Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 4
angelica28 spune:
Fetelor ,as vrea ceva informati despre clinica polisano dar cea din Bucuresti ..........m-ar interesa sa fac un fiv acolo ,si nu stiu ce medic sa aleg ce recomandati?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
5ab1na spune:
angelica poate apar si alte fete si-ti dau mult mai multe info despre polisano bucuresti si doctorii ei.
eu stiu din discutiile cu fetele ca prof sthromer colaboreaza cica si cu cei de la polisano bucuresti si vine la sfarsitul lui aprilie la bucuresti. sunt fete de la noi care si-au facut programare pentru o discutie cu el. daca tot vrei sa te orientezi acolo eu zic sa suni sa faci o programare la el sa vezi ce-ti recomanda.
laura_Rts spune:
Luis, eu o trompa infundata si am facut laparo cu dr I si la o luna dupa s-a intamplat minunea. Bafta multa!
ginasimona76 spune:
V-AM URMARIT TOATE CELE 37 DE CAPITOLE ,V-AM ADMIRAT PT ACEST FORUM SI TOT INTRU SI NU MAI VAD POSTARI NOI.
TREBUIE SA MERGETI INAINTE CA A-TI FACUT BINE CE A=TI FACUT AICI.CAND AM AVUT NEVOIE DE RASPUNSURI ,DE SIMPTOME DUPA STIMULARI, DUPA FIV AICI AM GASIT TOT CE TREBUIA PLUS INCURAJARI PTR CELE IN FOCURI,RASPUNSURI STRICT LA OBIECT SI NU LA CE MAI GATIM, PE UNDE NE-AM PLIMBAT.
ASA CA VA ROG SA VA MOBILIZATI,DE ASTA M-AM SI LOGAT,SI IMPREUNA SA PUTEM AJUTA PE ALTE FETE COLEGE IN ASPIRATIA DE A DEVENI MAMICI.
ginasimona76 spune:
sunt programata ptr histeroscopie la polisano sibiu si am inteles ca ei fac cu aneestezie generala.stiti cat trebuie sa stai internata sau daca e dureros dupa?eu am mai facut histeroscopie in 2002 la dr Predoi silviu si mi-a facut fara anestezie si m-a durut maxim .poate ma puteti ajuta
ciuripica spune:
Salut.
Am inteles de la Sper, ca histeroscopia sub anestezie generala nu este dureroasa si vei pleca in aceeasi zi acasa.
Tu cand esti programata?
Eu sunt in 2 aprilie.
ginasimona76 spune:
se pare ca ne vom intalni ca si eu sunt programata tot pe 2 aprilie la ora 8.sper sa fie totul bine ca sa pot face embriotransferul la urmatoarea menstra.
crismoni spune:
desi sunt noua va urmaresc de mult timp. pentru cele care deja sunt cu dosare aprobate, cunoasteti cumva ca in 2012 dosarele sa se aprobe doar o data la doua luni?