Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 4
BlackCat4evR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iola_Iola nu te supara Juliasm,dar vad ca nu ai nimic bun de spus asa ca te rog sa nu mi te mai adresezi.eu am intrat pe forum ca sa cer cateva informatii,iar cele care sunt capabile,sa-mi raspunda.tu nu cred ca esti.si nu inteleg ce castigi daca imi vobesti asa. |
Ce sa aiba de bine de spus, mama draga?
Ti s-a tot recomandat sa iei o pilula si sa scapi de griji.
Ce ai decis tu? "Las' ca zac pe mine 2 sapt, fac un test de sarcina si daca sunt gravida, ce? Avortu' e la liber!"
Cine ar putea avea ceva de bine de spus?
News-flash: Avortul nu e metoda de contraceptie!
Iola_Iola spune:
nu am nicio intentie sa fac avort daca e sa fiu insarcinata.am citit pe net despre pastila aia si am decis sa nu o iau.cand zic ”de bine” ma refer la un sfat....o parere,nu critici si cuvinte de care mi-a adresat(pe astea sa le tina pentru ea)
emanouela spune:
poi si atunci ce atata agitatie, suparare si sters pe capul tau?????
cand iti expui problema pe un forum public, care de fapt e o greseala facuta, stii bine, trebuie sa fii pregatita sa iei si palmute, nu sunt data nici cu rautate nici din postura de superior, sunt date ca sa intelegi ca ai gresit si ca acea greseala sa n-o mai repeti.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
BlackCat4evR spune:
Bine atunci. In acest caz, eu una iti respect decizia, sper sa ti-o mentii si daca se "ingroasa gluma".
Trebuia sa mentionezi asta de la inceput, ca scapai de multe perdafuri si ironii!
Oricum, daca de data asta nu e nimic serios, fiti atenti pe viitor, nu va (mai) jucati cu vietile voastre.
JuliaSM spune:
Dupa ce s-a facut analiza picaturii ( ancheta iubitului, imi si imaginez ceva de genul 'ma,a fost mai mult decat o picatura sau nu?!') si a off-urilor mai dese decat cuvintele in mesajele tale, plus lipsa de grija condamnabila, tot a iubitului, ma intreb de ce ai avea tu vreuna?...
Uite-un sfat: alimenteaza-te cu sticksuri si uscaturi din astea, ca sa faci fata urmatoarelor luni de liceu, la cursuri. Asta daca vrei sa iei BAC-ul in iulie, ca in toamna nu stiu daca ai putea sa sustii un examen, cu burtica de 6-7 luni si perspectiva unui viitor luminos.Sursum corda, viata de liceu rocks!
p.s. Eu tot mai cred ca ai un simt al umorului tare ciudat, ori ca ai multe in comun(poate si-un adn) cu Maria_1.
CorinaDani spune:
iola, de cat timp esti cu iubitul tau ? cu cate fete/femei a avut relatii, inaintea ta ? esti constienta ca, teoretic vorbind, el poate avea, de exemplu, HIV si te poate infecta si pe tine ? sau, problema sa poate pune si invers, daca tu ai avut relatii si cu alti baieti/barbati si nu te-ai protejat (sigur nu te-ai protejat, cel putin inca o data, pentru ca la 16 ani ai ramas insarcinata si ai avortat).
iarasi, nu inteleg, de ce ai discutat o problema atat de intima cu mama prietenului tau ? oricat ati fi de apropiate, oricat de buna ar fi relatia cu iubitul tau, parca mi se pare cam deplasat sa discuti asta cu posibila viitoare soacra, in loc sa te sfatuiesti mai intai cu mama ta, sora (daca ai) sau cea mai buna prietena...
tu, daca ai fi in locul mamei prietenului tau, cum ti-ar pica daca iubita baiatului tau ar veni si ti-ar tranti asa o chestie in fata ? la 19 ani, cu liceul neterminat...
tu locuiesti singura, cu parintii tai sau te-ai mutat deja la iubitul tau ? aveti strictul necesar (dpdv material) pentru a aduce pe lume si a creste impreuna un copilas ? va puteti baza pe ajutorul cuiva ? ce te faci daca iubitul se sperie de perspectiva de a avea un copil si se desparte de tine ?
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani iola, de cat timp esti cu iubitul tau ? cu cate fete/femei a avut relatii, inaintea ta ? esti constienta ca, teoretic vorbind, el poate avea, de exemplu, HIV si te poate infecta si pe tine ? sau, problema sa poate pune si invers, daca tu ai avut relatii si cu alti baieti/barbati si nu te-ai protejat (sigur nu te-ai protejat, cel putin inca o data, pentru ca la 16 ani ai ramas insarcinata si ai avortat). iarasi, nu inteleg, de ce ai discutat o problema atat de intima cu mama prietenului tau ? oricat ati fi de apropiate, oricat de buna ar fi relatia cu iubitul tau, parca mi se pare cam deplasat sa discuti asta cu posibila viitoare soacra, in loc sa te sfatuiesti mai intai cu mama ta, sora (daca ai) sau cea mai buna prietena... tu, daca ai fi in locul mamei prietenului tau, cum ti-ar pica daca iubita baiatului tau ar veni si ti-ar tranti asa o chestie in fata ? la 19 ani, cu liceul neterminat... tu locuiesti singura, cu parintii tai sau te-ai mutat deja la iubitul tau ? aveti strictul necesar (dpdv material) pentru a aduce pe lume si a creste impreuna un copilas ? va puteti baza pe ajutorul cuiva ? ce te faci daca iubitul se sperie de perspectiva de a avea un copil si se desparte de tine ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Of mey CorinaDani,multe mai vrei sa stii si tu!
Important e ...rezultatul,detaliile-s nesemnificative!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
CorinaDani spune:
eh, dana, nici macar rezultatul nu este o certitudine, in acest moment...pana ne spune iola ce si cum, despicam firul in patru sau fabricam scenarii de pe margine...
off-topic : eu la 16 ani abia descopeream primul sarut, prima dragoste (d-aia cu tinut de mana si fluturasi in stomac); pe cand fetita asta facea deja primul avort...trist...