Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**30**
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
DEci.. fara cuvinte... sunt oarecum socata cum un DOMN se balacareste asa .... in fine...
Lali.. deci nici Teo nu se inoarce? sau se intoarce? sau se intoarce doar pe parti?
Raportul de azi: am venit la ai mei , si am iesit cu sotu sa luam o pizza la pachet , cand am venit am gasit una bucata de fata taree suparata.. cum m-a vazut zambete si s-a aruncat cu mainile spre mine sa iau in brate, l-a mami s-a calmat
Apoi in joaca la masaj a incercat sa se intoarca insa reusea capul si o parte din manute , insa o tragea fundul, apoi reusea fundul insa o tragea burta , pana la urma a reusit ea o apropape intoarcere.. numai asa sa imi dovedeasca ca sunt o maimuta fara creier si ea e o desteapta care face parturi ..
Anca Toma.. de ce a avut lichidul verde? a eliminat meconiu?
S-a nasucut ormind.. nu am mai auzit asta.. Ela a necesitat putina aspiratie.. nu mi-a zis nimeni de ce ea a avut 6 , dar banui ca pt ca nu respira, nu a tipat, era movulie..asta din cate am vazut eu... Doamne ajuta-ne sa avem puii sanatosi
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_t
Vai Jade, recuperam si eu din urma si zic, hai ca pana reusesc eu sa citesc tot, iar nu postez. Si hop in capitolul in curs. Cand ce sa vad?! Nebunie totala, asa m-am nervozat de specimene existente pe Planeta ca am postat direct, fara a pune ceea ce notasem pentru voi. Noi suntem bine acum. Nu a fost rubeola, ci o viroza, doar cu febra d3 4 ori i 2 zile. Asteptam finalul saptamanii ca sa facem vaccinul. Intru rar, pentru ca sunt numai eu cu Andrei, sotul aleaga all day. Multam de intrebare, socrul e mai rau. A facut trombofilita, i-au amputat un picior. Cand era un pic mai bine, iar au inceput crizele, nu mananca (ce papa da afara), este deprimat tare. I-au mai facut o broncoscopie, dar nu au rezultate clare. Au facut inca o tomografie si tumoarea s-a extins la ficat,pancreas, apasa pe bila. Deci e din ce in ce mai rau. Nu stiu daca v-am spus de fratele meu, ca a stat in spital 2 luni si jumatate. O nebunie totala. Sincer, credeam ca moare. Acum e mai bine, sta la noi ca face recuperare vreo 10 zile in Bucuresti. El sta in Ploiesti laai mei cu sotia lui. 21.09.2011 ora 02:50 Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! |
Andreeaa... offf .. da ce a patit fratele tau (daca nu sunt indiscreta) .. stii ca subiectul asta e f sensibil pt mine
Ma bucur ca Andrei e bine, si ca sunteti oarecum bine , cand ai nevoie de niste imbratisari virtuale, haide la noi si vei gasi sute!
seidana spune:
ANCA .. esti geniala!!!!!!!!!!!!!
Jade Natalia ar scaunul polly modelul www.soffiplanet.ro/chicco-scaun-de-masa-polly-2-in-1-6-luni-3-ani.html" target="_blank">asta , cred, zicea de papagal.. mie numai asta imi suna a papagal..
De unde vreti sa luati scaunul?
andreea_t spune:
Sei, imi sunteti atat de dragi. Daca Andrei si restul mi-ar permite, as fi cu voi minut cu minut
Iti povestesc, de fratelos al meu, dar nu acum ca e tare mult.
Ati citit ce am scris de programul de somn al lui Andrei? Mai e cineva asa la 4 luni si jumatate?
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
ancaroro spune:
Andreea, noi acum ne-am stabilizat cu somnul cat de cat. Dupa aproape 4 saptamani la fel, cu treziri si din ora in ora. Poate fi puseu, pot fi si dintii.
Apropo, pe sotul meu il cheama Bogdan, pe fratele si pe cumnatul meu Andrei
ionelamaria spune:
andreea_t, e ok sa pape dintr-un san la o masa. Am meu mananca asa dintotdeauna . Au fost exceptie doar primele 3 zile si de atunci vreo 2-3 mese a tocait putin si la al doilea san.
Se regleaza lucrurile
Cu somnul, cum au spus si fetele: puseu, dinti... orice disconfort poate fi cauza. Nu cred ca poate fi de la "nu e satul" , tocmai pentru ca a renuntat sa manance si la al doilea san
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro Andreea, noi acum ne-am stabilizat cu somnul cat de cat. Dupa aproape 4 saptamani la fel, cu treziri si din ora in ora. Poate fi puseu, pot fi si dintii. Apropo, pe sotul meu il cheama Bogdan, pe fratele si pe cumnatul meu Andrei mami de Flavius Bijuteriile mele |
ESTI GeNIALa De milioane postul tau!
Da, cred ca puseu sau dinti. Asa mult puseu? 4 saptamani? Vai...dar trecem noi si peste asta. Noi avem 19-20 sapt.
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
May3 spune:
ce face gospodinele?
la noi e a treia seara cand adoarme fata la 10. ptiu ptiu sa n-o deochi. azi a adormit si neleganata, am pus-o in patut si i-am pus proiector de la cu muzica de somn si desene pe tavan. aleluia si-un praz verde, sper s-o tina tot asa
Iris_K spune:
May, sigur o va tine, de acuma trebuie sa devina tot mai linistita (fara colici si plansete).
Eu la a mea cand ii pun muzica in surdina de linistit, incepe sa "cante"si ea :))).
Scria cineva de Desigual.. m-am uitat si la paltoanele Desigual, dar sunt putin exagerate.. prea incarcate si cu materiale sclipitoare.. nu pe gustul meu. Unul singur mi-a placut, dar e destul de tineresc. :)