Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**
Raspunsuri - Pagina 11
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny adika bun venit alayna eu de cand cu urechea, o spal semiasezata, aproape tinuta in fund, dar na, o fac f repede oanaiasi am uitat sa spun ca am luat si eu scutece toujours si-s f incantata de ele, eu n-am gasit cristale seidana deja de cate zile va treziti asa des¿¿ e si nervoasa in timpul trezirilor¿ o culci greu¿ offf nanna s-a speriat mititica iris acum Noa mananca prost, 8o-9oml cam de 6 ori pe zi, dar de obicei mananca mese mai consistente(14O ml). eu zic cam 8oo pe zi, insa cantitatea asta o mananca de mult,in puseu a papat si 95O... tu cum stai cu mulsul¿ ai dat lp¿ anca_toma frumosilor! anca_roro cum e la munca¿ asteptam pozi si fiindca se apropie vremea, propun o tema: ce folositi pt dintii in iesire¿ inel rece¿ gel¿ de care¿ pastilute homeopatice¿ sau ce alte remedii¿ eu la Dani am incercat multe creme si majoritatea aveau efect 5 minute doar. una(Bexident) facea efect cam o ora, jucarii reci Dani nu vroia, caut si remedii homeopatice, macar pt nerviosism Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
Bunny.. avem deja 2 luni de cand se trezeste asa des, nu o adorm greu.. titi in gura si somn..
insa sunt zile si zile. uneori doarme 22-3-5-7-8-9.30, alteori treziri mai dese sau mai rare
seidana spune:
citat din mesajul lui Iris_K M-am mai linistit. Nu stiu ce se intampla cu matzuca me, ca de vreo 2 sapt. nu mai mananca bine, ma rog, nu ca inainte. Nu mananca decat o data la 4 ore, mai repede pur si simplu NU VREA! Impinge cu limbuta biberonul, ba uneori mai si face "beaa" in timp ce impinge biberonul, de parca ar zice "bleah":)). Si dat fiind ca doarme mult si noaptea, si prima parte a diminetii, apuca numai 4 mese de cate 180 ml. Mai sunt si zile cand mananca 5 mese, dar nu toate de 180. Si din ce am citit nu e suficient. Si eu stiu ca trebuie sa aiba in jur de 800-900/zi si o masa sa nu depaseasca 180 ml. Pe urma azi e a 5-a zi (ieri m-am incurcat, am scris mai putin cu una) de cand nu a facut kka. :( Nu stiu ce sa-i fac. Toata lumea ma preseaza sa o pun si pe altceva in afara de lapticul meu, dar eu nu vreau. Nu stiu ce sa mai zic... :( Dbunny, da, inca e exclusiv pe lapticul meu, mulg in continuare in jur de 850 ml/zi. Dar mananc pentru asta de numa'. Sunt cat o waka :))). Si nu ma mulg decat de 4 ori in 24h. Noaptea deloc. May, eu nu stiu de ce o dai cu crema. Am mai scris, eu stiu clar ca nu se dau bebelusii cu crema. Si Johnson?? E cel mai neindicat posibil. Mamica ANTONIEI (26.09.2011) |
Iris.. te inteleg perfect cu kk.. eu zic sa nu te lasi influentata de nimeni, ci mergi doar pe instinctul tau..
Imi pare rau ca tot mai multi bbei au pb asta
Dbunny spune:
off seidana te vad optimista, eu mi-as fi smuls deja cele 3 fire de par care le mai am in cap :)))
a mea e agitata zilele astea si adoarme mai greu ca deobicei. o fii efectul dexametazonei din ureche, sau efectul vaccinului
iota may ce s-a dat Bea pe breazda! botezul o fii de vina mai sau ca s-a cununat mami cu tati, eh¿
iris nu stiu cat au de-a face kilele acumulate cu lapticul, insa eu am revenit la greutatea dinainte de sarcina la 8 zile de la nasterelasa c-o sa le dai si tu jos cand te mobilizezi nitel, ca banuiesc ca nici tu nu dai iama-n fructe si legume proaspete, nu¿
jade :))) a patimit sotul langa tine nu gluma!
