Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 210xy spune:

am pus si poza de profil cu Miruna, pe care ati mai vazut-o multe dintre voi pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei mereu vreau sa-ti zic si uit.
Nici Eva nu se rasuceste,A facut-o de cateva ori pana acum dar nu repeta zilnic. S-a intors doar de pe burta pe spate.De pe spate pe burta nu s-a intors niciodata. Mai asteptam

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Lali, nu stiu de ce nu e bine. Mie mi-a ramas intiparit exact ca tie de pe vremuri.

Da, Gabi Firea este insarcinata, cam asa are 5-6 luni. Are baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 210xy spune:

Nici Miruna nu se intoarce...a facut-o doar la vecina, care are patul mai moale, in schimb a inceput sa o ia de-a busilea, sa se sprijine in genunchi ca sa avanseze, nu doar in degetele de la picioare. Ea doarme de la 3 zile pe burta, primele 3 luni a dormit doar asa, dupa care a acceptat sa mai stea si pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady. singura ai incercat sa o culci, in patutul ei? sau chiar singura in camera? poate o deranjeaza miscarea noastra? eu mai imi pun intrebarea asta..

Lali
... pup gospodina sa treaca repede durerile.. pe mine m-au lasat.. vezi sa nu racesti la dansa

Multumesc fetelor , deci nu tuturor copiilor le place sa se intoarca, sau mai bine zis nu le place pe burta.. pe parti si noi suntem foarte rapide la intors

Azi Elena s-a intors iar , cam 90 % intors, adica a ramas cumva blocata cu mana sub ea si oarecum intr-o parte, ca avea mana in gura si statea cumva in cot, am atins-o pe spate si a prins curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Hello fetelor!!!

Bine ai venit Roxana, asteptam sa ne dai mai multe detalii despre tine si sa apari si in listuta noastra!

Alayna si eu il gasesc in tot felul de pozitii... mi se pare normal sa se miste. Daca il pun in patut sa se joace il vad ce acrobatii face ca eu stau in camera cu el si nu trece mult si e cu capul unde i-au fost picoarele sau e pe burta sau e cu piciorusele intre gratii... e foarte simpatic

Lali, vizionare placuta la film

Nanna, imi pare tare rau de intamplare imi imaginez cat de speriata a fost mititica

Anca, bine ai zis cu "dadaca" de duminica

Andreea, multa sanatate socrului si fratelui!

Merg la gospodarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Lali, mersi mult.. mi-a mai venit inima la loc.. poate ii ies mai repede..
Andreea, Albert papa cam 900 ml lapte ( 700 de-al meu si 200 praf) si 100 ml suc de fruncte +ceai.. din cate stiu eu trebuie sa manance aproximativ 150 ml/kg corp / zi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Bravo Elena! Ii trimit un mare pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Sei, imi dai si mie te rog, reteta de la ciocolata de casa? eu am multer, dar uneori ma iau dupa ochi pt ca nu prea imi ese,ori prea moala,ori prea tare. am gasit una, asa e si reteta ta?
http://www.lalena.ro/666-reteta-ciocolata-de-casa.html

Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 )
Multumim Doamne in fiecare secunda

zubi cam asa e reteta mea

http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/ciocolata-de-casa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

NEata si de la noi (pe la amiaza)

La multe lunite Eva !!! Sa fii sanatoasa si sa indrumi strugureii mai mici pe cai frumoase si pline de floricele

Eu nu mai spus nimic pentru ca am inteles k am inchis subiectul cu oamenii nesimtiti, dar ati spus voi bine si pentru mine

Iris, nici eu nu o dau pe Maia cu nimic, decat crema de fundulet foarte rar (la cateva zile sau cand e mai rosu) si ulei dupa masaj.

Anca
super tare faza cu "in padurea cu alune" La mine sigur nu functioneaza. Eu pot citi si scrie doar cu ea in brate. Am o dexteritate la scris cu o mana

Andreea, sanatate socrului si fratelui
Maia se uita peste cap, isi roteste caputul.

Alayna, asa suntem si noi argint viu. Cand e in cadita stropeste tot in jur. Cred k ne mutam in baie cu spalatul :)
Sanatate socrului
Lali, vizionare placuta !!!

Zubi, eu fac dupa reteta asta, iese foarte bine http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10439/Ciocolata-de-casa/

Pinkysor

Nanna

Mergi la inceput