Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**
Raspunsuri - Pagina 5
May3 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LenaC
Rad cu lacrimi !!! May, acum serios vreau si eu reteta la tocanita :) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
pai am dat-o mai sus. e pe bune :) ciupercile dau gustul, nu mai trebuie mare lucru.
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vpopescu !!!!!!!!!!!din cocos nu faci gaina si din curva gospodina!!!!!!!!!!!! |
din acest citat mirific eu trag concluzia ca niciuna din noi n-a fost curva
in alta ordine de idei eu azi am iesit cu carutul prin nameti.
a luat si pitica aer si a facut si mami fitness impingand la carut
LenaC spune:
Da May, vazusem dupa ce am postat ca ai pus reteta :)
Ma duc sa fac si eu ceva, k azi nu am gatit nimic
Daca am facut curatenie se pune k sunt gospodina? :)
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui May3
din acest citat mirific eu trag concluzia ca niciuna din noi n-a fost curva ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
bine naibii ca suntem gospodine
iti dai seama ce ar fi fost daca eram oameni de stiinta ?
_
de T 5+
May3 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
bine naibii ca suntem gospodine iti dai seama ce ar fi fost daca eram oameni de stiinta ? _ de T 5+ |
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador alo cucoana ! nu mai pierde vremea pe aci si treci la cratita ! eu taman mi am pus broboada pe cap si ma duc sa mi vad de tocanita mea aaa...v am spun pana acum ca io cand ma fac mare vreau sa ma fac om de stiinta ?? wow ce cool o sa fie voi va dati seama fetelor cati psihopati , redardati , nebuni ne citesc ?? _ de T 5+ |
you ar my mam..
oanaiasi spune:
Hello Einstein! (aka Victor Popescu)
Nu esti bine venit printre noi dar daca tot esti aici am cateva vorbe de spus:
1. esti analfabet! (nu am mai pus citat din graba)
2. sexul se face protejat daca nu iti doresti copii (stiinta a inventat prezervativul si alte modalitati de prevenire a unei sarcini)
3. nu ne subestima!
4. aratosule, de ce nu esti in stare sa iti gasesti o femeie cu care sa faci dragoste si te duci la "tarfe"????
5. apropos de omul de stiinta din tine: Elena este muuuult mai citita si mai desteapta decat tine!!! Citeste posturile ei si vezi cat de frumos si corect gandeste/scrie;
6. in final salutam toate gospodinele care au facut si au crescut copii inclusiv PE MAMA TA !
Ai grija cand extragi urmatorul radical sa nu iti iasa vreo fetita!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
ancaroro spune:
Imagine:
Domnul profesor fuge mancand pamantul, urmarit de 70 de mamici de strugurei nervoase, cu naframa in cap, cu polonice si facalete in mana
racheel spune:
Sei, continuarea este om DE STIINTA
Manca-v-ar mama de gospodine
Lena se pune.Si eu am facut o mamaliguta cu carnita si am facut curat in bucatarie si am spalat vasele.Ce gospodina sunt
May, Jade sunteti criminale
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
citat din mesajul lui ancaroro Imagine: Domnul profesor fuge mancand pamantul, urmarit de 70 de mamici de strugurei nervoase, cu naframa in cap, cu polonice si facalete in mana mami de Flavius Bijuteriile mele |
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)