camady poate marul nu e pe gustul ei, incearca cu cartof
ooka esti tare gospodina
Noa tuseste, nu mult, dar tuseste. maine mergem sa revizam urechea si-atunci vedem si tusea, offf, nu mai trec frigurile astea odata¿¿
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Lena , asa pateam noi la gat cu bubitele. Apareau dupa baie si Siminiceanu a zis ca tot de la atopica sunt ca reactie la temperatura apei. Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
Si la noi la fel, la baie sau la caldura mare bubitele sunt mai proeminente
Eu m-am saturat de ele.. si se extind pe fata.. incerc sa o dau si cu bepanthene.. oricum maine merg la un alt dermatolog
seidana spune:
citat din mesajul lui Dbunny off seidana te vad optimista, eu mi-as fi smuls deja cele 3 fire de par care le mai am in cap :))) a mea e agitata zilele astea si adoarme mai greu ca deobicei. o fii efectul dexametazonei din ureche, sau efectul vaccinului iota may ce s-a dat Bea pe breazda! botezul o fii de vina mai sau ca s-a cununat mami cu tati, eh¿ iris nu stiu cat au de-a face kilele acumulate cu lapticul, insa eu am revenit la greutatea dinainte de sarcina la 8 zile de la nasterelasa c-o sa le dai si tu jos cand te mobilizezi nitel, ca banuiesc ca nici tu nu dai iama-n fructe si legume proaspete, nu¿ jade :))) a patimit sotul langa tine nu gluma! camady poate marul nu e pe gustul ei, incearca cu cartof ooka esti tare gospodina Noa tuseste, nu mult, dar tuseste. maine mergem sa revizam urechea si-atunci vedem si tusea, offf, nu mai trec frigurile astea odata¿¿ Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
Buuny.. optimista si resemnata.. ce sa fac? pe mine ma deranjeaza ca pana ma trezesc la ea se zgarie pe fata asta e durerea nu ca ma trezesc, ce sa zic ca ieri noapte s-a trezit din ora in ora si adormea in 30 min..
Dar trecem noi peste toate.. am jurat ca nu o sa ma plang de nimic daca e sanatoasa
seidana spune:
May.. eu am Mustela...
Mustela stelatopia are pontajul 1 pe site-ul dat de Oana
http://www.ewg.org/skindeep/product/375608/Mustela_Dermo-Pediatrics_Stelatopia_Cream_Cleanser/
Eu am o mustela de 5
Hemangiomul Elenucai incepe sa aiba fire vascularizate , pana acum era plan doar movuliu, acum i-au aparut vase rosiatice..
Stiw cineva ce poate fi?
Hayat_Kh spune:
Buna ziua! va zic si eu dupa 4 zile.
Ati avut un spooorr la scriiss.. si vad si evenimente....Uff ce-am pierdut.Noroc ca s-a inchis topicul , ca aveam si eu de zis cateva. Anca mi-a placut poza.
Eu n-am mai intrat de cateva zile pentru ca am avut un proiect de terminat si a stat mai mult sotul la laptop. Acum speram sa fie mai liniste si sa mai pot intra si eu pe la voi. AM reusit doar sa citesc capitolul trecut..pana sa se inchida si asta, abia pe la 2 noaptea cand aveam acces la pc, insa nu mai aveam putere sa mai si scriu ceva. Trebuie sa mai recuperez capitolul in curs si o sa mai revin, daca e cazul, cu raspunsuri.
Ma ruga Anca in capitolele trecute sa postez un numar cont. Ei bine, tinand cont de noile informatii primite, cum ca spitalizarea ma costa separat , inca vreo 6100 lei , minim, inca nu am primit confirmarea sigura de la clinica , pe langa onorariul medicului, ne vedem in fata unei sume si mai mare de strans.... Sambata am plans , incercand sa scap de disperare si de sentimentul de cadere in gol. Noroc cu Lali care m-a facut sa rad....si mai ales vocea "suava" a lui Paul....credeti-ma , este balsam pentru suflet.
Asadar, contul este deschis la BCR Loc.Medias, pe numele BUCUR RODICA-GEORGEANA:
RO35 RNCB 0231 0921 0892 0001
In contul acesta in momentul de fata intra doar alocatia lui Razvan.Daca este nevoie, o sa va trimit pe grup un extras de cont si astfel sa va tin la curent....cu miscarea contului.
Blogul este in deplina desfasurare. Pozare de articole , masuratori, descrieri, etc. Sper ca in maxim o saptamana sa ii dam drumul.
