Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 2
g_rox spune:
Chiar sunt mai mult decat iritata, nu ati folosit protectie in ideea ca va asumati riscul sau eh un avort nu conteaza? ai sanse foarte mari sa ii starnesti posibil un prim preinfarct cu minunatele dungute pe test, ma distreaza exprimarea, o picatura...oricum nu conteaza cat si nici nu cred ca are scala sa stie exact, repet nu conteaza, ceea ce ma irita este de ce nu ai luat macar pilula de dupa si totul era k pentru siguranta voastra, nu stiu exact cum se numeste pilula de a doua zi sau...intreaba la farmacie, nu astepta pana...parerea mea.
Iola_Iola spune:
nu-l apuca niciun stres...a zis ca bine ca macar suntem in ultimul an de liceu.dar eu totusi sper sa nu fie nimic pentru ca nu el se chinuie cu nimic.
Iola_Iola spune:
nu te supara g_rox....dar eu am cerut o parere nu am cerut sa-mi tina nimeni morala.nu suntem atat de inconstienti sa nu ne protejam de obicei, dar acum s-a intamplat.si mie imi pare rau,dar ce pot sa fac?
JuliaSM spune:
Eu ma-ntreb...ai 19 ani, stii sa scrii si sa folosesti netul, ca ti-ai facut un cont pe forum si intrebi daca poti ramane insarcinata, in conditiile date ( aia cu putin-ul si picatura sunt cirese pe tort)?? E pe bune sau esti distractia de weekend pentru userul de rand din partea adminilor??
As prefera ultima varianta, ca e jale daca esti realitate.
CamiSol spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurenta daca nuti doresti sarcina fugi repede la farmaacie dupa PILULA DE DUPA!!!!!!!! |
Cred ca mai e timp ...parca se ia in maxim 72 de ore de la actul sexual neprotejat.
Poti merge si intreba la farmacie.
Edit: sa stii ca este cam scumpa , in jur de 70 de ron.
BlackCat4evR spune:
Cum au zis fetele: URGENT -> FARMACIE -> PILULA "DE A DOUA ZI"!
E muuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai usor decat un avort.
XIO spune:
Da, sunt sanse sa ramai insarcinata.
In timpul actului sexual penisul este lubrifiat de o secretie transparenta din canalul uretral, care se numeste lichid preejaculator. Lichidul asta contine spermatozoizi in cantitate f. mica, dar acestia exista. Nu a ejaculat "un strop" cu siguranta. A ejaculat, si asta e destul.
Esti in preajma ovulatiei, spermatozoizii raman aprox 3 zile in mediul tau, deci da, sansele cresc pe masura ce iti povestesc.
daca nu vrei sarcina du-te si cumpara-ti pastila de a doua zi si fa si un test de sarcina peste 3 saptamani, de siguranta.
Data viitoare sa va protejati, ca nu e greu. Si daca nu exista protectie, faceti altceva.
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO (...) Data viitoare sa va protejati, ca nu e greu. Si daca nu exista protectie, faceti altceva. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Data viitoare faceti altceva mai bine, uitati-va la televizor.
Scuze, a fost haioasa exprimarea.
Xio e medic, deci daca ea iti recomanda pastila de a doua zi, eu zic sa nu mai astepti, sa vezi e sau nu e si sa fugi la farmacie. Sau ceri si parerea altui medic.
Eu, personal sunt speriata de pastila de a doua zi, fiind, asa cum se exprima multi medici o "bomba hormonala", care nu are efecte prea placute. Totusi, efectele sunt reversibile, asa ca...
Iti tin pumnii sa nu fie, totusi, sarcina, daca nu sunteti pregatiti pentru asa ceva si, dupa cate se vede treaba e usor de inteles ca nu sunteti. N-ar strica mai multa responsabilitate vdata viitoare.
Succes si multa sanatate!
Xio, la cat timp dupa contactul sexual se poate face beta hcg-ul si sa arate lipsa.prezenta sarcinii?