ori max, crema contine cortizon Acum il mai dau cu Trixera din cand in cand
La multe lunite Eva!
Noi mergem la culcare suntem super obositi. Va pup pe toate
seidana spune:
Jade.. eu am vrut o culoare unisex , ca daca urmatorul e baiat si eu ii iau roz , si caruciorul e lime tot pe motivul asta...
Zubi... sa ne zici cum faci ciocolata si cum iese.. mama ce pofta mi-ai facut .. mai ales ca dupa reteta aia iese asa buna.. si mai puneam si nicte nuci caramelizate in ea.. evident faceam doar cioco neagra cu nuci/ alune de padure sau simpla.. in vara prin luna a 8-a , impreuna cu nasa Elenei , la o iesire la iarba verde am mancat 2 portii de ciocolata, 2 zile am fost amandoua super tnsionate
Pinky.. pup u back
Mie mi=-a plecat sotul acasa si ne-a lasat la bunici.. deja imi e dor de el.. si sunt ingrijorata ca marti pleaca in delegatie.. si cum tara e asa cum e
ooka spune:
salu
Oana, hidratarea presupune contactul cu apa nu cu substante uleioase iar pentru pielea bebelusilor in functie de necesitati sunt bune ori una ori alta ori amandoua. Zoe de exemplu, sufera de lipsa hidratarii si atunci ii dau cu o crema cu 75% apa termala daca i'am dat cu unt de shea/migdale/alta nuca presupusa fi ok cu piela au iritat'o si mai tare. In tot cazul, 'hidratarea' cu substante uleioase presupune o foarte buna intindere a uleiului si eventual stergerea surplusului pentru ca pielea sa poata respira. E mai bine intr'adevar sa nu dai cu nimic pentru ca strici bariera lipidica a pielii, de aceea in unele tari nici nu se spala copilul foarte des si cind il speli nu'l speli cu sapun. Acu' sper sa nu ma certe nimeni ca am scris ca sunt tari care te indeamna sa tii copilul jegos ca nu asta am scris si nu la asta m'am referit, insa cremuirea asta in exces nu face bine si voiam ca o mamica neexperimentata care ne citeste macar sa faca diferenta in functie de necesitatile propriului plod.
In alta ordine de idei, fac domne o baclava de ramai fara cuvinte, daca vrea cineva reteta aici sunt
Nici Zoe nu se intoarce in schimb cind sta pe burtica isi ridica funduletul ca si cum ar vrea sa se tirasca, daca are sprijin la talpici reuseste sa avanseze, insa nu o incurajam, incercam sa o distragem. E o frumoasa si o voinica, un copilas ca o zanuta
oanaiasi spune:
Ooka, eu pana la doua luni jumate nu amdat o cu nimic si nici nu am spalat o f des si uite ce dermatita frumoasa mi a facut...deci nu cred ca se probeaza la toata lumea.
eu o dau cu unt dupa baie pe pielea uda. asa captez si apa.
cand nu simt nevoia nu o mai dau deloc.
nu i s a inrosit niciodata pielea si nici nu ramane grasa..noi suntem fix invers.
bariera lipidica i a fost deja alterata de dermatita..acum tre sa i o refac.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
bujo spune:
Hellena mare grija cu bila. Ti-ai facut vreo ecografie sa vezi daca nu ai litiaza? este extrem de periculoasa, mai ales daca sunt calculii mici. Se pot deplasa usor, mai ales la socuri emotionale, stres, mese copiase si poti face pancreatita. Eu ma chinui sa ma mentin pe linia de plutire pana fac rost de bani sa ma operez.
zubi spune:
Sei, Lena, mersi mult pt reteta, Lena, deja o terminasem cand mi-ai trimis tu reteta, par cam la fel oricum retetele, acum am facut-o pe-a lui Sei, dar varianta aia doar ciocolata neagra,si am pus nuci in ea,acuma e la frigider,astept....si va spun cum a iesit
JadeJador spune:
seidana noi carutul si bouncerul , ambele de la chicco , le avem pe albastru asa ca si scaunul trebuie sa fie in trend
eu tot un baiat mai vreau
pinky merci
e buna trixera asta ?
eu nu l dau pe T cu nimic pe corp , doar il spal si atat
masaj doar in baie pupa
_
de T 5+