Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**
Raspunsuri - Pagina 6
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro Imagine: Domnul profesor fuge mancand pamantul, urmarit de 70 de mamici de strugurei nervoase, cu naframa in cap, cu polonice si facalete in mana mami de Flavius Bijuteriile mele |
io sunt cu sataru' ca taman am transat un porc
_
de T 5+
racheel spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Eu retinusem ca de matematica. Oricum,el nu stie ca din 1+1 uneori rezulta 3,daca nu sunt parantelezele puse unde trebuie? Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
Eu stiam ca din 1+1 uneori rezulta 3 daca nu folosesti prezervativul.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
Eu nu am mai scos-o pe mata mea de o saptamana afara.Maine mergem si noi cu carutul afara.
Voi i-ati scos afara?
May am citit ca ai impins la carut
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
Dbunny spune:
si eu si eu si eu!!!!!!!!!!!!! si eu sunt gospodina!!
domnu profesor, de te-ar prinde sotul meu pe strada ti-ar da o mama de bataie de ti s-ar usca oo-le cu tot cu scolile tale!
I-auzi ce nesimtire! sa vina intre noi si sa besteleasca cum vrea...asta da educatie aleasa
Imi pare rau ca una dintre noi a avut de-a face cu un asemenea dobitoc.
Noa e mai bine, isi fac efectul picaturile in ureche, care de altfel sunt antibiotic+corticosteroizi.
nu iesim afara nici in ruptul capului, sunt 4-5grade, dar senzatia termica e mult mai mica din cauza vantului...
pup gospodinele, gainile, scolitele si nescolitele
seidana spune:
Eu azi am venit la mama la masa, deci nu am fost gospodina .. poate o sa fiu curva .. pt sot.. .. (ar vrea el)
Lali_mete spune:
Mai,eu zic ca ne-au cazut naframele pe ochi si nu ne-am gandit ca de fapt ne-a animat casuta domn' Victor Pe-care-nu-il-cheama-popescu.
Roxana bun venit,te-a eclipsat domn' om de stiinta...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Eu nu am mai scos-o pe mata mea de o saptamana afara.Maine mergem si noi cu carutul afara. Voi i-ati scos afara? May am citit ca ai impins la carut Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Rach eu ieri nu am scos-o pt ca a fost zapaa mare si -16.. insa pana la -10 everyday...
seidana spune:
Jade.. eu vreau coada.. de la transat..
Rox.. bine ai venit intre noi, .. ma bucur ca te-am determinat sa scrii .. de acum activa da?
Bunny .. pupam urechiusele
LALI.. cand o sa fiu mare vreau basma albastra
Ciumpercile eu le fac si cu usturoi si smantana (ceapa, usturoi, smantana, sos faina cu apa sau laptic si patrunjel)
seidana spune:
Hellena.....BRAVOOOOO MAMIIIII... suntem alaturi de tine oricum... JOS Omu de stiinta
ce mare e Petru........
andreea_t spune:
vai...profesor de matematica...vaice rusine.
Eu tot in matematica sunt licentiata!
Rusine sa-ti fie!
Vai, ce m-am nervozat!
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!