Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

la noi, si cred ca au magazine si in alte tari europene, marca desigual produce paltoane imprimate:

http://www.desigual.com/desigual/browse/category.jsp?categoryId=cat760084&isCategoryPage=true&categoryNavIds=1%3Acat760084

edit: am gasit si in Ro: in Baneasa Mall, plaza mall, si Sun plaza

gospodina de mine a framantat aluat; pizza time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

la noi, si cred ca au magazine si in alte tari europene, marca desigual produce paltoane imprimate:

http://www.desigual.com/desigual/browse/category.jsp?categoryId=cat760084&isCategoryPage=true&categoryNavIds=1%3Acat760084

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

draga gospodina , tu ai habar ce preturi au la noi hainele desigual ???
mai mai sa trebuiasca sa faci un credit ca sa iei un paltonas de acolo

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

draga gospodina , tu ai habar ce preturi au la noi hainele desigual ???
mai mai sa trebuiasca sa faci un credit ca sa iei un paltonas de acolo

sincer, niciodata nu m-au picat okii pe stilul asta de tzoale, mai ales la preturile alea, dar ai vazut ca-s reduse de la 2oo€ la 99¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

in alta ordine de idei

seidana , anca merci ca m ati lamurit cu scaunul de masa
la sf lunii il cumparam si noi

andreea noroc cu omu de stiinta ca asa te mai vedem si noi pe aici
ce mai faceti voi , de ce asa rar pe la noi ?
socrul ce face ?

pinky la multi ani sotului

hellena tu esti mult prea buna pt el si nu merita el asa o fata ca tine
sanatate bunicului

bunny of ca rau imi pare a e Noa bolnavioara

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

E greu, May, sa fac abstractie de ceea ce a indraznit sa faca azi!E greu cand esti implicat direct....sub actiunea primului impuls esti tentat sa spui sau sa faci lucruri pe care, mai tarziu, sa le regreti.
Nu ca l-as fi lezat pe el in vreun fel, ca aia e fff greu atunci cand vorbesti cu....un bolovan, ala n-are constiinta!
Insa.........NU IMI PLAC AMENINTARILE, nici macar spuse "in joaca" pe forum! Despre jigniri si calomnii ce sa mai vb.....raman muta.

Dap, ma distreaza mereu felul tau de a pune problema, iar, in cazul asta, imi imaginam fata lui citindu-te :)))=)))):))))))))))

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Merci, Jade ca ma vezi asa.
Eu sunt si mama si tata pt Petru, deocamdata cel putin.

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Hellena, te rugam sa fii puternica pentru tine si pentru Petru! Asemenea specimen auto-intitulat stiintificoid nu merita decat mishtouri. Esti super-tare ca ai renuntat la el, nu la copil si sunt convinsa ca ai sa treci cu bine peste perioada asta grea.

Tine-ti prietenele, gospodinele aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Mamaa mia ce s-au aprins spiritele pe aici Avand fata in brate si citind repejor am crezut ca e vorba de vreun pedofil la felul cum insista sa vada fotografiile copiilor Oare credea ca chiar i le aratam ????
Profesor ??? Daca nu spunea Hellena ,nu credeam are un limbaj de mahala !
Petru e un dulce ,mamica lui la fel ,sper sa nu mosteneasca nimic din genele tatalui

Mi-e ciuda pe voi ca mancati ceapa si usturoi ,eu de cand am nascut fata inca n-am pus gura pe ele . Stiu ca schimba gustul laptelui

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Domnule "Popescu",esti un nimic! Cum iti permiti ca pe un forum public,un forum despre copii,dupa cum ii spune si numele,sa scrii ce ai scris in emsajul de mai sus? Vii cu amenintari si cuvinte grele pentru un subiect care nu ne priveste pe noi. Ai ceva de impartit cu Elena,fa-o in particular,nu trebuie sa iti citim noi dejectiile.Este problema strict a noastra daca stam sa mirosim pampersi toata ziua si scriem pagini intregi inutile despre asta. Vii,te dai lovit ca esti tata,apoi improsti cu noroi la fiecare cuvant. Eu personal,o mama gospodina ,o curva in patul sotului mu daca vreau, iti recomand calduros sa iti rezolvi problemele in alt mod decat incercand sa o faci de ras aici. De ce ai intrat pana la urma? Ca eu nu inteleg.Sa ne atragi atentia ca nu suntem la nivelul dumitale sau cum? Mergi mai bine de o creste pe "d-na doctor" , rezolva-ti problemele personale,asuma-ti rolul de tata al oricarui dintre copiii tai,si apoi spune unor mame ce isi iubesc copiii ,planificati sau nu,rezultati in timpul casatoriei sau nu , sa nu vorbeasca despre centrul universului lor.
Rusine,faci invatamanul si barbatii cu familie de ras!

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

wht the f??//???

ce naibii fetelor , se intampla aici? nu prea inteleg cum intra toata lumea, jigneste, vorbeste uratttt, si nu o trage nimeni la raspundere?

Io zic asa: ca avem si noi soti, asa acum suntem, gospodine ori ba, si nu cred ca le-ar conveni vreunuia sa vada cum cineva necunoascut jigneste in halul asta; apoi, aici suntem mame, si cred ca asa un pic de respect??????????ca aveti o mama d-le? toate persoanele de aici trebuie respectate, cu atat mai mult EA, care este mama copilului ????????

Ziceti mahh voi fetele,daca nu am si eu dreptate??

Mergi la inceput