Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 18
ciuripica spune:
Carla_Cluj, medicamentele pentru FIV la Sibiu le poti procura direct de la clinica, iar daca cumva nu le au, exista o farmacie chiar in spatele clinicii jos de unde le poti lua.
Multa bafta!
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuripica Carla_Cluj, medicamentele pentru FIV la Sibiu le poti procura direct de la clinica, iar daca cumva nu le au, exista o farmacie chiar in spatele clinicii jos de unde le poti lua. Multa bafta! |
Si preturile unde sunt mai bune? Sau e acelasi pret?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
lorelei78 spune:
Preturile medicamentelor pt FIV sunt aceleasi peste tot,cred ca sunt stabilite de Ministerul Sanatatii.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
carla_cluj spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Macar nu mai avem si stresul sa cautam unde sunt mai ieftine
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
fetelor care ati facut fiv cu Chicea, puteti sa-mi spuneti daca la monitorizare asteptati la fel de mult ca pt o consultatie normala, exista vreo lista de prioritati, consulta numai in anumite zile,are program de dupaamiaza sau si de dimineata? eu stiam ca vine la clinica numai lunea, ori pt fiv trebuie sa vii si in alte zile si atunci cum este? scuze ca am atatea intrebari, dar eu vreau sa fac fiv cu dr.I, dar acesta este destul de rezervat pt ca am avut o consultatie la Chicea in martie 2010 si spune ca sunt pacienta lui Chicea si el nu se baga. ce sa fac, la cine e mai bine?
cata25radu spune:
Am sunat azi si mi-au spus ca inca nu au primit raspunsul. Au spus ca ne suna ei. Multumesc mult pt detalii.
Lara27 spune:
Cata25
poti sa-mi spui, te rog, unde ai facut fiv-ul acela la Istanbul, anume la ce clinica, repectiv dr? nu a reusit?
le: crismoni, ooooffff..ce prostie (ma scuzati..) o consultatie in urma cu 2 ani nu te face pacienta nimanui si chiar si asa, ar trebui sa poti sa-ti alegi medicul dupa cum doresti, e dreptul tau sa te razgandesti
to be continued..
engi1975 spune:
misspii- multumesc mult....da, cred si eu ca sunt foarte puternica (fara modestie),numai pt ca nu am luat-o razna cu capul si-mi dau seama ca sunt puternica. Sanatate multa.
engi1975 spune:
lorelei- multumesc.Imi poti da mai multe detalii cu privire la cum pot lua legatura cu el?.....tu cum esti?....ce face bebe?
ginasimona76 spune:
Carla si eu tot de la clinica le-am luat pt ca la farmacii trebuie sa faci comanda si nu stiu daca iti vin in timp util.
Crismoni au mai fost fete paciente la dr Chicea si dupa au mers la dr Ispasoiu,trebuie sa te vada pe tine hotarata ca vrei sa mergi la el.
Curipica fata, abia astept menstra .Tu ce faci?
Aadina ce vesti ne spui?hai cu beta grasan