Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Lara am ajuns la concluzia ca imi tb mult-mult noroc, asta imi lipseste ca sa duc sarcina la capat Nici pana acum nu se stie de ce am pierdut sarcinile, adica dr zic asta. Eu cred ca trombofilia a fost cauza pt ca am simtit-o . De data asta dc reusesc sa raman pt ca e un pas mare avand in vedere varsta, calitatea/cantitatea ovocitelor imi tb mult-mult noroc , adica sper ca doza de clexane sa fie buna ca de nu nici cu embrioni donati nu vad sa am sanse sa devin mamica. Stau pe ganduri cat cortizon sa iau, am citit ca nu-i bun pt trombofilie , sa iau prednison sau sa iau medrol ?? Uscatescu recomanda medrol dar nu stiu dc il recomanda pt ca e mai bun dpdv al trombofiliei sau pt ca se inspira din schemele ungurilor. Pana acum am luat numai prednison si parca as schimba cu medrol.

Ginasimona mi s-a recomandat clexane pt ca am o trombofilie mai urata. Rezultatul biopsiei de endometru in 14 zile a iesit, inca nu am intrat in posesia lui dar mi s-a transmis ca e bun.

Ciuripica ti s-a dat Femoston?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Sper, dr. I a spus ca endometrul meu arata foarte bine, prin urmare nu mi-a facut biopsie de endometru, asa ca mi-a dat doar antibiotic(cred ca din aceasta cauza). Nu mi-a zis nimic de femoston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Fetele care ati facut histeroscopie la Sibiu, cat v-a costat? A durat mult pana v-a programat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Aadinuta mult succes maineee!! sa fie cu lipici! poooppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

Aadina mult noroc sa fie lipiciosi
Programarea la histeroscopie am facut-o sunand in prima zi de menstra ,iti trebuie adeverinta de salariat eliberata de CAS(se elibereaza in cateva zile),trimitere de la medicul de familie.La internare am platit suma de 1000 lei ,fara sa fac analize inainte deoarece le aveam facute.
Ciuripica,cum te simti?tu cat ai platit la histero?
RENZ ce face burtica ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Buna dimineata fetelor! Eu sunt inca in asteptare. Totusi nu prea stiu ce sa cred pt ca de vreo 2 zile am niste dureri pronuntate de burta, destul de asemanatoare cu cele dinainte de CM. Azi sunt in ziua 8 de la et. Oare sunt de rau durerile astea? S-a mai confruntat cineva cu ele dupa et?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sunt bune durerile doamna mea. no-spa si ZEN
aadina?
presupun ca in drum spre casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Rentz, durerile alea nu-ti dau nici un indiciu. Poate fi si bine si rau, doar sa incerci sa nu te gandesti asa mult la semne.
Am facut ET, cu 3 blastocisti si 2 am congelat. De acum asteptare.
Merci pt sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Super! Macar nu mai sunt singura care asteapta. Sa stai linistita si sa speram ca va fi asa cum ne dorim :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina iti zic si aici multa bafta.
ce faci ciocnesti un ou rosu la sibiu?

Mergi la inceput