Piersicute de iulie-august 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Mcrissa ai dreptate, pe indemnizatia de RM nu se pun taxe, decat un cas de vreo 78 ron, dar fiind 75% din veniturile realizate in ultimele 6 luni, asta inseamna ca scade venitul brut lunar pe perioada CRM. Si ulterior, la calculul indemnizatiei de maternitate, se iau in calcul niste venituri mai mici. Este adevarat ca si in cazul asta, salariul net lunar nu scade sub cel obisnuit (si maternitatea fiind scutita de aceleasi taxe), insa comparativ facand un calcul cu prezenta la serviciu si cu risc maternal, indemnizatia de maternitate neta ar fi mai mare.
Pe de alta parte, la stabilirea indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul salariile nete obtinute in ultimele 12 luni, iar cele 4 luni de maternitate diminuate, nu influenteaza atat de mult. Over all paguba la CIC nu e asa mare, avantajul ar fi doar pe maternitate.
:)
Reducerea prog de lucru o da tot medicul ginecolog? sau medicul de familie? care e procedura?

18 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Intru si eu un pic, sa va salut si sa va doresc duminica placuta in continuare.
Mi-a parut rau sa citesc de freedelia si roxypuy, sanatate multa si sa va puneti repede repede pe picioare.
Eu imi inghesui in weekend toate treburile gospodaresti saptamanale si drumurile de facut, asa ca voi reveni luni, de la birou, cu mai multe despre noi (bb & me).

Pupici tuturor, aveti grija cu frigul (la noi -16 azi de dimineata!)

18 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mai fetelor, dar voi scrieti, nu va jucati.... de-abia va prind din urma...
Carmen - reducerea programului eu am luat-o de la Ginecolog
Delia, sanatate multa. Am vazut ca etsi departe tare de noi :-) cum e viata acolo?

Balanta, scuze ca ma bag in subiect, dar mama mea e asistent neonatolog la Spitalul judetean din Cluj si lucreaza si la clinica particulara cand are timp. LEgat de nastere, ea, cu experienta de zeci de ani, mi-a spus ca inca la noi , nu a vazut/auzit de clinica particulara care sa fie suficient de dotata pentru o nastere complexa de ex. Adica e ok la particulara daca nu apar probleme, caci daca apare o problema cat de mica, cheama salvarea si te trimit la stat.
Pe de alta parte am o prietena buna care a nascut aici la REgina MAria si a fost foarte multumita. Dar e adevarat ca sarcina a fost perfecta, nastere normala, totul a decurs fara probleme si le-a impus sa o aduca pe doctorita ei ginecoloaga. In schimb a platit vreo 1800 euro.
Acum fiecare cum alege...

Am si o veste buna, raceala mea netratata parca trece mai repede decat pe vremea cand o tratam :-)

Acum ma intorc la emisiunea mea de pe AXN - do you think you can dance? Tare faina!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, aceeasi parere o am si eu despre spitalele private in caz de nastere cu probleme. Mi se pare insa atat de departe momentul nasterii, incat ma gandesc mai degraba la hopurile pe care le am de trecut pana atunci.
carmen, eu sunt in CRM si am luat mai putin cu vreo 3% la salariul net decat luam de obicei. Nu stiu cum s-a calculat exact, ca nu am ajuns inca sa imi ridic fluturasul de salariu; am vazut doar ca banii au intrat in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

buna fetele

Vad ca sunteti tare harnicute, am de citit ceva pana recuperez

Noi am fost azi la eco, si avem un ghemotoc de , este bine, eu mai am un fibrom care creste si el pe acolo, speram sa nu ne incomodeze prea mult sau sa nu ne faca probleme, il tinem sub observatie si pe el.

Va doresc o seara placuta si ma pun sa citesc ca am de recuperat

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

asa sa mai adaugam cate ceva la semnatura

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Ca_Mila-felicitari ptr fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!incet incet vad ca apar si fetitele

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Felicitari Ca_Mila pentru fetita , ce ma bucur cand aud ca mai vin si fete ... ca de baieti eu m-am saturat ... Poate miercuri aflu si eu ca am o fetita ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, eu am intrat sa va salut si sa va doresc o seara linistita. Sper ca toate burticile au avut o duminica frumoasa.
Ca_milla, felicitari pt fetita. Ma speriasem ca numai baietei se arata.
Vad ca deja vorbiti de nastere, dar, cum zicea balanta, si mie mi se pare deocamdata un moment foarte indepartat.
Va pup si ne auzim maine de la birou.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna fetele.

Ne-am intors si noi de la carnaval si sunt rupta.M-am fatzait si eu vreo jumate de ora si deja parca simteam la burta.acum am luat un nospa si m-am bagat in pat.
Ne auzim maine,ca acum mi se inchid ochii deja.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

16 sapt

Mergi la inceput