Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Hai mai Hellena,Jean Monet? si nu ne-ai spus si noua. El l-o fi invatat si pe nefericitul ala de a ajuns la inchisoare pentru raporturi sexuale cu minora?
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Iris_K spune:
Andreea, pe tine te pandeam ! :))) (Salut toate mamicile )
Vroiam sa te intreb daca ai un palton cu imprimeuri si daca da, de unde l-ai luat?
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Andreea, pe tine te pandeam ! :))) (Salut toate mamicile ) Vroiam sa te intreb daca ai un palton cu imprimeuri si daca da, de unde l-ai luat? |
Ce tare esti!,stai la panda,a? I-a treci incoa si zi repejor ce ai facut de gospodina azi....
hellena_d spune:
Lali, sigur nu, ca e plecat din 2007 de acolo si profu' ala e venit recent, din ce am inteles de la tv
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Iris_K Lali, eu nu gatesc ( nu stiu sa gatesc ) :))).. Sa inteleg oare ca mi-s curva? :))) |
mai stii?!
Eu una zic ca fumeia perfecta tre' sa fie " doamna pe strada,gospodina in casa si oleaca curva in pat. Bineinteles si 100% mama...
andreea_t spune:
,
Nanna, ai dreptate, aici fetele sunt superwoman. Ma bucur ca este bine. Eu nu urmaresc PC.
Mikka, tot ce ti-au spus fetele e super ok sa faci. Multa sanatate printesei!
Hayat, faina ideea cu blogul!
Pinky/ imi pare bine ca au trecut bubitele. La multi ani sotului!
May sa va fie de bine botezul! Da, am si eu paltonas tipul asta si tot la botez l-am inaugurat. Este cineva interesat de unde l-am luat?
Foarte fain rade Bea.
Nici eu nu am inca menstruatie.
Lali, eu uit. Plec din camera sa iau ceva si ma intorc cu altceva. La telefon patesc ca tine, ma blochez ca nu mai stiu ce vorbeam.
Sei, felicitari pentru finuta!
jade, ma bucur c a este mai bine T. Anne bebe au hainutze dementiale, imi plac tare mult.
lena, tare faina poza si superb linkul.
Ionela, felicitari pentru articol!.
Este normal sa nu mai pape din ambii sani la o masa? De 1-2 saptamani face asa Andrei. Are si cate o masa cam la 1-2 zile cand papa din ambii ca inainte.
adika210xy, ma bucur ca esti alaturi de noi. Bine ai venit! Dar, de acord cu May!
Bunny, imi pare rau pentru micuta #61516;. Sanatate!
alayna, oau, Egipt, interesant, sunt sigura ca o sa fie bine totul acolo. Ce de verisori...o la la
simmo, la multi ani, sanatosi si norocosi pentru marcu!
La multe lunite, sanatoase si voioase, Inezluiza de MIRIAM si Ilinca Maria de Unboticutz !
subiectul caciula:
Andrei nu estedeoc incantat de operatiunea caciulita, DAR eu il pacalesc. II atrag atentia cu o jucarie sau il pun pe burtica cu jucarii in fata si atunci aplic caciulita, iar el uita total.
subiectul termometru
Noi avem unul electronic cu varful mobil si unul digital. Cel digital arata valori aiurea.
Andrei a avut o viroza atunci cu cele 2 zile de febra. Acum suntem bine, asteptam sa mai treaca o saptamana sa putem face vaccinul.
Azi am fost afara cam 20 min, a stat la tatiintr=un ham.
Fetelor, ma uimiti cu programul strugureilor. Andrei nu doarme deloc asa. Ce-i ala dormit toata noaptea???
8-11-14-17:30-21-00-05- MESE
SOMN:
11->30-40 min
15->1,30 ora
21:30->30 min, marait, iar somn si tot asa pana la masa de 00 si de aici treziri din ora in ora.
Mai nou se trezeste de multe ori pe noapte, mergem la el, ii punem suzi, legaman putin patutul si gata adoarme. Oare sa aiba ceva?
toate STRUGUREII, MAMELE, gospodinele si curvele
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
andreea_t spune:
citat din mesajul lui Iris_K Andreea, pe tine te pandeam ! :))) (Salut toate mamicile ) Vroiam sa te intreb daca ai un palton cu imprimeuri si daca da, de unde l-ai luat? |
da, e no name. Am poza pe facebook la botezul lui Andrei. Din magazinul Titan, etaj 1, al doilea sau al treilea magazin pe dreapta.
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
May3 spune:
hellena, trage aer in piept si nu te cobori la nivelul lui. e mai bine. :)
ma bucur ca te-am binedispus.
merci, andreea