Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza .. fac cap nou si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Pun si eu o intrebare ca poate gasesc o brutarita nedescoperita inca, face cineva paine cu maia (sourdough sau yeast water)?

mami de Sofia 08.08.08 si de Zoe 20.10.11
Doamne ai grija de noi!

Neata si de la noi

Ooka, eu am facut comanda de maia
Daca vrei stiu un grup pe FB care vb despre facut paine. Want in?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dbunny, mersic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Cap nou aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170241&nm=Strugurasi-de-SeptOct2011-32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

'neata !
mi-a luat 2 zile sa recuperez ...am ramas in urma....
Vorbiti de sarmale... eu am o pofta de prin decembrie... Sarmale facute de mine, ca facute de altii am mai mancat. Saptamana asta sunt gospodina (ca tot se poarta) si o sa fac
May

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

Lena, eu nu am cont de facebook asa ca zic pas. Eu am pus la facut acum trei zile yeast water cu mere si afine si ieri seara sourdough din faina de spelta si apa (ca am mai facut si nu se face greu). Sa ma anunti si pe mine ce si cum cind incepi sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Neata!

Coffe?

Sei, legat de carucior, noi avem unul de la Graco, e primit si e mai vechi dar se comporta fff bine. e totusi foarte greu si ocupa tot porbagajul. Acum vrem sa luam unul din acela tip umbrela car se strange repede si e usor. Sunt doua modele care imi plac peg perego pliko mini ( nu poti sa pui landou/scoica) si bebe confort mila (e mai scump dar poti ulterior sa-i atasezi scoica nu cred ca si landou http://www.mititel.ro/produs/2346/carucior-bebeconfort-mila ).
Mie astea mi se par ok ca sunt f usoare si pentru perioada calda si cand sta bebe in fund mi se par practice. Noi o sa luam in martie de la beby expo (sper sa fie ).

Mergi la inceput