Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 5
crismoni spune:
si as mai vrea o informatie: ce documente medicale ati depus pentru dosar de la medicul vostru ginecolog?
ginasimona76 spune:
nu stiu exact dar am citit ca-ti trebuie ca si acte medicale adeverinta de la med de familie din care sa reiese inaltimea,greutatea si indexul de masa corporala al femeii,buletine de analize medicale din care sa rezulte valoarea FSH si AMH,documente medicale din care sa rezulte diagnosticul de sterilitate al cuplului,document medical din care sa rezulte indicatia ptr realizarea procedurii de fiv si nu in ultimul rand adeverinta eliberata de CAS din care sa rezulte calitatea de asigurat in ultimii 2 ani.
cel mai bine ar fi sa cauti pe SOS INFERTILITATEA si ai sa gasesti absolut toate actele eu enumerandu-le doar pe cele medicale
engi1975 spune:
Buna fetelor.Sunt engi75 dar pt ca am uitat parola a trebuit sa creez una noua.
Anul trecut(7 ian 2011) am avut o operatie de tiroida si am descoperit intamplator ca aveam cancer(tocmai terminasem dosarul de fiv si ma programasem la sibiu).
Am amanat un an fiv-ul pt ca am luat o doza de iod radioactiv. a trecut un an si ma gandesc sa fac un fiv la polisano bucuresti.am cateva intrebari:
Ce stiti de Polisano Bucuresti?
Se mai deconteaza ceva?....pt ca eu am terminat banii de fiv cu operatia si vindecarea mea de cancer.
Multumesc.
rentz67 spune:
In primul rand, buna tuturor forumistelor cu aspiratii la un test cu 2 liniute!
Am intrat si eu in speranta ca va trece timpul mai repede pana la momentul adevarului. Saptamana trecuta am avut punctia, si din cei 8 foliculi, 4 s-au transformat in embrioni, Din pacate 2 dintre ei s-au operit din evolutie dupa 4 zile, iar ceilalti 2 care au fost in stare foarte buna, dupa spusele embriologilor mi-au fost implantati acum 3 zile, vineri pe 30.03.12. Acum astept cu nerabdare ziua testului si nu stiu ce sa fac sa treaca mai repede timpul. Fiv-ul l-am facut la SB cu Dl. Dr. Ispasoui, prin programul national.
crismoni spune:
multumesc de raspuns, cunosc ce acte trebuie sa depun, dar nu stiam ce trebuie sa contina actul medical pe care mi-l da dr. meu ginecolog. ma intreb daca trebuie sa scrie de cand sunt pacienta ei, ce tratamente am urmat, in sensul asta, ca nu a mai avut paciente care sa aplice in programul gratuit.
crismoni spune:
si daca tot va bombardez cu intrebari, permiteti-mi inca una: in cazul in care sotii vostri au avut astenozoospermie, ce tratamente au urmat - medicamentos sau naturist. noi nu am avut probleme pana acum la acest capitol, dar facand analizele pentru dosar, am fost socati cand a venit rezultatul la spermograma.
crismoni spune:
sper ca acest diagnostic sa nu fie o problema la fiv, am citit ca in situatii mult mai grave doamnele au avut succes si azi sunt gravide sau insarcinate
carla_cluj spune:
O intrebare pentru fetele cu dosar aprobat la Polisano Sibiu: la ce interval de timp de la intrunirea comisiei ati primit raspunsul la dosar de la clinica?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu