Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 6
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui engi1975 Buna fetelor.Sunt engi75 dar pt ca am uitat parola a trebuit sa creez una noua. Anul trecut(7 ian 2011) am avut o operatie de tiroida si am descoperit intamplator ca aveam cancer(tocmai terminasem dosarul de fiv si ma programasem la sibiu). Am amanat un an fiv-ul pt ca am luat o doza de iod radioactiv. a trecut un an si ma gandesc sa fac un fiv la polisano bucuresti.am cateva intrebari: Ce stiti de Polisano Bucuresti? Se mai deconteaza ceva?....pt ca eu am terminat banii de fiv cu operatia si vindecarea mea de cancer. Multumesc. |
Multa sanatate iti doresc si sa vina cat mai repede bebe!
Pot doar sa-ti spun ce am aflat de la fete de pe forum: la Polisano Sibiu se percepe coplata de 3.000 RON pentru fetele cu dosare aprobate la ei(probabil ca e la fel si la Bucuresti). Clinicile fara coplata sunt Clujul, Timisoara si Giulesti (Bucuresti).
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
aadina spune:
Carla pe mine m-au sunat in aceeasi zi cand s-a intrunit comisia, apoi au aparut niste probleme. Mi l-am depus in noiembrie si in decembrie a fost aprobat
ginasimona76 spune:
rentz sa dea DD sa fie un bhcg mare sa stai linistita,asteptarea e mai grea acum ,dr I e un super prof si un super om,ai incredere.
ciuripica cum te simti dupa histeroscopie?ce ti-a zis dr e totul in regula?
mie mi-a descoperit o infectie,nu stiu de ce natura ,astept un rezultat la o anliza in 2 sapt .
Voi a-ti mai auzit de ceva asemanator?am fost ametita dupa anestezie si nu am pus prea multe intrebari dar am facut si testul papanicolau inainte de fiv si a iesit bun.
stiti careva despre ce e vorba ca am o teama ca nu stiu de ce e vorba
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Carla pe mine m-au sunat in aceeasi zi cand s-a intrunit comisia, apoi au aparut niste probleme. Mi l-am depus in noiembrie si in decembrie a fost aprobat |
Ce probleme au aparut? Daca nu e confidential.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
aadina spune:
Ministerul a blocat tot programul din decembrie si l-au deblocat abia in februarie, de aici au aparut problemele, amanari, si parca o lipsa de comunicare, dar pana la urma s-a rezolvat. Ieri am avut punctia, am platit suplimentar 3000 lei, inainte de punctie
rentz67 spune:
In primul rand, buna dimineata si multumesc pt incurajari! Cine mai urmeaza la testare? Pt. mine timpul trece foare greu, si imi fac tot felul de ganduri, caut semne si simptome ca s-ar intampla minunea... Ma macina totusi un gand: ieri, in a 4 a zi de la et am facut un drum de 50 km cu masina, dus-intors, drum neaccidentat si fatra gropi, dar oricum se simtea trepidatia aia de la masina. Oare are vreo influenta?
yasmi81 spune:
buna fetelor
aadina nu stiu daca ma mai retii si eu am facut FIV cu dr. I, acum am 20 saptamani, iti doresc multa multa bafta si tie si la toate fetele care urmeaza.
engi bine ca ai rezolvat problemele de sanatate.
carla_cluj spune:
aadina, multumesc pentru informatii. Iti tin pumnii la embrioni frumosi si beta mare in 2 saptamani.
Tu unde ai stat la Sibiu? Si cat ai stat?
aadina spune:
Multumesc pt sustinere
Eu am inchiriat o garsoniera , cu 70 lei pe zi, nu e f grozava, dar e acceptabila. Sun aici de miercurea trecuta, si stau pana dupa transfer, adica sambata
carla_cluj spune:
Poti te rog sa-mi spui cum a fost toata procedura pana acum? Cum ti s-au parut medicii, ce tratament ai facut si cat a costat si cate ovocite ai obtinut?