Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mi-a raspuns medicul, a zis sa repet la 48 ore si sa nu intrerup, inca, medicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aadina pai stiai si tu ca asta-ti va raspunde. Deci maine te duci la beta. Iar pe seara vei sti exact cum stai.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Da, stiam, si asta o sa si fac...dupa mai vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

FETELOR am si eu cateva intrebari pt voi,daca ma puteti ajuta?
.Am facut histeroscopie in 6 apr facandu-se biopsie endometriala,azi m-au sunat de la SIBIU sa-mi zica ca analiza e buna si mi-au zis sa sun cand vine menstra sa ma programez a 10 zi dar de bucuroasa ca nu am endometrioza(ma scotea pe tusa cateva luni)nu am intrebat ce procedeu urmeaza sau daca imi face ET.
Am citit tot pe forum ca ptr ET se incepe din ziua 2-3 a menstrei cu tratament.
Voi a-ti mai auzit de ceva asemanator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ginasimona felicitari pt biopsie. In zi 10 te duci sa-ti vada endopmetrul dc e bun. ET cred ca vei face luna urmatoare .

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

SPER multumesc de raspuns
Sunt fericita ca e totul bine si in acelasi timp nerabdatoare sa fac ET(sper sa reziste embrionii congelati)
AADINA astazi testezi beta?sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Cine mai este in asteptare la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

aadina tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata25radu spune:

Buna fetelor!
Va urmaresc de ceva vreme. Ne luptam si noi de vreo 6 ani sa facem un bb care se lasa asteptat. Am avut in 2 ani patru sarcini pierdute si un FIV facut anul trecut la Istanbul. Acum am vrea sa facem un al doilea la Sibiu. Am depus in luna februarie dosarul la ei dar nu am primit inca nici un raspuns. Aveti idee cand se intruneste comisia??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata25radu

Buna fetelor!
Va urmaresc de ceva vreme. Ne luptam si noi de vreo 6 ani sa facem un bb care se lasa asteptat. Am avut in 2 ani patru sarcini pierdute si un FIV facut anul trecut la Istanbul. Acum am vrea sa facem un al doilea la Sibiu. Am depus in luna februarie dosarul la ei dar nu am primit inca nici un raspuns. Aveti idee cand se intruneste comisia??

Comisia s-a intrunit deja. O data prin 28 februarie apoi in 5 aprilie. In cazul in care dosarul tau a ajuns la minister in timp pt comisia din februarie, trebuia sa fii deja anuntata.
Si eu am dosarul analizat in 5 aprilie dar ei zic ca nu au primit inca rezultatele. Eventual suna si tu la ei sa vezi care e situatia.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Fetelor care ati facut FIV la Sibiu: de unde ati luat medicatia pentru stimulare? De la ei e la clinica sau de la farmacie?

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput