BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Mycya spune:
salutare!!!
Adriana felicitari!!!!! Bine ai venit pe lume Natalia!!!
sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc in viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi a vietii!!! Adriana, refacere rapida si laptic din belsug !!!
Alice....chiar nu pot sa cred ca nu a reactionat in nici un fel....daca ea de fel nu isi baga degetele in gurita sa isi faca greata ( cum face a mea de altfel) ce ia venit soacrei sa zica asta...
sper sa reusiti sa o trimiteti cat mai repede acasa si sa mai respirati si voi
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena La 9.45 s-a nascut Natalia Ioana 3,6 kg Felicitari Adriana!!! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Felicitari Adriana ! bine ai venit pe lume Natalia-Ioana !
michelle1981 spune:
Bravo Adriana! Bun venit Natalia Ioana!
Crissy - referitor la mugurii de pin, nu stiam ca au alcool. Unde ai gasit informatia asta. Ce procent au? Ma gandesc ca la 10-20g nu au f mult oricum.. La gust nu se simte.
Racusor - la turci gasesti fructe (pepene, banane, mere, pere, struguri. dar cred ca depinde de sezon, poate si piersici, caise daca mergi la inceputul verii), rontaieli (biscuiti, covrigi, cereale, grisine etc), supe au in general putine feluri (eu i-am dat Biancai doar supa de rosii cu fidea), in rest carne de la sectiunea de copii sau mancare de regim, fara sare, condimente (pui fiert, orez fiert, piure, vita, peste etc). Ai de unde sa alegi, nu iti trebuie mancare de acasa, doar supele sunt o problema, sa zicem. Eu am avut 3 borcane de bors sterilizat de acasa ca Bianca mea e borsareasa.
ochidut - sper sa ma corecteze cine stie altfel
- semintele se dau rasnite pt a putea fi digerate, altfel, daca nu sunt mestecate, ies asa cum au venit, intregi
- semintele pot fi puse in sosuri cu care asezonezi mancarurile, in chiftele, in mancaruri dulci, in mancaruri sarate, in salate, amestecate cu fructe si iaurt sau lapte
- fulgii nu se mai fierb, decat daca bebelusul e mic, pana intr-un an, cred. Altfel, merg rasniti, eventual impreuna cu semintele.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+
bamboletta spune:
Si sotul a avut accident...el a tras de volan stanga sa nu intre in cel din fata care a franat brusc...iar cel din spate a intrat in el cel care l-a accidentat a mai si plecat zicand ca nu e vinovat pana la urma a rezolvat maine duce masina in service...o sapt cred ca stam fara masina.
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena La 9.45 s-a nascut Natalia Ioana 3,6 kg Felicitari Adriana!!! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Felicitari Adriana!!! Refacere rapida, un bebe mancacios si neplangacios!!!!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
11+
palomina spune:
Adriana, felicitari! Mami curajoasa, sa ai parte de multe bucurii alaturi de fetele tale! Sa-ti traiasca Natalia Ioana!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui aelita FELICITARI ADRIANA!!!!! BINE AI VENIT NATALIA!!!! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
He he..uite cum a aparut si Aelita!!!!! Ce faci mami? Cum mai sunteti voi?
Iuliana mami fericita de minune Tudor
11+
palomina spune:
Noi am ramas fara net ieri, ceva cabluri cazute prin zona... In schimb, am dormit ca porcu' , ma rog, am luptat cu Antonito de pe la 6 dim ca ba se trezea, ba adormea...in final , ne-am trezit toti la 10 dim culcati la 10 seara...
Eladea, te inteleg perfect! Dar las' ca trec si astea!
Puiutz, multa sanatate alor tai! Si eu sunt suparata ca ai mei tot asa lupta cu bunica-mea si ii vad pe zi ce trece tot mai rau....
Alice, ce noroc cu mama ta!!!!!
M-ati innebunit cu semintele si cu fulgii vostri voi face si eu o comanda cat de curand!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
histamina spune:
strumf , intr-un moment de maxima supraveghere, a luat peria de spalat wc-ul si a spalat hubloul masinii de spalat rufe.
cica era f prins de activitate.a deschis hubloul si a vrut sa spele si inauntru.
cordul!