Lali multumesc pentru raspuns. Citind regulamentul, eu zic ca este prea multa bataie de cap si ti-am spus ca in principiu eu nu am toate documentele care se cer acolo, pentru ca nu le-am primit si mai ales date de contact de-ale medicilor....totul este relativ, dar se pot verifica...in fine, ideea este ca nu as vrea sa incarc pe nimeni cu responsabilitati in plus si mai bine renuntam la ideea de Umanitar.....
In alta ordine de idei, Razvan este bine...cam mamos in ultima vreme...iar acum, si-a tras paturica pe cap sa ne jucam cucu-bau...tipa, canta, rade....e un scump.Mai nou, tati are si moaca si vocea foarte amuzante si radem cu gura pana la urechi....Inca suntem in greva........fiecare masa pentru mine este o noua provocare....mananca putin si rar....sper sa treaca cat mai repede perioada asta....
O intrebare: Copilasilor vostri s-a vindecat frumos bubatul de pe brat? cel pentru TBC( care se face in spital la nastere)? Lui Razvan de 1 luna inca ii coace...se sparge, sangereaza si doare....Cand se sparge plange scumpul de el de mi se rupe sufletul....Ma gandesc ca daca nu trece in cateva zile sa il duc la clinica...ca ma ingrijoreaza...
Trebuie sa fug ,ca e ora de masa a piticului si ma striga....dar cand e sa ii bag bibe in gura scandal...sa vedem...poate de data asta am mai mult noroc....
Va pup pe toate si revin mai tarziu (sper).....[pu]
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Iris_K M-am mai linistit. Nu stiu ce se intampla cu matzuca me, ca de vreo 2 sapt. nu mai mananca bine, ma rog, nu ca inainte. Nu mananca decat o data la 4 ore, mai repede pur si simplu NU VREA! Impinge cu limbuta biberonul, ba uneori mai si face "beaa" in timp ce impinge biberonul, de parca ar zice "bleah":)). Si dat fiind ca doarme mult si noaptea, si prima parte a diminetii, apuca numai 4 mese de cate 180 ml. Mai sunt si zile cand mananca 5 mese, dar nu toate de 180. Si din ce am citit nu e suficient. Si eu stiu ca trebuie sa aiba in jur de 800-900/zi si o masa sa nu depaseasca 180 ml. Pe urma azi e a 5-a zi (ieri m-am incurcat, am scris mai putin cu una) de cand nu a facut kka. :( Nu stiu ce sa-i fac. Toata lumea ma preseaza sa o pun si pe altceva in afara de lapticul meu, dar eu nu vreau. Nu stiu ce sa mai zic... :( Dbunny, da, inca e exclusiv pe lapticul meu, mulg in continuare in jur de 850 ml/zi. Dar mananc pentru asta de numa'. Sunt cat o waka :))). Si nu ma mulg decat de 4 ori in 24h. Noaptea deloc. May, eu nu stiu de ce o dai cu crema. Am mai scris, eu stiu clar ca nu se dau bebelusii cu crema. Si Johnson?? E cel mai neindicat posibil. Mamica ANTONIEI (26.09.2011) |
Noi, adultii, mancam toti aceeasi cantitate de mancare pe zi? mancam la fiecare masa tot atat si avem acelasi numar de mese? Nu mai spun ca mancam diferit cantitativ de la o zi la alta. De ce crezi tu ca bebe trebuie sa manance cat scrie in carte? Tu asa mananci? Aia e o medie. Daca uda scutece si e veselie in casa e PERFECT!.
Lumea? Ce treaba are lumea? Intrebarea e ce simti tu?
nanna_mika spune:
OOka- esti iertata! . Mersic de retete! Suna delicios, abia astept sa le fac . O sa revin cu intrebari suplimentare daca este cazul...
Jade - pai...cum sa iti zic...nu prea i-am mai facut poze de la botez . Defapt am mai pus pe FB vreo 2 de la Craciun, nu stiu daca le-ai vazut. Ma scotocesc prin telefon si mai pun daca mai gasesc
Daca e pe asa, inseamna ca raman tot la aparsatul de epilat!
Camady - hai ca poate o sa fie mai receptiva Eva data viitoare la piure.
Hayat - bine ca ai pus contul. Eu hainute le dau finutei csare e mai mica, asa ca e mai simplu prin virament!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11