Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 3
Iola_Iola spune:
imi e putin rusine sa va spun dar acum 3 ani am facut un avort.de atunci am luat AC dar cu pauze la cate 6 luni.credeti ca acum mai pot ramane insarcinata asa repede?am avut cateva discutii cu mama iubitului meu care mi-a zis ca nu se poate sa mai raman prea usor insarcinata.ce sa cred?
emanouela spune:
fata draga, sunt cateva fete care ti-au zis DA, ti-a mai explicat si Xio care e mdedic si tu vii si ne mai intrebi o data pt ca mama iubitului asa ti-a zis? DAAAAAAAAAAAAAAAAAA sansele ti-au crescut enorm de ieri cand ti s-a zis sa te duci la farmaci si pana azi, ce lag au AC cu intreruperea, cu pauza? no, nu stiu ce sa-ti mai zic dar daca tu nu te gandesti la cat rau iti faci singura, apoi sa stii ca nimeni nu se va gandi.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
XIO spune:
Anticonceptionalele nu se mai intrerup, asta se facea in cazul celor cu concetratie hormonala mare.
kariguld spune:
eu sper sa inveti ceva din ce se spune pe aici. ca se spun lucruri bune, chiar foarte bune. ce ti-a explicat Xio e perfect adevarat si realist. si ptr a ramane insarcinata e nevoie de un singur spermatozoid. unul singur!
din cate imi amintesc, lichidul seminal (cred ca am scris corect) contine cateva mii de spermatozoizi. iar la o ejaculare normala esti invadata de cateva zeci de mii de spermatozoizi. asta o stiu de la dl doctor.
JuliaSM spune:
Cum ziceam, ori nu esti pe bune, ori iti lipseste o doaga. Ieri te temeai de o sarcina ca de bau-bau, acum astepti sa treaca 2 saptamani, ca sa vezi daca e sarcina sau nu.
Ai deja trauma unui avort, vrei sa treci iar pe-acolo??
Felul in care iti expui parerile ma face sa cred ca ai deschis contul si subiectul la mare misto. Ceea ce, in esenta, bine. Decat un avort si un car de ignoranta, mai bine o cacialma.
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iola_Iola multumesc pentru raspunsuri.o sa fac un test de sarcina peste 2 saptamani. |
Asteptam sa ne spui rezultatul...sa te incurajam sa faci copilul, ca e pacat sa ucizi suflete nevinovate doar ca asa ti s-a pus tie pata (adica sa nu iei pilula de a doua zi si sa stai sa astepti ce se intampla)... motzate(=majorete) avem in lista de emoticons si stim sa facem galerie cand vine momentul nasterii...
Chiar nu puteam sa ma mai abtin, trebuia sa comentez si eu...
Iola_Iola spune:
nu te supara Juliasm,dar vad ca nu ai nimic bun de spus asa ca te rog sa nu mi te mai adresezi.eu am intrat pe forum ca sa cer cateva informatii,iar cele care sunt capabile,sa-mi raspunda.tu nu cred ca esti.si nu inteleg ce castigi daca imi vobesti asa.
emanouela spune:
asa, ai intrat sa ceri pareri, ai primit....si ce-ai facut cu ele???? te-ai sters la dos, a contat mai mult ce-a zis mama iubitului decat ce-am zis noi, astea cateva plus UN MEDIC....si mai vii si ne si zici....ca ceri informatii 'de la cele ce sunt capabile'
la urma urmei, esti pe un forum public, de vrei ca doar cateva pers sa ti se adreseze, fa-ti forumul tau si fa selectie, pana atunci nu-ti da nimeni dreptul nici macar sa rogi pe cineva sa ti se adreseze, nu-ti place ce ti se scrie, treci peste. mi s-a acrit de rabufniri din asta "te rog sa nu mi te mai adresezi"....nu zau???
tare-mi miroase a reincarnare
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail