Piersicute de iulie-august 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi...leneviti asa de duminica la caldurica?bine faceti...
ada chiar ma gandeam ca ce daca e duminica nu mai bem cafea sau cum?eu am baut o deja dar iti tin companie daca vrei.eu imi propun sa mananc sanatos de cativa ani dar nu reusesc.si acum imi vine sa mananc tot aiurea....slanina de ex imi tot vine sa mananc de cateva zile incontinuu si nu am mai mancat de 2 ani.te miri pe ce mi se pune pata.dar hai ca poate daca am ajutoare si mancati si voi cu mine mai light o sa reusesc si eu.
eu nu ma epilez cu ceara nici cand nu sunt gravi.nu suport durerea.

of of of delia imi pare rau ca nu va simtiti bine.chiar ca ti ai inceput anul din plin.sper sa va reveniti cat mai repede

va pup si va doresc duminica placuta.fara dureri ,boli,greturi si alte probleme.

eu ies imediat la bulgareala.cine mai vrea sa vina?

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

neata
Va asteptam la martisoare!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170166&whichpage=8

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta si eu zic ca e mai sigur la stat ptr ca am inteles ca oricum daca nasti la privat si apar ceva dificultati te trimit la stat.si mai ales cum ai tu gemeni si probabilitatea de a naste mai repede e mult mai mare si la privat te ar rupe si la pret ca iti pune taxa pe fiecare zi in care stai in plus.
eu la bega am fost multumita dar dupa ce am inceput sa le dau bani.pana nu le dai se comporta cu tine ca si cu negrii dar dupa ce le ai dat se schimba radical si sunt in stare sa iti pupe si picioarele-si nu bani multi...sunt jenanti oricum cand ii vezi asa

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

o zi buna la burtici

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Ada, multumim de cafea. Test la ebraica? Ce studiaza fiul tau?
Freedelia, sanatate multa si aveti grija de voi.
Diana, imi pare rau de cel mic. Sanatate multa.
Ali, nici platita nu m-as duce la bulgareala. Nu mi-a placut iarna niciodata.
Eu abia ce m-am trezit si lenevesc. Am avut musafiri pana tarziu. Sper ca nu s-a suparat bebele, ca a stat putin in fum de tigara.
Astazi ar trebui sa termin niste chestii relativ urgente si eu nu am chef de nimic. Imi va fi greu, daca nu imposibil, sa termin la timp daca nu lucrez azi nimic si eu totusi sunt inca in pijama, sub patura.
O duminica frumoasa in care sa faceti fiecare ce va doriti.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata, mai pe la pranz asa.

Freedelia sanatate multa, nasol cu viroza asta, sa va reveniti cat mai repede

Biribu, de acord cu tine ca daca e urgenta (cum a fost la mine initial cand m-am dus la camera de garda) se da antibiotic cu speranta ca e cel care trebuie. Dar cred ca ar fi fost ok in mod normal sa imi faca tot atunci si o urocultura sa vada daca e ok ce mi-a dat, iar daca nu cei de la spital, macar dr ginecoloaga la care m-am dus apoi sa-mi dea continuare de reteta (cu toate ca i-am spus inca de atunci ca simptome tot mai am cu antibioticul lor cu tot).
Practic am dus infectia pe picioare, de atunci si pana acum si nici de data asta nu mi-a facut o antibiograma si sa-mi dea antibioticul eficient 100%, mai cu seama ca-s gravida si nu prea e ok cu multe medicamente. Asta e, nu pot decat sa sper ca e ok tratamentul de data asta.

Muraturica (sper ca nu fac o confuzie) eu am avut infectii urinare ani la rand, cu nenorocitul de e-coli, faceam tratamente cu antibiotic dupa care la doua-trei luni maxim iar apareau probleme. Ajunsesem sa nu mai raspunda organismul la prea multe tipuri de antibiotice :( si chiar am facut si pielonefrita Noroc ca, intr-un final, am dat de un doctor care mi-a dat tratamente naturiste, controlate, pe o perioada de cateva luni si vreau sa spun ca nu am mai avut probleme de atunci, nici macar in sarcina cu fii-mea. Acum nu stiu cum naiba am reusit iar sa o iau de la capat :( cert e ca e mai greu spre imposibil de tratat cu naturiste in sarcina (de ex renostimul, unul dintre medicamente, contine mult alcool si e contraindicat). In fine, m-am lungit cat o placinta de post

S-aveti o duminica frumoasa!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Mai vroiam sa-i urez piticului de Dianami sanatate multa! Chiar ca s-au strans mai multe pe capul lui mititelul.

Si sanatate si alexutzei! Fata de ce au zis fetele, mie mi-a facut sotul frectie cu carmol (doar pe spate, nu am dat pe mijloc sau in apropierea burticii) si mi-am pus la gat cartofi rasi stropiti cu putin spirt - imediat s-a simtit ameliorarea durerilor de gat.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Bumbitza, renostimul functiona si la mine inainte sa raman gravida. Daca "detectam" infectia din timp, reuseam sa scap cu el. Pe langa siropul respectiv am vazut ca exista si renostim pastile, tot de la dacia plant. Alea nu au alcool, dar tot nu cred ca sunt bune in sarcina pentru ca am citit despre unele din plantele pe care le contin ca ar fi contraindicate. (nu mai retin acum care) Oricum, din cate stiu nici o planta cu efect diuretic nu e recomandata in sarcina pt ca demineralizeaza organismul. Marea majoritate a plantelor pt infectii urinare au si efect diuretic.
Sanatate multa si sper sa scapi cat mai repede.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor noi acum am servit micul dejun, la ora 12 in pranzul cel mare. Bumbitza, si pana la urma ce antibiotic ei acum?sunt tare pacatoase infectiile astea urinare. Balanta , sa sti ca are dreptateAli cu nasterea la privat, mai ales ca tu astepti gemeni. si s-ar putea sa vina mai repede. Daca , Doamne-fereste apare ceva te trimit tot la stat , ptr. ca o zi in terapie intensiva in plus se taxeaza la privat, idem daca trebuie sa stea copii mai mult acolo. Si pe mine ma bate gandul cu privatul, la Regina Maria, dar, imi este teama tocmai de chestia asta. In fine, mai avem timp destul sa ne gandim. Muraturica, Tudor al meu invata la scoala evreiasca, scoala este foarte buna dar si pretentiile sunt pe masura.Eu,trebuie sa invat colt la cot cu el, de-mi vine sa urlu. In fine, o scoatem noi la capat cumva.Asa, am fost si noi aseara la niste prieteni si au fumat toti ca turcii. Mai stau putin mai repetam timpurile verbelor si ma apuc sa fac o ciorba de oase ptr. maine ca sa nu mai stau in bucatarie cand vin de la serv.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

pup burtici! let it snow, let it snow...again cod portocaliu pana miercuri, de joi -15 si -20 de grade...again a sunat-o mamai pe dr de fam si a zis k imi da concediu de maine. dupa trauma de vineri seara nu ma mai risc sa ies din casa pe vremea asta...
in privinta mancatului sanatos...nu fac eforturi deosebite, dar asa simt pofta mai fac si cate o aroganta din cd in cd si mai bag cate un cartofior prajit si de la dulciuri nu ma abtin deloc, doar k nu prea mai am asa pofta k inainte. azi dimi m-am cantarit si am mai slabit 1 kg...deci am ajuns din nou la greutatea de dinainte de sarcina.
muraturik - saru' mana de reteta! a iesit delicioasa banana bread
ada - nici eu nu prea mai rezist asa de bine k inainte la epilat...am renuntat la inghinal total cu ceara k nu mai pot. asta e, va trebui sa ne descurcam cu alte metode...
sanatate multa celor care aveti nevoie pt voi sau pt copilashi

Roxy
15+

Mergi la inceput