BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
Alice_Elena spune:
Elena, sper sa fie bine tatal tau
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
bumblebee spune:
Neata!!
Hai Adriana, hai bb!!
Puiutz scump, sanatate multa, putere, sper sa isi faca efect tratamentul fara sa ii dea probleme stomacului..
Alice, cred ca soacra-ta a si bravat, tocmai pt ca era mami tau de fata. Ne-ai auzit si pe noi ca de multe ori si barbatii se fastacesc si nu reactioneaza prompt. Asta nu o scuza, tb sa se trezeasca la realitate, la urma urmei nu e vorba despre ea. rabdare si sper sa se deblocheze drumurile si sa se mai duca si pe acasa.
Eladea, sper sa fiti din ce in ce mai bine.
Roxana, o saptamana usoara!
Oare cum o mai fi vremea la MI2? Se anunta tot geruri..
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ramonavlas spune:
Buna diminea#539;a! Adriana, mai ai pu#539;in si î#539;i cuno#537;ti puiul. Na#537;tere usoara! Eu sunt f nelinistita. Pe 13.01 am sim#539;it primele mi#537;cari ale bebelusului si de atunci am mai sim#539;it decat de vreo 4-5 ori. Abia miercuri m#259; duc la control.... Am ni#537;te emo#539;ii. De fapt, îmi e f frica, dar mi-e frica si sa merg mai repede.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
Alice_Elena spune:
Ramona, e normal la inceput sa nu il simti in fiecare zi. Sunt sigura ca e totup bine cu puiuta
histamina spune:
hai Adriana!
Sa fie nastere usoara cu bebelina sanatoasa!
puiutz, te inteleg f bine.sa stii ca la cardiacii cronici,regimul medicamentos trebuie compeltat de cel alimentar neaparat.tata are 2 infarcturi,arterita obliteranta bilaterala, IVA cu depuneri, BPOC,isi foloseste jumate din plamani,ca,de 1 pachet de tigari ep zi,timp de 50 de ani.
si, manasarda e super ok.si-a propus sa schimbe buletinul la 90 de ani!dar, mai fumeaza 2-3 tigari pe zi.asta e!insa regimul medicamentos si cel alimentar sunt sfinte.
angiografia este o interventie invaziva,dureroasa,riscanta.trebuie facuta numai daca-i musai.
si mai e ceva, trebuie ferit de emotii.mai bine il lasi sa tipe,sa injure,spui ca are dreptate si taci.ti se pare nedrept,dar il ajuti.
strumf a papa ieri mult.si-a scos paturica de pe patut, si-a luat o perna(desi doarme fara) a pus capul pe ea si a spus:nani,nani bebe!
paula_m spune:
Hai Adriana!! Nastere usoara!!
Tin pumnii sa prinzi epidurala!!
Asteptam vesti!!
Buna dimineata
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
michelle1981 spune:
Hai Adriana!
puiutz Sa fie totul bine
Alice - vai ce spaima! Cum ati scos osul?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+
histamina spune:
alice, soacra-ta e e cu mansarda usor in deranj.eu nu as mai avea curaj sa las fata cu ea. si daca doar a vrut sa braveze, nu faci asta cand e vb de un copil.e iresponsabilitate pura.scuze,dar asta gandesc.
Alice_Elena spune:
La 9.45 s-a nascut Natalia Ioana 3,6 kg
Felicitari Adriana!!!
crissteo spune:
Neata, o cafeluta?
Adriana, cred ca tu n-ai voie acfeluta. sper sa fai avut o nastere usoara si sa fiti bine amandoi. Asteptam vesti bune bune!
Alice, cate mai ai si tu de tras. E greu cu oamenii astia, pe de alta iti dau emotii.
Eladea, ceva probiotice pentru stomacel? Pupam s ava faceti repede bine.
Histamina, valeleu ce de probleme au si cei din familia ta!
Puiutz, Doamne ajuta sa fie totul bine cu tatal tau!
Sa aveti o saptamana excelenta!