Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nenea profesoras, te rugam tare mult sa ne lasi in pace! Nu avem chef de tine, nu ne esti drag, ne incurci si vrem sa pleci!

Poze nu o sa vezi in veci si pururi! si ca sa intelegi mai bine, sunt intr-un grup in afara forumului unde au acces numai membrii. Cu alte cuvinte, daca asta e unul din motivele pt care ti-ai facut cont ..bad luck..nu o sa poti vedea nicio poza!

Si da! Sunt licentiata, ba chiar am si un master si imi place sa fiu gospodina! Pun pariu ca ti-ar placea si tie sa ai acum langa tine o femeie care sa iti gateasca ceva bun si sa te cheme la masa! (asta apropos de relatia distrusa)

Cat despre copiii nostri ia si vezi-ti de treaba si nu te mai intreba tu cum cresc ei !!! Te asiguram noi ca sunt bine si fericiti!

La revedere! Ti-am raportat postul la un moderator pentru ca nu mai vreau sa te mai vad pe aici!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Vpopescu tocmai pentru ca sunteti persoana publica, ar trebui sa va controlati limbajul....bravo maimutei ca a rezolvat acea ecuatie.. noi nu suntem licentiate in matematica pentru a va rezolva dumneavoastra ecuatii!!! Asa limitat in gandire sunteti? sau pe lumea asta e om invatat numai acela ce cunoaste subiectul dumneavoastra de interes?

Da VORBIM PE ACEST FORUM DESPRE CEEA CE FAC COPII NOSTRII! NE SPUNEM OFURILE..ESTE UN FORUM DEDICAT PENTRU ASA CEVA, CUI NU II CONVINE SA NU CITEASCA!INSA NU VAD DE CE V-AM DA DUMNEAVOASTRA EXPLICATII CUM NE CRESTEM COPII IN MOMENTUL IN CARE NE MAI RUPEM 5-10 MINUTE DIN ZI SA CITIM CEVA SI EVENTUAL SI CATE 2 MINUTE 3 SA POSTAM in timp ce copii dorm(se vede cat de implicat ati fost in cresterea primului copil incat stiti ca atunci cand sunt micuti dorm destul si pe timpul zilei)...

CUM NE CRESTEM COPII ESTE STRICT TREABA NOASTRA!

IAR RELATIA CU VAI SCUMPA DOAMNA DOCTOR V-ATI STRICAT-O SINGUR CAND ATI INCEPUT SA CAUTATI ALTA PARTENERA SEXUALA FIE EA SI PENTRU AVENTURA DE-O NOAPTE SI FAPTUL CA NU ATI FOLOSIT PREZERVATIV...

nU VEDETI CE ABSURD SUNTETI? AVEATI PRETENTIA CA EA SA FACA INTRERUPERE DE SARCINA INSA DUMNEAVOASTRA V-A FOST GREU SA DATI BANI PE UN PREZERVATIV !

Va pricepeti foarte bine sa aruncati vina pe altcineva insa asumarea greselilor dumneavoastra in nici un caz.

SINCER AM OBOSIT SA TOT SPUN DUMNEAVOASTRA ASA CA...LUI PETRU II ESTE MAI BINE CU MAMA LUI CARE IL IUBESTE SI ADORA DECAT CU UN TATA CARE IN PRIMUL RAND NICI NU A VRUT SA IL RECUNOASCA...ADICA CU TINE DRAGA DOMN PROFESOR...
NU Te CUNOSC PERSONAL NICI NU-MI DORESC, INSA DIN PUTINELE POSTARI AM INTELES CE CARACTER AI!URAT!!!!

Noi ne Bucuram ca nu ati folosit prezervativ pentru ca s-a nascut o minunatie de baiat insa daca vreti sa aruncati vina pe cineva revizuitiva greselile si apoi VORBITI!

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Eu propun sa schimbam subiectul:) prea multa atentie strica i se urca la cap:p

hai sa povestim de copii poate se plictiseste si pleaca:))))
incep eu

tipatoare si razatoare toata ziua azi s-a jucat cu tati si a scos niste sunete ce s-au auzit ca tati(a spus incet asa ca nu am auzit:))) el era in culmea feicirii, si tot incerca sa o stimuleze sa mai zica odata.. copilul nimic nici macar alte sunete nu scotea:))))

bineinteles i-a dat si un cap in nas:))) si l-a prins de sfarc si a rotit butonu:))))) de nu mai putea sotul insa i-a dat si vreo 2 pupici frumosi asa cu gura deschisa insa s-a dus ea spre fata lui:)))

si mai peste cv timp iar s-a jucat putin cu ea si iar cica a zis:))) eu de data asta n-am inteles ca nu eram atenta asa ca nu pot spune:)))
ehh va dati seama ca nu a spus intentionat ci doar se joaca cu sunetele:))dar e tare comica
asa si eu as putea jura ca a spus lapte si un fel de multumesc odata insa cum spuneam la doar 5 luni e doar joc de sunete:)))iar noi parintii le interpretam cum vrem

in rest bine sanatoase rotiri la greuuuuu prin tot patu:)))) cand pe burta cand pe spate
pupici

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

si eu l am raportat pe porcul asta nesimtit
sper sa l baneze de tot nu doar sa i dea avertisment
auzi tu la el , persoana publica , phuuuhaaahaaa

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Si nu are vreo eticheta, ceva? O firma care le fabrica? :(

o sa ma uit.
al meu e pe alb.

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ca sa fiu in ton cu atmosfera cu miros de tocana si basmalute albastre ,cu plozi tragand de poale si femei usoare( nu imi plac termenele folosite anterior) : Azi am ras tare de copilasii astia ai mei : unul a stat mult atarnat de tzitzi,celalalt mi-a cerut sa il duc la buda din cinci in cinci minute (apropos de pArt,ca asa se scrie ,cu "a" in interiorul cuvantului) ,a fugit de musca naravasa ,mi-a frecat chiuveta cu un sfert de cutie de axion si mi-a cerut categoric sa manance "caaine"(carne) acum seara. In momentul asta se joaca cu un cablu prin casa si o tripla stricata.
Teodora se joaca cu suzeta,a dormit fix 20 de minute acum ,si eu speram sa doarma pana catre dimineata.
Fata mea nu are placerea sa se rostogoleasca de cat daca nu ajunge la suzeta sau la Paul ,ori vede tzitzi si nu ajunge la ea.

Mai,are Paul niste momente cand sa se trezeasca l;a praaanz. Tocmai cand imi falfaiam si eu pe langa sot ,s-a trezit PAul,si nicigand sa mai doarma. Apoi am devenit ...

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

pai se ia un kg de ciuperci, se curata de pielita, se mai baga un ochi la Discovery science sa nu pierzi ultimele descoperiri, se mai toaca vreo 3 cepe, se prajesc, se adauga ciupercile maruntite, se lasa la fiert, dupa care se mai adauga un sos alb din faina si apa si se mai fierbe amestecand in ele. la sfarsit patrunjel si fuga fuga la Discovery daca vrei sa ajungi om de stiinta

...........................................
mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011
..........................................
zebraroz.ro

Hai, mai... si eu, care ma uitam la Discovery Travel & Living

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Licentiatule, copilul meu de aproape 4 luni, intre 2 parturi rezolva integrale. Maine trecem la teorema reziduurilor, si daca merge, de luni incepem cu criteriul lui hurwitz. Asta la analiza. La fizica, acum suntem la ecuatia lui bernouli, si de la fluide trecem la electricitate.
Nivelul nostru de discutie arata faptul ca inca ne mai putem bucura de lucruri marunte si simple, ca suntem fericite cu viata noastra. Se pare ca nu mai poti face acest lucru.
Copilul meu sigur nu mi-l cresti tu.
Crezi ca impresionezi cu amenintari??? Cu limbajul cules de la colt de strada? Cu laude de genul: eram cu o doctorita (mi-a distrus relatia pe care o am actualmente - facem o analiza gramaticala????)
O sa treaca timpul, si o sa ajungi la adanci batraneti, si o sa te rogi sa vina copilul pe care nu l-ai dorit sa vina sa te stearga la fund, ca nu o sa mai fii in stare.

Fata cu care "te-ai culcat pentru sex", nu mai e. E femeie, e mama, si are mai mult suflet si inteligenta decat o mie ca tine. Datorita mostrilor ca tine sunt atatia copii abandonati si mutilati in tara asta. Lucrurile astea se SIMT, nu se gandesc, un copil e o fiinta, nu un obstacol.
Pe forum NU SUNT POZE.
Dar uite www.zmic.ro/wp-content/uploads/2011/09/Magar-retinut-pentru-contrabanda-cu-tigari.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Licentiatule
Pe forum NU SUNT POZE.
Dar uite www.zmic.ro/wp-content/uploads/2011/09/Magar-retinut-pentru-contrabanda-cu-tigari.jpg" target="_blank">aici

mami de Flavius

Bijuteriile mele

Esti geniala am ras de mi s-a auzit vocea pana la parter sigur!. Pana si PAul care nu vorbeste inca,a recunoscut "poza" ,si face "iiii haaaaa " prin casa...

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

in alta ordine de idei

andreea noroc cu omu de stiinta ca asa te mai vedem si noi pe aici
ce mai faceti voi , de ce asa rar pe la noi ?
socrul ce face ?

_

Vai Jade, recuperam si eu din urma si zic, hai ca pana reusesc eu sa citesc tot, iar nu postez. Si hop in capitolul in curs. Cand ce sa vad?! Nebunie totala, asa m-am nervozat de specimene existente pe Planeta ca am postat direct, fara a pune ceea ce notasem pentru voi.

Noi suntem bine acum. Nu a fost rubeola, ci o viroza, doar cu febra d3 4 ori i 2 zile. Asteptam finalul saptamanii ca sa facem vaccinul.
Intru rar, pentru ca sunt numai eu cu Andrei, sotul aleaga all day.
Multam de intrebare, socrul e mai rau. A facut trombofilita, i-au amputat un picior. Cand era un pic mai bine, iar au inceput crizele, nu mananca (ce papa da afara), este deprimat tare. I-au mai facut o broncoscopie, dar nu au rezultate clare. Au facut inca o tomografie si tumoarea s-a extins la ficat,pancreas, apasa pe bila. Deci e din ce in ce mai rau.

Nu stiu daca v-am spus de fratele meu, ca a stat in spital 2 luni si jumatate. O nebunie totala. Sincer, credeam ca moare. Acum e mai bine, sta la noi ca face recuperare vreo 10 zile in Bucuresti. El sta in Ploiesti laai mei cu sotia lui.

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput